Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט 7" לילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים

אני מעוניין לרכוש לבן שלי מכשיר שישמש בעיקר למשחקים.

הגעתי לפי הפניה של חבר לאתר הזה:

http://www.focalprice.com/Category/CategoryList?minprice=90&maxprice=120&categoryId=013001004&page=1

יש לגלול מטה בחלון שנפתח ולהגיע לרשימה של 28 טאבלטים בטווח 90-120$

למישהו יש ניסיון עם אתר?

באילו מהאפשרויות אתם הייתם בוחרים?

תודה למגיבים

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

המלצה שלי, ואני יודע שאתה לא רוצה לשמוע את זה אפילו:

אל תקנה לו את זה!

תן לו לחיות קצת מחוץ לראש שלו.

שיעשה משהו עם עצמו!

שישחק בצעצועים פיזיים כמו כל ילד נורמלי.

לקנות לו טאבלט יפגע בו בכל מני רמות, גם פיזיות וגם התפתחותיות.

פורסם
המלצה שלי, ואני יודע שאתה לא רוצה לשמוע את זה אפילו:

אל תקנה לו את זה!

תן לו לחיות קצת מחוץ לראש שלו.

שיעשה משהו עם עצמו!

שישחק בצעצועים פיזיים כמו כל ילד נורמלי.

לקנות לו טאבלט יפגע בו בכל מני רמות, גם פיזיות וגם התפתחותיות.

כן כן, יוסי. אמרו את זה גם על מחשבים, 20 שנה קודם. "העיקר שהבן שלי נורמלי, בחוץ, משחק כדורגל" אמרה המנקה אצלנו בבית ספר בעודה מביטה ברחמים על החננות שנשארו עם המחשב בהפסקה. יצא מזה דור שלם של איליטרטים בעוד חבריהם החננות מצליחים ומבוקשים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בן כמה הילד?

לא הייתי אומר שצריך להיות קיצוניים לחלוטין ולמנוע "זמן מסך" (טלויזיה/טאבלט/מחשב) מילדים.

כל עוד קיים איזון בריא של פעילות גופנית לצד פעילות נייחת, אין שום בעיה עם טאבלט לילדים.

באופן אישי הייתי קונה את המכשיר הכי זול שאפשר - לילד לא אכפת מצפיפות פיקסלים או כמה ג'יגה זיכרון יש במכשיר.

ובסופו של דבר ההסתברות גבוהה שפיסת האלקטרוניקה הזו תישבר איכשהו...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
כן כן, יוסי. אמרו את זה גם על מחשבים, 20 שנה קודם. "העיקר שהבן שלי נומלי, בחוץ, משחק כדורגל" אמרה המנקה אצלנו בבית ספר בעודה מביטה ברחמים על החננות שנשארו עם המחשב בהפסקה. יצא מזה דור שלם של איליטרטים בעוד חבריהם החננות מצליחים ומבוקשים.

תשמע, אני אחד מאותם חננות. לי יש מחשב מגיל 6, מימי הXT העליזים, עם מסך CGA.

מה שאני פשוט רואה כיום זה את הילדים שבאמת במצב הרבה יותר גרוע מהדור שלנו.

כל היום בוהים במסך ועושים דברים שלא עוזרים להם בקואורדינציה, לא מפתחים את המוח (יש משחקים שכן אבל לא כולם) ולפעמים חושפים אותם לתכנים לא מתאימים.

צריך להקציב זמן שבו אפשר להשתמש בזה כדי שהילד לא יהפוך לזומבי.

פורסם

באופן אישי הייתי קונה את המכשיר הכי זול שאפשר - לילד לא אכפת מצפיפות פיקסלים או כמה ג'יגה זיכרון יש במכשיר.

ובסופו של דבר ההסתברות גבוהה שפיסת האלקטרוניקה הזו תישבר איכשהו...

לא מדוייק ואני חולק עליך.

כשזה לא רץ בצורה חלקה, תקיעות קריסות וכדו', מה שמאפיין את הטאבלטים הנ"ל, זה עלול לתסכל את הילד ולפגום בהנאה שאתה רוצה שיהיה לו, אחרת לא היית קונה לו טאבלט. הפערים לא גדולים. לא אמרתי שמקום 90 דולר תוציא 1000 דולר על iPad Wi-Fi 64GB, דיברתי על נקסוס 7 במאתיים.

לגבי פעילות גופנית VS פעילות נייחת, מדוע זה אמור להיות אחד על חשבון השני? לילד שלי יש נקסוס 7 ומחשב אישי וזה לא סותר את חוגי הכדורגל והג'ודו שלו (מדליית זהב בתחרות בתי ספר בגיל הרלוונטי = אבא גאה ומאושר). זה לא סותר רכיבות אופניים או טיולים רגליים בשבתות.

