Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו ציר ראשי וסופר עמוס, אני מגיע ל-60 באיזור הזה, יותר מזה יצריך זיגזוג רציני בין הנתיבים, כמו כן כל מי שנוסע בציר הזה מכיר את הנטייה של הולכי הרגל לטפס על הגדר ולקפוץ (תרתי משמע) לכביש.

הכביש עצמו אכן סלול בצורה מאפשרת מהירויות גבוהות, אבל עומס התנועה שם לא מאפשרות להגיע למהירויות הללו בביטחה, נסיעה ב-80 קמ"ש שם במהלך היום זה ממש התגרות במזל.

אתה צודק! אני נוסע שמה כל יום פעמיים בקושי 40 אפשר בכביש הזה ולמי שנוסע במהירות כזאת זה מצדיק את הפלאש. ואני לא חסיד אומות העולם בכביש, אבל צריך לדעת להיות בפרופורציה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
קיבלתי עכשיו מתנה ממשטרת ישראל. דוח תנועה על מהירות שנהגתי במהירות 76 בציר זבוטינסקי פינת שחם בפתח תקוה. מי שמכיר זה כביש בעל 3 נתיבים פשוט בושה למדינה שהמהירות המותרת שם זה רק חמישים.

שיהיה לשר האוצר עוד קצת כסף.

גזלנים ברשיון. סתם מוציא את העצבים. לילה טוב ותזהרו שם

לא ברור, ניידת ? קבועה ? בדואר ? ביד ? קצת פרוט יעזור.

פורסם
אתה צודק! אני נוסע שמה כל יום פעמיים בקושי 40 אפשר בכביש הזה ולמי שנוסע במהירות כזאת זה מצדיק את הפלאש. ואני לא חסיד אומות העולם בכביש, אבל צריך לדעת להיות בפרופורציה.

בקושי 40? לא נראה כך.

ואלה עוד תמונות יום...

(הראשונה למזרח, השנייה למערב)

למזרח.jpg

למערב.jpg

פורסם

היום נסעתי שוב בציר הזה, נסעתי בכוונה בנתיב השמאלי במהירות המותרת - חמישים. לא צריך לתאר מה היה שם. יכול להיות שהגדרה של הכביש זה דרך עירונית אבל בשטח, זה לא כביש שנמצא בתוך העיר, מדובר בכביש רחב בעל שלוש נתיבים, וכאשר הוא לא עמוס (כן יש המון שעות כאלה ביום ואפילו ברוב היממה) בקלות אפשר להגיע לשם גם למהירות של 100 קמ"ש.

אני לא מתבכיין על הדו"ח, אם הייתי לוקח על עצמי סיכון בליתי סביר לדוגמא לשרוף רמזור אדום ואז לקבל את הדוח מילא. מדובר בנסיעה יחסית סבירה לתנאי הכביש (אומנם לא כפי שרשום בהגדרה של הכביש) אבל החלט שמתאימה לדרך מה שעוד רואים בתמונה וזה כנראה מה שהיה הרמזור היה באור כתום כנראה שהאצתי לפני הרמזור להספיק אותו. אז כנראה (לא בטוח) המהירות שיוט שהייתה קודם לכן היתה נמוכה יותר (זה השערה שלי, לא ידיעה ברורה). המעצבן פה ששמים מלכודות לנהגים רק בשביל מסחטת כספים.

אם רק היו טורחים להעלות את המהירות המותרת שם הכל היה נראה אחרת, אבל אז לא יהיה להם מאיפה לשלם את המצלמה שהתקינו, לכן נוח להשאיר שם את המהירות על חמישים.

אתם רואים בבירור את הכביש פנוי, בעל שלוש נתיבים, נת"צ בכלל בנפרד אז איני יודע על איזה תאונות מכוניות-אוטובוסים האדון לעיל טען להם, ורק מצלמה אחת שמחפשת את ה"עברין" הבא

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
לא ברור, ניידת ? קבועה ? בדואר ? ביד ? קצת פרוט יעזור.

קבועה, רמזור+מהירות (לכיוון מזרח), בדואר, 8+750 נק'.

למיטב הבנתי, זאת המצלמה:

gatso-zabotinsky-63-1.jpg

פורסם
בעיר נוהגים במהירות 50 קמ"ש ולא 76 קמ"ש.

נהגת מהר - אכלת אותה.

+1

עשית עבירה - נתפסת - תשלם :evil:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מעניין מהי התרומה לבטיחות התעבורה של ה״ברקסים״ הפתאומיים שנותן מי שמקבל פתאום התראה ב״ווייז״ על המצלמה הזו, שבתורה מוסווית יופי בין שלל העמודים והשיחים שם בצילום. וגם מעניין לאיפה נעלם התמרור שהובטח והמצביע על קיומה של מצלמה שכזו. לגמרי ״שאפו״ למשטרת ישראל על תרומתה להקטנת הגרעון ולרווחת משפחתו של הזכיין.

