Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה תודה? האם זו לא כל מטרת הצפייה בתוכנית? ריבים , קללות , לפלוש לאנשים לחיים.

חבל שגילי לא הלך כי גזענות באמת לא במקום אבל חוץ מזה הוא נכס מייצר כל הרייטינג שצריכים

אני צופה בתוכנית כי מעניין אותי לראות איך אנשים מגיבים לאתגרים שההפקה מייצרת להם ועם אילו קונפליקטים הם צריכים להתמודד.

אני ממש לא נהנה מלצפות באידיוטים, תככנים, סכסכנים ושאר כולירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני צופה בתוכנית כי מעניין אותי לראות איך אנשים מגיבים לאתגרים שההפקה מייצרת להם ועם אילו קונפליקטים הם צריכים להתמודד.

אני ממש לא נהנה מלצפות באידיוטים, תככנים, סכסכנים ושאר כולירות.

איזה קונפליקטים יש חוץ מלהכין תקציב , ומשימה שבועית שנמשכת יומיים-3 בערך?

אין פה כוסיות , אין פה בגדי ים , אין פה מריחת שמן אחת על השניה , אין סקס , בקושי נשיקה , אז מה נשאר לנו אם לא ריבים? אם אני ארצה סתם להסתכל על אנשים מדברים כל היום אפשר לפתוח יוטיוב.

אבל זו דעתי , לדעתי זה גם מה שהקהל מחפש , את האקשן , סיפור אהבה (ולא מ"מערכות יחסים" המקולקלות שהיו ב2 עונות האחרונות שדרך אגב רק הוכיחו מהו כוחה של אישה , יאנה ונופר)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתמול היה פרק מצחיק מאוד. דור הרג אותי מצחוק כאשר הוא היא בחדר של האח הדגול עם דנה.

המשימה שהם קיבלו ממש יפה היום בבוקר ישר כולם נעשה מרד מי זה גילי וכו...

עכשיו לבנה וטהוניה לא רוצות להגיד כמה מלים "למנהיג" כדי לזכות במשימה, אבל את הסיגריות הם יבקשו. (נכנסו לכלא :-D )

לבנה פשוט ב*מה כל הזמן שאני צופה במאקו היא "תעוף ממני עכשיו, אתה לא בא לי בטוב אתה בא לי מקולקל על תשגעו אותי וכו.."

עד כאן הדוח היומי של נועם

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

האח הגדול שיחק אותה עם המשימה החדשה. דיירי הבית לא הבינו מאיפה זה בא להם...גילי מבסוט רצח :).

רגע,

יש כבר ניחושים לזוכה?

אני "שם" על לאון.

פורסם

לא הבנתי מה זאת המשימה שגילי קיבל, אפשר הסבר? :)

ואני מתחילת העונה הימרתי על ביז'ו שיקח, ודווקא חשבתי שיניב יעוף מהר, והוא איכשהו מצליח להישאר.

פורסם

יניב הזה כזה ייצור מארץ הייצורים.

אני לא בעד גילי אבל בהחלט מעדיף אותו על פני השילוש טהוניה ענת ולבנה..כאלה מגעילות בעעע:evil:

איך הייתי מבסוט כשנתנו את המשימה,טהוניה בטח התפוצצה,חתיכת פרחה בהמתית שכמותה.

פורסם

לטהוניה יש ג'ורה כזאת גדולה שאם אני חבר שלה אני מטיס אותה אחרי שבוע. הבחורה לא מפסיקה לעוף על אנשים על כל פיפס קטן עם הדיבור השכונתי הדוחה שלה והצעקות של של ה "יאללה תשחרר, יאללה תשחררי". אין לי מושג איך היא עדיין לא עפה. לצערי, יש את יניב ודורין שכנראה יעופו לפניה

פורסם
לטהוניה יש ג'ורה כזאת גדולה שאם אני חבר שלה אני מטיס אותה אחרי שבוע. הבחורה לא מפסיקה לעוף על אנשים על כל פיפס קטן עם הדיבור השכונתי הדוחה שלה והצעקות של של ה "יאללה תשחרר, יאללה תשחררי". אין לי מושג איך היא עדיין לא עפה. לצערי, יש את יניב ודורין שכנראה יעופו לפניה

כי יש לה מגן קסמים שנקרא אפליה מתקנת.:wink:

פורסם

*העדפה מתקנת

ונראה לי עד הגמר כל ההצבעות הן פרי דמיונם של ההפקה. כמו כן, המסחרה שכולם מודחים ומצביעים עבור מי שרוצים שישאר זה חרטא אחת גדולה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני חייב להבין משהו, מאז הפרק אתמול אני מהרהר בסוגייה הבאה-למה לעזאזל דורין החביאה קמח תופח מתחת למיטה?! באמת שזה הדבר הכי מעניין שקרה בקשר אליה בעונה הזאת

פורסם

זה כי היא מטומטמת בערך כמו נעל בית. אלוהים, כמה אני רוצה שהיא תעוף מחר, אפילו יותר ממה שאני רוצה את גילי וטהוניה בחוץ!

אהבתי את ההפוך על הפוך שהאח עשה לגילי. לא יכול לחכות כבר למחר לראות איך המשימה הסתיימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הלוואי ופאולינה תעלה במדרגות מחר...לא יכול לשמוע אותה יותר...רק ליכלוכים ורק התנהגות פאטית מול לאון....בעעע

פורסם

האח הגדול יצא O. לדעתי זה בכלל לא היה מתוכנן פשוט הגברת עצבן רצתה לעזוב את הבית אז הוא חשב על רעיון חדש.

איך המשימה הסתיימה- הם זכו בתקציב מותרות, הפסל של גילי נפל והבהמה (לבנה) בעטה לו בראש.

יותר מעניין לדעת מה קרה בתקציב, (שוב האח הגדול הO כל פעם שיש משהו מעניין הם מעברים את השידור לנסט)

לפי מה שהבנתי יש פיצול בתקציב ובמקררים. היה ריב גדול בין עצבן VS דור, לאון VS יניב VS עצבן.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...