Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה, למרות שהיתי מתעקש לפחות על מחירון הרכב לפי יצחק לוי. כמו שהוא יודע להתעקש,גם אתה צריך לדעת להתעקש. אבל לא נורא,

יש אנשים שלא אוהבים להתווכח כל כך על כסף כמו אמא שלי.

בכל מקרה

כבר קנית את הרכב? או רק סיכמת איתו? (אני פשוט מחכה לתמונות).

הכי חשוב שהרכב באמת יצא טוב אחרי הבדיקה , לרכב יש רצועה או שרשרת? לפי מה שאמרת אני מבין שרצועה..

אגב, בדקת את הרישיונות ושהוא בעל הרכב?

תבדוק גם את הצמיגים אל תשכח נושא שהוא לא זול.

בכל מקרה שמח בשבילך שייצא טוב, החזקתי לך אצבעות.

תתחדש :)

פורסם

רק סיכמתי, לא באתי עם כסף לשלם לו.

עשינו זכרון דברים ובו סגרנו שביום רביעי\ חמישי ניפגש, אשלם לו ונעשה העברת בעלות.

הפאק היחיד שהבדיקה נעשתה היום, והרכב ימשיך להנהג על ידו עד העברת הבעלות, הצבתי בפניו את הבעיה.

הוא לא הסכים שאקח את הרכב תמורת מקדמה עד שלא יקבל את כל התשלום.

ואני לא יכול לבוא אליו בדרישה שלא יסע עליו בכלל.

אז צילמנו את הרכב מכל הכיוונים, בנוסף ציינו בזכרון דברים את "הבעיה" ומכיוון שהרכב עדיין שלו - קבענו שהוא "יסע כמות של עד 500קמ" במסגרת עבודתו - לטענתו הוא יצרוך פחות מזה.

מכיוון שגם אני וגם הוא עובדים ועסוקים עד מעל הראש, העסקה מתבצעת בתשלומים במקום לסגור את התשלום + העברת הבעלות כבר היום.

מקווה שלא יהיו בעיות.

- כמובן שאעלה תמונות.

אוהד.

פורסם

אף אחד פה לא יכול לקבוע האם מחיר נכון או לא.

אין הרבה מכוניות כאלו ומצאת כנראה אחת שמורה.

תשלם כמה שמתאים לך.

רכב מאוד מעניין!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתחדש!

אוטו מדליק ברמות.

>>>>

דא"ג - הוא עדיין לא הוריד את המודעה ביד 2.

אולי מפחד שתבריז לו :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא הוריד כי אני מניח שלא היה לו זמן.

היום בבוקר אפילו שלחתי אותו לפה שיראה את כל ההתכתבות, זה יתן לדעתי אינדיקציה לכך שאני אמין ולא מחפש לעקוץ או לברוח ושיבין את כל החששות שלי מרכישה מאדם פרטי.

אני חושב שאין לו סיבה לחשוב שאני אברח, בכל מקרה בזכרון דברים כתבנו שם שאם מישהו בורח - משלם לשני 500שח וכמובן אדרוש גם את עלות הבדיקה.

אוהד.

פורסם

כן הוא הצטייר כאמין עד עכשיו, אחרת לא הייתי ממשיך את הרכישה.

הבדיקה במכון רק הבהירה את זה יותר.

בעוד יומיים נראה מה קורה.

אוהד.

פורסם

את כול הטעויות האפשריות עשית !

מקווה בשבילך שהרכב באמת מעולה והמוכר לא מצא את הפראייר התורן.

מחזיק לך אצבעות

רענן

פורסם
למה אתה חושב ככה? אשמח לשמוע.

תעבור על התגובה שלי בשרשור הקודם שלך ותסמן V מה מהעצות שלי עשית .

בנוסף, ניהלת פה דיון היכן לבדוק הרכב וגם הלכת לבדוק באותו מקום, יש סיכוי שבעל הרכב ראה דיון זה ?

ואם ראה דיון זה, לא נראה לך שקלט שאתה מאוהב ברכב ולכן כול המיקוח (אם בכלל עשית) לא רלוונטי ?

בעיניי זה מוזר שהגיע אליך עד חיפה להראות לך את הרכב. אך להגיע לבדיקה בחיפה אין לו זמן ?

בדקת הרכב אבל לא סגרת עסקה והרכב נשאר אצלו. זה רע מאוד !

ניחא הכול, אבל אם בכלל לא ראה השירשור, לא מבין את ההגיון שלך להראות לו השרשור ?

רענן

פורסם

אני מבין אותך ואגיב, אני לא אוהב את כל ההתנהלות הזו של הלהסתיר ולכסות.

אני לא "מאוהב" באוטו, זה לא אותו ראשון שלי ואין לי שום בעיה אם המוכר יפנה אלי היום ויגיד סליחה לא מוכר, קח 500שקל + החזר הוצאות וסלמתאק, אני רק אחפש רכב אחר וטוב יותר - ואין לי שום בעיה שמישהו אחר יקרא את זה כולל המוכר.

המוכר נראה לי בחור אמין, למרות השרשור הקודם שהעדפתי לנתח את הסיטואציות) , על פי הבדיקה היום הכל יצא פיקס באוטו - לחלוטין.

עכשיו שאני נזכר אבל, מכיוון שהמוכר גר קרוב למכון הבדיקה הוא הגיע לפני, שהגעתי ישר הוא הכריז שהוא סידר לי הנחה של 50שקל בבדיקה - מה אפשר להסיק מזה?

חוץ מזה מכיוון שאני לא מכיר את האזור, פעלתי על פי תגובת האנשים פה והלכתי למכון הזה כי דווח שהוא אמין.

אוהד.

פורסם

המוכר נראה לי בחור אמין, למרות השרשור הקודם שהעדפתי לנתח את הסיטואציות) , על פי הבדיקה היום הכל יצא פיקס באוטו - לחלוטין.

עכשיו שאני נזכר אבל, מכיוון שהמוכר גר קרוב למכון הבדיקה הוא הגיע לפני, שהגעתי ישר הוא הכריז שהוא סידר לי הנחה של 50שקל בבדיקה - מה אפשר להסיק מזה?

מה אפשר להסיק מזה ? החיים הם בית ספר אחד גדול ...

זה בסדר, אני בטוח שאתה בחור צעיר, יש לך עוד שנים לסיים את התואר ...

רענן

פורסם

נו אז במקרה כזה, נניח ובאמת הייתה פה איזה "תחבולה" והאוטו לא פיקס כמו שיצא בבדיקה והוא עשה קומבינה.

איך שאני רואה את זה יש לי 2 אפשרויות:

1. לבטל את הכל והלכו 450שקל הבדיקה לפח - שכר לימוד.

2. לבקש ממנו לעשות בדיקה חוזרת בעוד יומיים בחיפה, ומצידי שידחה גם בשבוע עד שימצא זמן לבוא אם בכלל, לא יסכים? סלאמת.

כן יסכים?

הלכו עוד 500 שקל.

אוהד.

• תוכן חדש...