Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר להשתמש במצב N בDSG7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרך לשאלה, גם אותי זה מעניין.

פעמים ספורות העברתי ל N לשניות ספורות, כמו למשל, שהילוך שני מביא אותי למהירות איטית מדי ושלישי - גבוהה מדי (למשל בירידה סיבובית ארוכה אל חניון תת קרקעי. N כמה שניות, בחזרה ל D וחוזר חלילה).

אני לא חושב שזה עושה נזק היות והיא תיבה ידנית לכל דבר. בטיחותית זה יכול להיות בעייתי כמו בכל גיר ידני, אבל שניה לפני עצירה ברמזור וכו' - לא נראה לי שיש בעיה. אבל ניתן לאנשים שמבינים יותר להגיב :wink:.

Freak - כשאתה מעביר ל P אתה עלול לגרות נזק גדול לגיר שלך - כי הרכב "נשען" על ההילוך ויוצר לחץ על הגיר. אם כבר, N, להרים את בלם היד, לעזוב את הברקס כדי לתת לרכב "להישען" על הבלמים, ואז לשים ב P. למרות שברמזור זה נראה לי קצת מוזר.

.Your average Notepad

פורסם
אין שום סיבה שתעשה את זה, גם אני שאלתי את זה פעם.

בעמידה ממושכת אני פשוט מעביר ל-P.

לפי המחשב צריכת הדלק יורדת משמעותית כשאני מתדרדר על סרק..

ובלי קשר - האם זה מזיק?

פורסם

הרכב שלך צורך פחות דלק כשהוא מתדרדר בניוטרל, מאשר בהילוך? אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הרכב שלך צורך פחות דלק כשהוא מתדרדר בניוטרל, מאשר בהילוך? אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

כתוב לי בחתימה..

לא נשמע לך הגיוני? הרי המנוע מסתובב לאט יותר מאשר בהילוך, עושה רושם שהצריכת דלק לרגע נתון יורדת מהר מאוד.

פורסם

גם אם זה יותר חסכוני עקב סיבובים נמוכים יותר (ההפרש כאן הוא מזערי, כי ה DSG 7 מעלה הילוכים מהר מאוד ועובדת עם סל"ד נמוך גם ככה), אתה תשלם יותר בעלויות על רפידות בלמים.

ובכל זאת הייתי רוצה לדעת אם להעביר ל N במהירות 5 קמ"ש לפני רמזור עלולה להזיק לגיר.

מתעקשים לשאול למה? אוקי.

תופעה קצת מרגיזה עם הגיר היא שבלחיצה קלה על הבלם, הקלאץ' מפסיק להיות מורם באופן מיידי (ולא הדרגתי כמו ב DSG 6) ולעיתים זה יכול לגרום לעצירה טיפה חזקה ולא נעימה. התופעה נגנזת כשמעבירים לניוטרל שניה לפני עצירה.

.Your average Notepad

פורסם
Freak - כשאתה מעביר ל P אתה עלול לגרות נזק גדול לגיר שלך - כי הרכב "נשען" על ההילוך ויוצר לחץ על הגיר. אם כבר, N, להרים את בלם היד, לעזוב את הברקס כדי לתת לרכב "להישען" על הבלמים, ואז לשים ב P. למרות שברמזור זה נראה לי קצת מוזר.

אני מבטיח לך שכאשר הרכב נמצא בעמידה בעליה, מועמס בחמישה אנשים ומטען ואתה מדביק את הדוושה, מופעל על הגיר עומס גבוה יותר, ועדיין אתה לא חושב פעמיים לפני שאתה עושה את זה.

אפילו אם נחליף את העליה במישור אתה עדיין תגיע לערכי עומס גבוהים יותר, פשוט לקחתי בכוונה דוגמה קיצונית.

אל תחפש בעיות היכן שהן אינן קיימות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כתוב לי בחתימה..

