Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

זו התייעצות בלבד ולא מודעה, לכן משמיט פרטים.

מתכנן רילוקיישן לחו"ל של כמה שנים החל מהקיץ.

יש לי מכונית יפנית שנת 2001 (מחירון כ-27,000 ש"ח).

ברכב התקנתי לפני כ 6-7 שנים מערכת סטריאו מושקעת (אצל בונה מערכות בישראל)

הכוללת איטום מסיבי בדלתות, בניית פודים למיד בס מפיברגלס, בניית תיבה איכותית ויפה בבגאז' והרכיבים הבאים:

HU, קומפוננט (טוויטרים חדשים), סאב ''12, מגבר 4 ערוצים, מגבר מונובלוק, קבל, כבלים איכותיים, חשמל איכותי.

סה"כ המערכת כולל עבודה עלתה בשני שלבים בערך 25,000 ש"ח.

הכל עובד טוב ונשמע מצוין.

כואב לי בכלל לשאול את זה, אבל חייבים להתקדם הלאה,

האם זה ריאלי לנסות למכור את המכונית יחד עם המערכת למישהו שיעריך אותה כמוני או שיהיה עלי לפרק אותה ולמכור בנפרד?

המעבר עוד 5 חודשים.

פורסם

לא מאמין שתקבל ממישהו שקונה רכב בסכום כזה (ובכלל רוב האוכלוסייה לא יודעת להבדיל בין מה איכותי או לא) אפילו 5k על המערכת.

הרי גם ככה היום כל מודעה שנייה ביד 2 מלווה בתוספת ״מערכת סאונד איכותית״ וכל אחד זורק שם סכומים מונפצים.

לדעתי רק לפרק ולמכור אם אתה רוצה לפחות חלק מהשווי של המערכת.

פורסם

לדעתי יהיה כמעט בלתי אפשרי למכור את המערכת כולה לאדם אחד, מכיוון שזה יצריך שהטעם שלך ושלו ברכיבים יהיו זהים בדיוק, שהכיבים יהיו כולם במצב מצויין, ושיהיה לו את הממון.

בנוסף לטעם בנושא האודיו תצטרכו לחלוק גם את אותו הטעם ברכבים.

לדעתי כמעט אין סיכוי, ואם יש הוא אפסי...

אתה יכול למזער את הנזק ע"י פירוק ומכירה/העברה לרכב הבא, האיטום הולך עם הרכב....

SCANSPEAK

פורסם

תמכור את הרכב בכמה שתצליח בלי המערכת

את המערכת או שתשאיר אצלך, או שתמכור בחלקים בודדים.

אף אחד לא ייתן לך כסף על המערכת בקניית הרכב,

אנשים כבר הפסיקו להעריך השקעה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הסיכוי שתמצא קונה שיהיה מוכן לשלם על המערכת מחיר שאפילו מתקרב לסביר שואף לאפס.

כלכלית יותר משתלם לפרק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כמו שכבר אמרו כאן. תפרק ותמכור.

אני למשל הייתי מפרק ומנסה למכור כל חלק בנפרד ביד 2 וגם אולי הייתי מגיע לחצי מהשווי של המערכת במקרה הטוב.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

לפרק ולמכור

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אכן

לפרק - להחזיר את הרכב למצבו המקורי - למכור בנפרד.

לגבי בידוד שנצמד לגוף הרכב - לא נורא, תשאיר קצת אהבה לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...