Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לאחרונה שמעתי מכמה מקורות על עסקאות של ליסינג פרטי, במודל המוכר (מקדמה+שנתיים וחצי תשלומים חודשיים+בסוף התקופה מוסיפים סכום מסוים, והרכב עובר לידיך), אלא שאם מחשבים את הסכום שאתה משלם בסופו של דבר, כולל המקדמה, התשלומים והתוספת בסוף התקופה, זה יוצא יותר זול מאשר המחיר המלא של הרכב החדש. כך יוצא שגם קיבלת מימון, וגם בסופו של דבר במקום לשלם ריבית, שילמת פחות מהמחיר המלא של הרכב.

למישהו יש מושג מה הקאץ' מאחורי הדבר הזה?

איך יכול להיות שנותנים לי מימון, ובסוף אני מקבל את האוטו לידיים שלי כששילמתי עליו בסך הכל פחות מהמחיר המקורי שלו?

פורסם

אל תסתכל על המחיר של הרכב כיום.

תחשב את המחיר של רכב בן שנתיים וחצי +הורדת ליסניג.

זה יהיה שווי הרכב עם תום הליסינג.

זה נכון שנסעת ברכב חדש מהניילונים, אבל כשתרצה למכור את הרכב בעתיד, אתה תהיה יד 2 אחרי ליסינג.

פורסם

זה כל הקאץ'?

שיהיה רשום שהרכב יד 2 מליסינג?

תסתכל למשל על המבצע הזה:

http://www.hot.co.il/liat/sale/sale-isracar-march13.htm

אני מקבל פה 15,000 ש"ח הנחה מהמחיר המקורי של הרכב, ובנוסף מימון. האם באמת כל מה שאני מפסיד זה שורה של רישום בהיסטוריית הבעלות של הרכב שאין לה שום עיגון במציאות, שכן הלכה למעשה אני קיבלתי את הרכב חדש דנדש, והליסינג היה ליסינג פרטי? (וכן, אני יודע שכשאני ארצה למכור אותו, עדין תהיה לשורה הזו השפעה על המחיר שלו, אבל זו לא תהיה השפעה של 15,000 ש"ח אם אני אמכור אותו אחרי 8 שנים, וכל עוד אני לא מוכר אותו אלא ממשיך להשתמש בו, אני יודע שהלכה למעשה זה רכב חדש יד ראשונה שלי).

קשה לי להאמין שאין קאץ' נוסף...

פורסם

העפתי מבט בלינק שצרפת ולדעתי זה לא משתלם.

ראה היום ניתן לשיג מזדה 2 דגם דינמיק חדשה 2013 0 ק"מ מליסינג ב 85 אלף שקלים (עם מעט ויכוח ) יותר מ 10 אלפים פחות מהדוגמה שהצגת כולל חיישני רוורס,מרימי שמשות.

בנוסף הצעת ליסינג פרטי באלבר 5500 מקדמה +1050 לחודש ל 30 חודשים עבור מאזדה 2 ,רוצה לרכוש בסוף התקופה שלם מחירון פחות 12% וזו עיסקה הרבה הרבה יותר זולה ממה שהצגת.

כל שהעיסקה של הוט היא לא משהו בכלל.

פורסם

העיסקה בהוט משתלמת רק לחברת הליסינג :lol: , לך ממש לא.

לי יש קיה פורטה בליסינג פרטי מאלבר, שנת 2011. לקחתי אותה לשנתיים, אני צריך להחזיר אותה בחודש נובמבר 2013.

שילמתי מקדמה 30K כל חודש 450 תשלום קבוע ללא ריבית וללא הצמדה, בסוף התקופה 3 אופציות:

1. להוסיף 60K ולרכוש את האוטו, שווי העיסקה סך הכל 100K. (לפני שלקחתי את הרכב הייתי בטלקאר יבואן קיה, המחירון של הרכב אצלם היה 121K לא היו מוכנים להוריד שקל! ובנוסף לא הייתה אפשרות לרכוש דרכם בליסינג פרטי).

2. להתקדם לרכב חדש

3. להיפרד מאלבר

אפילו שבעיסקה שלי "חסכתי" 20K לעומת היבואן, היום ישנם תוכניות הרבה יותר טובות כגון רכישה ישירות מהיבואן, כאשר היבואן רשום כיד 1 אבל הרכב עם 0 ק"מ, כנ"ל בחברות הליסינג.

תבדוק לעומק כל מיני אופציות.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

היי.