לא נשמע לך הגיוני? הרי המנוע מסתובב לאט יותר מאשר בהילוך, עושה רושם שהצריכת דלק לרגע נתון יורדת מהר מאוד.

זה נדון כאן המון בפורום. נסיעה בירידה בהילוך צורכת פחות דלק מאשר בניוטרל. למען האמת, אחד המנהלים כתב שזה קרוב מאוד ל0. בירידה, כאשר אתה משולב בהילוך ולא נוגע בדוושת ההאצה, הרכב שלך לא צורך דלק, והוא נע בעזרת כוח המשיכה בלבד. בנוסף, לא מתבזבז דלק על השארת המנוע דולק, כי הגלגלים מניעים אותו "ידנית". כלומר, סיבוב הגלגלים בירידה, משאיר את המנוע מונע. כאשר אתה מעביר לניוטרל, המנוע שלך אוטומאטית מתחיל לקבל דלק, רק כדי שיישאר מונע. כמובן שאני לא מתייחס בצריכה לדברים כמו מזגן.

אני באופן כללי דוגל בכמה שפחות לשחק עם הגיר, כשמדובר ברכב אוטומטי. לא זכור לי שנזקקתי לניוטרל בתקופה האחרונה. מניע ומכניס לD. מגיע ליעד ומעביר לP. זהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כתוב לי בחתימה..

שטות.

בניוטרל בירידה הרכב מזרים דלק על מנת לייצב את האוטו על סל"ד מסויים (לא יודע כמה אצלך).

בהילוך בירידה הרבה מהסל"ד של המנוע נובע מהמומנט של סיבוב הגלגלים ככה שכמעט ואין בכלל הזרמת דלק.

פורסם
לפי המחשב צריכת הדלק יורדת משמעותית כשאני מתדרדר על סרק..

ובלי קשר - האם זה מזיק?

למחשב הדרך יש מספר פונקציות מדידה.יכול להיות שאתה נמצא על מדידה רגעית וזאת הסיבה לירידה הגדולה שאתה רואה.בצריכה ממוצעת ההשפעה של המעבר לניוטרל אפסית..תבדוק על איזה מצב מחשב הדרך נמצא.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
כאשר אתה מעביר לניוטרל, המנוע שלך אוטומאטית מתחיל לקבל דלק, רק כדי שיישאר מונע. כמובן שאני לא מתייחס בצריכה לדברים כמו מזגן.

אינך מתייחס כי הדבר פשוט אינו דורש התייחסות. כאשר המנוע מסתובב מכח התנופה של הרכב, כמו למשל בזמן נסיעה במורד עם הילוך משולב, ממילא לא מוזרם דלק למנוע, כך שאתה יכול להפעיל כמה צרכנים שרק תרצה וזה עדיין לא ישפיע כהוא זה על צריכת הדלק.

כמובן שאם מעבירים להילוך סרק אז כל הנ"ל מתבטל, וזוהי סיבה טובה לכשעצמה להפסיק עם המנהג המטופש הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

בעזיבת גז בהילוך צריכת הדלק היא 0. המנוע ממשיך מכח סיבוב הגלגלים.

בניוטרל יש צריכה (מועטה אבל עדיין) כדי לשמור את המנוע בסל"ד סרק.

ואין שום בעיה בעולם להעביר לניוטרל. אם זאת היתה בעיה לא היה מצב ניוטרל בגיר.

פורסם

רק כדי להבהיר את הנקודה: אין בעיה מכאנית או טכנית להעביר לסרק. הבעיה היא חוקית, בטיחותית, סביבתית וכלכלית.

כמו"כ חשוב לזכור שבתיבה פלאנטרית (לא DSG), כל שילוב מסרק להילוך גורם לבלאי מסוים בתיבה. נכון, זה בלאי מאוד מינורי, אבל כשהדבר הזה נעשה הרגל, הוא בפירוש עשוי לקצר את תוחלת חיי התיבה.

• תוכן חדש...