צריך למצוא את האיזון הנכון ולשלב בין הכל.

פורסם

ראשית - תראה לי איפה קונים נקסוס 7 ב-200 דולר, ואני קונה.

אתה צריך להוסיף מיסים (בחו"ל, לפני המיסים בישראל) + משלוח, וזה מעלה את המחיר בקרוב ל-40-50 אחוז.

שנית, כתבתי במפורש "כל עוד קיים איזון בריא של פעילות גופנית לצד פעילות נייחת, אין שום בעיה עם טאבלט לילדים."

אז אין בינינו בכלל ויכוח.

מראש שאלתי בן כמה הילד - ילד בן 3 צריך טאבלט שונה מילד בן 6 או 7.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

למרות שזה מחוץ לתקציב, אני גם מצטרף להמלצות על נקסוס 7.

הנקסוס די עמיד (לעומת טאבלט סיני כלשהו שראיתי שחלק מהצבע התקלף), המסך לא נשרט בקלות.

לא צריך להתעסק גם עם משלוח, מכס וכו' כי הוא נמכר בארץ בהפרש לא גבוה מהמחיר בחו"ל.

פורסם

כמובן שאני ממליץ על הנקסוס 7. אפשר למצוא את ה16GB ב1030 ש"ח בזאפ. עולם אחר מהטאבלטים הסיניים, עם תוכנה נקיה, יציבה ומתעדכנת כל הזמן, ומעבד TEGRA עם תמיכה ברוב המשחקים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפיסקה השניה לא הופנתה אליך אלא להמלצה הראשונית של יוסי.. :-)

לגבי ה200$, צודק. זה קצת יותר. עדיין בעיניי זה עדיף מטאבלט מעפן במאה דולר.

אם בכל זאת נחזור לבקשת הפות"ש, הainol הוא הרע במיעוטו. הכי פחות זבל מכולם, ואפילו לא ממש זבל. :lol:

יש מספר דגמים של אינול, חפש חזק יותר כדי שהילד יוכל להריץ משחקים בלי שייתקע לו כל רגע או שלא יעבוד.

פורסם

מצטרף להמלצה לNEXUS 7 אפילו 16 ג'יגה,

עולם אחר, ואתה תבין את זה רק אחרי שתעבור מליון ז*ל סיני שמוכרים ב100 דולר,

תחסוך לעצמך כאב ראש :lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם אתה לא מחפש לחסוך על מכשיר סיני שגם הוא יעשה את העבודה בחצי מחיר

אז לך על הGALAXY TAB 2 7.0 , מכשיר מדהים שעושה את העבודה, הבאתי מתאילנד כולל 3G וGPS.

אפשר להשיג אותו בארץ ב850 שח, אך בגרסת WIFI .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825160

אם מחפש לחסוך אז הזמן מחו"ל דרך דואר רגיל, במקרה הרע תשלם מעמ ועדיין יצא כ400 שח.

חברות סיניות מפורסמות שיעשו את העבודה PIPO, CROWN,SANUI,RAMOS,AINOL,CUBE

http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html?size=13

חפש סוללה של 4000MAH ושיהיה כפול ליבה להרצת משחקים. לרוב המכשירים יש כרטיס הרחבה MICROSD עד 32 ג'יגה

כך בחשבון שאם הילד קטן הסיכוי לשבר המכשיר גדול. אז גם כאן עדיף להשקיע באופן מידתי

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

שלום

הרבה תגובות, כמו שאני אוהב...

בכל מקרה הילד יהיה בן 10, בנוסף ליום לימודים ארוך, הוא מאד פעיל, לומד כינור ונוסע באופניים.

הוא נאלץ לנסוע (בהסעה) כל יום לבית הספק 45 דקות כל כיוון, ולכן זה הכיוון.

לגבי נקסוס 7, זה הטאבלט שבגינו חשבתי על הנושא.

הבעלים שלו (שהביא אותו מארה"ב) טוען לחיוב את נושא העדכון האוטמטי, אבל לא ממליץ לרכוש אותו!!

הסיבות:

1. אין מצלמה אחורית (רק קידמית ובאיכות נמוכה ביותר)

2. בעיות של התנתקות סוללה (בעיה במגעים)

3. אין אפשרות להרחיב זיכרון

תודה על ההתייחסות

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
הוא נאלץ לנסוע (בהסעה) כל יום לבית הספק 45 דקות כל כיוון, ולכן זה הכיוון.

דווקא מהסיבה הזאת לא הייתי קונה לו טאבלט, מחשש שייגנב/יישבר/יילקח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...