קודם כל, תודה לשניכם על התגובה. האם הרכבים שאתם מדברים עליהם זה רכבים של שנתון קודם? (אני עדין מנסה לאתר את הקאץ', כי אם אפשר לקנות רכב חדש ב-20K פחות מאשר אצל הסוכנויות, אני לא מבין איך הסוכנויות לא קורסות.

מעבר לזה, איך מגיעים לעסקאות האלה של לקנות רכבים ישירות מהיבואן?

האם יש אפשרויות כאלה גם ברכבי סופר מיני ידניים, או שזה רלוונטי רק לרכבים שהמחירים שלהם מראש מנופחים בגלל הסכמים עם חברות ליסינג?

פורסם

אין שום קאצ'

פה זאת עסקת תשלומים שעולה בסיכומו של דבר 10,000 ש"ח יותר מעסקת מזומן על אותו רכב 2013 יד 1 0 ק"מ מליסינג.

איך היבואן (סוכניות היבואן) לא קורס?

כי מתח הרווחים שלו מספיק גדול. וממילא הוא נותן הנחה גדולה מאוד לחברות הליסינג.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אין שום קאצ'

פה זאת עסקת תשלומים שעולה בסיכומו של דבר 10,000 ש"ח יותר מעסקת מזומן על אותו רכב 2013 יד 1 0 ק"מ מליסינג.

איך היבואן (סוכניות היבואן) לא קורס?

כי מתח הרווחים שלו מספיק גדול. וממילא הוא נותן הנחה גדולה מאוד לחברות הליסינג.

בהצלחה.

בדיוק!

צריך לציין אבל, (לפחות במקרה שלי) שעסקה זו לא מוצעת על כל רכב.

שאני לקחתי את הפורטה הייתה לי הזדמנות לבחור גם את הסוויפט בהנחה משמעותית, הדגם האוטומט עם המנוע החדש ב85000.

חברת הליסינג קונה סטוקים לפעמים של דגמים מסויימים מהיבואן וזה מה שמאפשר לה להגיע להנחות כאלו. (לפחות זה מה שהיה במקרה שלי).

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

טוב, נראה לי שהבנתי, תודה לכל העונים.

האמת, כפי שזה נשמע, אני לא רואה סיבה טובה לא לרכוש רכב 0 ק"מ חדש מחברת ליסינג, אם ההנחות הן משמעותיות כפי שאתם מתארים פה. כל עוד אני הולך להשתמש ברכב 7-10 שנים, ולא למכור אותו אחרי שנתיים-שלוש, ירידת הערך של הרכב בעת המכירה העתידית מתגמדת אל מול ההנחה המשמעותית שמקבלים על רכב חדש.

עכשיו נשארה רק השאלה האחרונה שלי - האם ניתן להשיג בהנחות כאלה גם רכבי סופר מיני ידניים?

בכל הפרסומים של חברות הליסינג ראיתי כמעט רק רכבים אוטומטיים (שהמחירון שלהם מראש מנופח מאוד בגלל ההנחות שחברות הליסינג מקבלות עליהם).

פורסם

עכשיו נשארה רק השאלה האחרונה שלי - האם ניתן להשיג בהנחות כאלה גם רכבי סופר מיני ידניים?

הקפצה.

למישהו יש תשובה לשאלה הנ"ל?

בינתיים לא ממש הצלחתי למצוא משהו כזה...

פורסם

הי

ניסיתי לברר לא מזמן לגבי ליסינג פרטי, ונאמר לי שהם מציעים את המסלול לרכבים מסויימים.

(ככל הנראה רכבים שהם חלק מעסקאות גדולות)

אני לצורך העניין ביררתי לגבי לאנסר מנוע 1800, ונאמר לי שבלתי אפשרי/יצטרכו להזמין במיוחד והעסקה לא תהיה לי משתלמת.

פורסם

אור, ראשית אני לא התייחסתי לליסינג פרטי, אלא לרכישה של רכב חדש מחברת ליסינג בהנחה.

שנית, אני יודע שלא ניתן להשיג כך כל רכב שיעלה בדעתי, השאלה היא האם העסקאות האלה מתמקדות בעיקר ברכבים מסוג מסוים (אני ראיתי כמעט רק רכבים אוטומטיים), או שניתן להשיג בהנחה משמעותית גם רכב ידני סופר-מיני, שזה סוג הרכב שמעניין אותי.

• תוכן חדש...