Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני בהתלבטות די רצינית האם לקנות רכב משפחתי חדש 2013 מהחברה בסביבות סכום של 130000 ש"ח ( פוקוס , ג'טה וכו' ) , או לרדת בשנתון לכיוון 2010 - 2011 ולקנות רכב מפואר יותר כגון ביואיק לה קרוס, אני נוסע בשנה בסביבות 10000 ק"מ אז חשבתי שאם כבר אני נוסע אז שיהיה בנוחות , מה דעתכם ?

פורסם

אני חושב שזה רעיון לא רע,אל נא תשכח שיש את אלמנט ירידת הערך ברכב חדש שגדולה בעשרות אחוזים יותר מזאת של רכב בן שנתיים שלוש.

אז נכון רכב מנהלים יהיה קצת יותר יקר בתחזוקה השוטפת (טיפולים,דלק,ביטוח ואגרה) אך מנגדת ירידת הערך שלך תהיה קטנה משמעותית מזו של רכב חדש,ולכן עלויות האחזקה יצמטצו לעומת רכב חדש,ואולי אפילו ההיו זולות יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

נתקלתי השבוע בהצעה לשברולט מאליבו 2012 (0 ק"מ מיד ראשונה פרטית, אני מניח שרשומה ע"ש היבואן) תמורת כ-130K. נסה לגשש.

ד"א - 10,000 ק"מ בשנה הם מעט מאוד, כך שנושא הנוחות נראה לי די משני. גם לא ציינת את הצרכים.

הנטיה האישית שלי היא לרכוש את הרכב הקטן ביותר שיספק את צרכיך, למען החסכון. אבל, כמובן, אם שבון הבנק שלך יכול להכיל רכב יותר מכווח - תהנה (אבל תסבול בחניה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלמה לא מזמן שלחו לי פרסומת למייל(עוד מתקופת ימי הליסינג המאושרים הם מספימים אותי) מאזדה 6 צורה ישנה 0ק"מ מ130

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...