Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי לסגור את הפינה הזאת סופית, האם מותר להשתמש באוזניה אחת בזמן נהיגה, כאשר מענה/ניתוק שיחה מתבצע ע"י לחיצה על כפתור שעל האוזניה ללא נגיעה בכלל למכשיר הסלולר.

פורסם

אני אישית גזרתי את אוזנייה שמאל של האייפון.. ככה שזה גם חוקי, וגם אי אפשר בכלל להעלות תאורתית שאני נוסע עם שתיים.

פורסם
אני אישית גזרתי את אוזנייה שמאל של האייפון.. ככה שזה גם חוקי, וגם אי אפשר בכלל להעלות תאורתית שאני נוסע עם שתיים.

אל תהיה בטוח בטיעון שלך. אם ירצו להתעלק עליך - יטענוו שיש פוטנציאל של אספקת צליל לשתי אוזניים, שגזרת את החוט אחרי שתפסו אותך ועוד. אולי בגלל חשש מדו"ח על אוזניות ואן גוך חתך לעצמו אוזן.

קשה לי להבין למה אנשים לא משתמשים בדיבורית BT. יש דיבוריות כאלו, גם זולות ומצ'וקמוקות, ללא חיבור קבוע לרכב בעלות נמוכה. אבל אנשים יקנו סמארטפון באלפי ש"ח ויתקמצנו על דיבורית פשוטה, שגם נוחה וגם חוסכת קנס וגם מקטינה סיכון לתאונה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסכים עם רוכב בודד,אבל הכי מרגיזים אלה עם אוזניות בשתי האזניים שנתקעים בנתיב שמאל ומבחינתם רק הם על הכביש..

נ.ב זה מרגיז גם כשעושים לך את זה בלי אוזניות תקועות באזניים::x

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לי יש דיבורית BT מקורית של אודי, אבל לפעמים אני רוצה לדבר עם הצד השני בתחושה של "פרטיות" ובמקרים כאלה אני משתמש באוזניה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הכי מעצבנים אלה שמדברים בטלפון, ולא שמים לב שהם נוהגים. גם אם הם מדברים בצורה חוקית, עם דיבורית, שתי ידיים על ההגה, ממש כמו שצריך. עדיין, שוכחים מכל מה שקורה סביבם, משום שהם מרוכזים בשיחה. נתקעים בשמאלי זה הפחות גרוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...