Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

קיבלתי הצעה מהעבודה לקניית רכב מסוג ניסן קשקאי ויזה ידני 1.6 במחיר של 108230ש"ח ועל הכביש זה יוצא 109900 ש"ח.

חשוב לציין שהרכב הוא מסוכנות אלבר אבל הוא חדש מהנילונים, כרגע לא ראיתי שום אזכור לגבי איזה יד ירשם הרכב אם הוא יד שנייה מחברת השכרה או משהו בסגנון, בכל אופן אם הרכב חדש עם 0 קילומטר על הסקאלה זה יתכן בכלל שהוא ירשם יד שנייה?

חשובה לי דעתכם האם מחיר זה משתלם בשתי האופציות (אחת היא שהרכב ירשם כיד ראשונה בליסינג והשנייה היא שהוא ירשם כיד ראשונה עלי).

תודה,

פורסם

אכן סביר שמדובר בעודפים של היבואן שהועברו למכירה ע"י חברות הליסינג ואתה כנראה תהיה היד השניה של הרכב.

קח בחשבון שחדשה עלתה 125K ש"ח, האם ההנחה הזו מספקת? זו תשובה שרק אתה יכול לענות עליה.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב ללפחות 5 שנים זו עיסקה כדאית, אחרת הייתי יורד מהעניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אכן סביר שמדובר בעודפים של היבואן שהועברו למכירה ע"י חברות הליסינג ואתה כנראה תהיה היד השניה של הרכב.

קח בחשבון שחדשה עלתה 125K ש"ח, האם ההנחה הזו מספקת? זו תשובה שרק אתה יכול לענות עליה.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב ללפחות 5 שנים זו עיסקה כדאית, אחרת הייתי יורד מהעניין.

אמת ידידי אני גם חושב שבמידה והוא ירשם כליסינג ההצעה הרבה פחות אקטרטיבית, כמו כן אנ גם מסכים לגבי משך השימוש ברכב אבל קשה לתכנן זאת מראש.

בנוסף אולי משהו יודע מהם עלויות אגרת הרישוי וביטוח חובה ומקיף לרכב מסוג זה?

• תוכן חדש...