Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה ככה זה ברור שאם ביקש הנחה 50שקל אז זה אומר שיש לו קשרים שם.

אז אני יכול להסיק מזה שהאוטו לא טוב כמו שהוא יצא בבדיקה ועשו עלי קומבינה?

מצד שני, המכון הזה בעל מוניטין וגדול, אתם באמת חושבים שהייתה פה קומבינה?

אוהד.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך בכלל טופס בדיקה חתום ? אם כן, סרוק ותעלה לכאן (אתה יכול למחוק פרטים מזהים).

גם יועיל את תעלה זכרון דברים שחתמת (אם בכלל).

עוד משהו, התשלום המתוכנן, אני מקווה שהבהרת שזה יהיה בצ'ק בנקאי למוטב בלבד (על שמו של המוכר שמופיע ברשיון הרכב )

רענן

פורסם

קשה לי להאמין שהייתה פה קומבינה, מכון לא יסכן את עצמו, מקסימום חלק מהליקויים הוא העלים אבל קשה לי להאמין.

אני הייתי מחתים את בעל הרכב בזכרון הדברים גם שהרכב תקין ב 100 אחוז ואין שום בעיות ושום תאונות.

פורסם

לא מצליח לערוך, אז 4 בנתיים, לא מצליח להעלות יותר משום מה.

אסביר מה שהסביר לי בוחן הרכב:

- חגורת אביזרים כנראה לא מתוחה או יבשה וצריך להחליף.

- הצמיגים חדשים שהמוכר, מה שמשאיר רק כיוון פרונט וגם זה בסטייה קלה.

- פגיעות פח קטנות כמו שריטות ומכות חניה, ראיתי וידוע.

- באחד הדפים יש את כח הברייקס, מאחורה עדיין תקין אבל קצת חלש, הבוחן ממליץ להחליף דיסקים, התחלתי לדבר על זה עם בעל הרכב, הוא טען שאין לו בעיה וייגש לכוון את הפרונט מיד, אמרתי שאין טעם כי אם אני עושה ברייקסים, צריכים כיוון שוב.

אמר שתכף יתקשר לברר כמה עולה להחליף דיסקים אחורה, העברנו נושא לרגע והנושא נשכח גם ממני, אני צריך לדבר איתו על זה.

- מצבר לא ישן, בן שנה, וכן צריכים ללטש את הפנסים, קצת דהוי.

- מצמד מפריד גבוה, לטענת הבוחן הקלאץ' לא מחליק בכלל וזה באמת הכיוון ברכב הזה, הוא נתן דוגמא נגדית שבסוזוקי אלטו הקלאץ' מפריד נמוך ונמצא ס"מ מעל הרצפה, לגבי הרעש מהקלאץ' זה רעש קטן מהדוושה של הקלאץ' עצמה שעם שימון קל זה יסתדר.

אוהד.

1.jpg

2013-04-22 22.28.12.jpg

2013-04-22 22.28.20.jpg

2013-04-22 22.28.42.jpg

פורסם
על פי הבדיקה היום הכל יצא פיקס באוטו - לחלוטין.

איך פיקס ? אנחנו קוראים אותו דבר ?

יש לך הידע לסנן ולדעת אם מה שרשום זה כסת"ח ובאמת הרכב פיקס ? או שבכלל רשימת ליקויים זאת בגדר פתיון ?

על שאלת התשלום עדיין לא ענית

עוד משהו, התשלום המתוכנן, אני מקווה שהבהרת שזה יהיה בצ'ק בנקאי למוטב בלבד (על שמו של המוכר שמופיע ברשיון הרכב )

רענן

פורסם

על פי הבדיקה וממה שאני מבין ועל סמך מה שהסביר הבוחן, אין ליקויים ברכב חוץ מבלאי טבעי של הזמן שגם הוא מיינורי ותקנו אותי עם אני טועה.

הראתי את זה לעוד אנשים ,חלקם עוסקים במקצוע והם טענו שאני צודק למעט הדיסקים.

בקשר לאופן התשלום עוד לא סיכמנו כלום, הועלתה אפשרות ממנו של כ15-20אלף מזומן וכל השאר בצ'ק.

