Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכן המוכר

בטח אכלת לו את הראש עם כל הסרטים שרצים לך בראש

אני גר באזור ולפי מה שאני יודע אין על מכון הבדיקה הזה מבחינת אמינות

אין ולא יהיו קומבינות זו הכלה ומה שאתה קורא בטופס זה מה שיש/אין ברכב

אני הייתי מעדיף פשוט לחכות לקונה אחר

בלי לפגוע אתה נשמע מתיש

נכון זה לא רכב ב10000 ש"ח אבל לא קנית פה איזה רכב פאר אז תירגע ותפסיק לחשוב שכל מי שמוכר לך רכב במדינה הזו הוא נוכל פוטנציאלי

הציניות הזו השתרשה בנו וזה ממש בלתי נסבל

אני קורא את הטופיק הנ"ל ותוכן ההודעה, כל הזמן רץ לי בראש.

כאשר אני מוכר מכונית, מדובר בפגישה אחת או שתיים בלבד.

בכל מקרה, בהצלחה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
nepet - תסלח לי, אבל מה האינטרס של המוכר (כן?) לסדר לי הנחה?

אוהד.

סתם בשביל ההרגשה הטובה.

למה אני משלם העברת בעלות חצי חצי עם הקונה שלי למרות שלפי חוק העברת בעלות חלה על הקונה ?

מאותה סיבה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

העברת בעלות חלה על מוכר הרכב.

לכן גם התשלום אמור לחול על המוכר (אם אתה הולך לפי בית שמאי / המחמירים).

כמובן שיכולה להיות הסכמה אחרת הדדית אחרת בעניין התשלום (למשל חצי - חצי).

alfa 156 2.5.

פורסם

ממה שאני יודע המוכר אכן צריך לוודא שהבעלות עוברת לקונה, כדי שאחרי שבוע כשהקונה ייתפס עם מצלמת מהירות אוטומטית הדו"ח יישלח אליו בדואר. קניתי לא מעט רכבים , ותמיד הקונה שילם על העברת הבעלות. זה היה ברור גם כשמכרתי רכבים.

סתם בשביל ההרגשה הטובה הייתי מציע לקונה להשתתף איתו בחצי מהעלות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גיסי ניסה למכור 2008 יד ראשונה (נכה צה"ל בלי אביזרים). שמור, מטופל בלי שריטה, ק"מ נמוך באמת בונבונירה.

אבל מה? גיר רובוטי!

גם ב 10 פחות מהמחירון הוא לא הצליח למכור.

בסוף הוא השאיר אותה לטרייד אין (8000 ש"ח מתחת למחירון).

אני לא יודע עד כמה הידני מבוקש, אבל הרובוטי סוס מת.

אגב הוא קנה בדיוק כזו חדשה, אבל אוטומטית רגילה.

אחלה אוטו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדיף שתאכל לו את הראש, מאשר שתאכל לעצמך אחרי זה את הלב

כשאתה נחמד מידי, אתה תמים מידי , כשניגשים למשא ומתן בסכומים כאלה, ומספיק שזה מעל 1000 שקל, זה כבר כסף וזו עסקה, וצריך להתייחס לזה ברצינות ותיפגש איתו גם עשר פעם עד שלא תהיה בטוח בכל הפרטים.

למוכר יש אינטרס ברור, אם לא אתה, הוא יתקע עם הרכב הזה, ולך יש הרבה רבה אופציות ורכבים במיוחד בסכומים האלה.

אל תהיה נעול,תחשוב אם אתה באמת מעוניין להוציא סכום כזה על רכב כזה, למכור יהיה לך קשה, תשאל אפילו את המוכר כמה מתקשרים אליו...

אתה יכול להוסיף עוד עשריה לקנות קיה ידנית עם אחריות ל 7 שנים,מניילונים...סתם דוגמא.

• תוכן חדש...