ולמי שמצייץ כאן בחדווה על העבריין שנתפס בעבירה ולכן דינו לשתוק ולשלם, אז זו זכותו של מי שסבור שמדובר במה שנראה על פניו כלא יותר מאשר מלכודת פתאים נטולת כל פן בטיחותי, לומר זאת בכל מקום שיחפוץ וכמובן להזהיר מהדבר הזה את שאר החברים כאן. פשוט מגעילה הציניות הזו בה מתייחסים לעיתים גופי האכיפה לאזרחים הכאן, עם כל הקשקושים על תרומת הכספומטים האלו לבטיחות בכבישים.

פורסם

דוח תנועה על מהירות שנהגתי במהירות 76 בציר זבוטינסקי פינת שחם בפתח תקוה.

דו"ח על 76 אומר שנסעת 81 לפני ההנחה, ומכאן שעל מד המהירות של הרכב נרשם 90 קמ"ש +/-.

לדעתי (כאחד שבכלל איננו נהג חלבי) זו מהירות מוגזמת ביחס לתנאי הכביש, מהירות שלא תאפשר לך לסיים בשלום אף אירוע בטיחות.

קח זאת כהערה בונה ושמח שהפעם שכר הלימוד שלך מסתכם בנזק כספי ולא חלילה בתוצאות קשות יותר.

פורסם
דו"ח על 76 אומר שנסעת 81 לפני ההנחה, ומכאן שעל מד המהירות של הרכב נרשם 90 קמ"ש +/-.

לדעתי (כאחד שבכלל איננו נהג חלבי) זו מהירות מוגזמת ביחס לתנאי הכביש, מהירות שלא תאפשר לך לסיים בשלום אף אירוע בטיחות.

קח זאת כהערה בונה ושמח שהפעם שכר הלימוד שלך מסתכם בנזק כספי ולא חלילה בתוצאות קשות יותר.

המהירות המקורית של בצילום 81 מה הראה המחוג, אינני יודע. גם בהנחה ואתה צודק, המהירות המותרת בכביש הזה לא אמורה להיות חמישים קמ"ש בלבד, כך שאם היו מעדכנים את המהירות לפני המציאות הערה שלך לא כ"כ במקום.

אתה מוזמן לראות מה קורה לקטנוע 50 סמ"ק שנוסע בכביש הזה (מהירות סביב 50-60) לאיזה "מפגע תעבורתי" הוא גורם, וכתבתי שהיום נסעתי שם במהירות חמישים קמ"ש הרגשתי שאני הולך ברגל.

אפשר לאכוף עבירות תנועה וזה חשוב, אבל צריך להיות הוגן ולהתאים את חוקי התנועה למצב של היום. המכוניות של היום זה לא המכוניות שלפני שלושים שנה.

זוהי דעתי

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אפשר לאכוף עבירות תנועה וזה חשוב, אבל צריך להיות הוגן ולהתאים את חוקי התנועה למצב של היום. המכוניות של היום זה לא המכוניות שלפני שלושים שנה.

זוהי דעתי

נפתלי, ברור לגמרי ואני חותם על האמירה הזו.

ההערה שלי לא נגעה לחוק אלא לסבירות מהירות הנסיעה ביחס לתנאי הכביש, שם ניראה לי שהפרזת משהו כי לנסוע על כביש שלצידו מדרכה במהירות כזו, מה אגיד לך - לי זה ניראה מוגזם.

אם היית מספר שנעצרת בכביש 6 לפנות בוקר כשהכביש ריק ונסעת על 180, הייתי כותב שהמשטרה מחפשת להעשיר את קופת המדינה, לדעתי זה איננו המקרה שלך.

שוב - קח את ההערה כהערה בונה, הדו"ח הזה - אם יגרום לך לחשבון נפש - אולי ימנע ממך עוגמת נפש רבה בעתיד

פורסם

ראשית: הצילום בוצע באמצעות מכמונת מסוג גטסו, משמע אין הפחתה.

שנית, גם בגרמניה יש מכמונות דומות בתוך הערים, בקטעים הרבה יותר פתוחים מהקטע שבו נתפסת שגם בהם מותר לנסוע רק 50.

עקרונית אני נגד פרוייקט א' 3, אלא שספציפית במקרה הזה המצלמה הזאת מוצדקת. אם לא די בכך שמדובר בשטח עירוני צפוף ועמוס, אז גם יש שם צומת. לצערך, אין שום תירוץ לנסוע שם במהירות כזאת.

מה שכן, אני לחלוטין מסכים עם רועי בנוגע לכך שהיה ראוי להציב אזהרה לפני המצלמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...