אני העלאתי אפשרות של צ'ק או בכלל מזומן הכל או העברה בנקאית מחשבון הבנק שלי לשלו וזהו,

בכל אופן עוד לא סוכם.

פורסם

הבדיקה בסדר גמור לרכב מודל 2008.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אוקיי אני רוצה לעדכן.

ביקשתי מהמוכר להגיע מחר למוסך המרכזי של הונדה ליד ביתו, להכניס את הרכב לבדיקה שם ושיעברו על הממצאים של מכון הבדיקה.

אם הכל תקין, נמשיך הלאה.

אם לא - הוא יתקן הכל על המקום ונעביר בעלות.

בין היתר גם אבקש לראות היסטוריית טיפולים מלאה שלטענתו הרכב מטופל באותו מורשה מיום יציאתו מהסוכנות.

לגבי אופן התשלום שהועלה פה קודם, המוכר הציע צ'ק בנקאי על שמו ומעדיף לא "לסחוב" מזומן, עלי זה מקובל.

דעות?

אוהד.

פורסם

מסכן המוכר

בטח אכלת לו את הראש עם כל הסרטים שרצים לך בראש

אני גר באזור ולפי מה שאני יודע אין על מכון הבדיקה הזה מבחינת אמינות

אין ולא יהיו קומבינות זו הכלה ומה שאתה קורא בטופס זה מה שיש/אין ברכב

אני הייתי מעדיף פשוט לחכות לקונה אחר

בלי לפגוע אתה נשמע מתיש

נכון זה לא רכב ב10000 ש"ח אבל לא קנית פה איזה רכב פאר אז תירגע ותפסיק לחשוב שכל מי שמוכר לך רכב במדינה הזו הוא נוכל פוטנציאלי

הציניות הזו השתרשה בנו וזה ממש בלתי נסבל

פורסם

אני עם ביק. במקום המוכר כבר הייתי נשבר.

ככה זה יהודים. כשמשהו יותר מידי בסדר איתם, הם מתחילים לחפש איפה הוא דופק אותם.:lol:

צ'ק בנקאי זו הדרך הכי טובה והוגנת לשני הצדדים.

אתה מקבל אסמכתא חד משמעית וקבילה משפטית לגבי הסכום שעברת לו (במזומן הוא יכול, נניח, לטעון שקיבל רק חצי מהסכום)

הוא מקבל צ'ק שבטוח יש לו כיסוי.

הבנק מרוויח עמלה יפה.

כולם מרוצים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אם זה ככה זה ברור שאם ביקש הנחה 50שקל אז זה אומר שיש לו קשרים שם.

זה לא אומר כלום. זה רק אומר שתרבות השוק שיש בארץ חינכה את כולם להתווכח על הכל גם אם מדובר ב 50 ש"ח במכון בדיקה, או 70 ש"ח בחנות נעליים, וגם אם זה 2 ש"ח הנחה עבור קילו עגבניות בבאסטה. לא בגלל זה הייתי חושד במוכר. אנשים היום מנהלים מו"מ על הכל, בחלק מהמקרים זה לגיטמי, בחלק מהמקרים זה רק בשביל להרגיש שעשו את עיסקת חייהם ולהרגיש טוב גם אם ההנחה שקיבלו היא פרומיל מהעיסקה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet - תסלח לי, אבל מה האינטרס של המוכר (כן?) לסדר לי הנחה? במצב הפוך למה שבכלל יעניין אותי כמה עולה בדיקה אם הקונה משלם את הכל? (ואני מסכים לחלוטין שעלות הבדיקה חלה על הקונה לחלוטין, המוכר לא צריך לשלם מכיסו כלום לכל אורך תהליך מסירת הרכב)

bik\natco - למה אתה חושב שאני אוכל לו את הראש? פגישה ראשונה הוא בא אלי, פגישה שניה באתי אליו לבדיקה, לפי הבדיקה אמנם הכל פיקס אבל יש הרכב ליקויים אשר דורשים תיקון\טיפול, לכן אני רוצה ללכת ללכת למכון מורשה לקחת הצעת מחיר אם בכלל יש צורך לתקן, אתה לא חושב שזה ליגיטימי?

אוהד.

• תוכן חדש...