Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לך , אני מחפש רכב זול ואמין , אם הכל תקין וזה הק״מ שרשמת כאן , אני מעוניין ברכב , תן לי הצעת מחיר ואולי נתאם ואראה את הרכב .

תודה לך

נ.ב אני מנתניה (עד מחיר מחירון)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אם הוא משרת אותך נאמנה זה הכי כלכלי לא :-)

מתנצל על ניסוח השאלה,אנסה לתקן, המגאן צריך להמכר (ב"ה יהיה צורך בכיסא שלישי מאחור),

השאלה מה עדיף - טרייד אין או פרטי?

תודה לכל העונים!

בכל מקרה מנסה למכור בפרטי ואבדוק בקרוב בטרייד אין (כנראה קרסו כי יותר בכיוון של קנגו בגלל הצורך בגודל)

שוב תודה על ההיענות בתשובות !

(=

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
היי שלום לך , אני מחפש רכב זול ואמין , אם הכל תקין וזה הק״מ שרשמת כאן , אני מעוניין ברכב , תן לי הצעת מחיר ואולי נתאם ואראה את הרכב .

תודה לך

נ.ב אני מנתניה (עד מחיר מחירון)

אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית או במייל!

פורסם
מחירון יד 2 זה מחירון לקמצנים. - מה רע בתחרות? מי שרוצה לבדוק מה באמת מחיר המחירון של הרכב שלו, לא מתקמצן על שיחת טלפון ומתקשר ללוי יצחק.לא שאיזה שהוא מחירון רלוונטי לרכב שלך, צודק,ההבדל היה זניח בין המחירונים אבל בכל זאת מי שרלוונטי בשוק הוא לוי יצחק. זה היה נכון מזמן, היום כבר לא כ"כ בטוח

כמו שכתבו לך כאן, רכב כזה תנסה למכור לבד. אם תלך לטרייד אין יקרה אחד משני דברים:

1. יקחו את הרכב שלך בחינם (או תמורת 3,000₪).

2. יתנו לך יותר כסף תמורתו אבל תקבל רכב דפוק.

ראשית, תודה על התשובה!

שנית, קיימת גם אופציה נוספת לחכות עם המכירה של המגאן - שוב, זה יותר עניין כלכלי

זה אולי יישמע אבסורדי לחלק מאיתנו, אבל 500-1000 ש"ח לפה או לשם עושה הבדל לא קטן (וכנראה מדובר על הרבה יותר)

ואם הבנתי אותך וחלק לפניך נכון, אזי בטרייד אין אני רק אפסיד- לא ככה?

פורסם

אם נגיד הקנגו בקרסו טרייד אין נמכר במחיר של 54 אלף ש"ח, אתה תוכל אחרי מיקוח להשיג אותו נגיד במחיר של 47 אלף ש"ח.

בטרייד אין יתנו לך נגיד, בנדיבות ליבם, 7000 ש"ח תמורת הרכב שלך שווה 9 אלף ש"ח.

מה בעצם עשית כאן? נתת את הרכב שלך בחינם :lol:

אז אני אחסוך לך את ההתלבטות - בוא נקבע מועד, שבו נעביר את הרכב לבעלותי. העברת הבעלות - עלי 8) .

אגב, אחרי שתעביר את הרכב שלך במתנה לקרסו - הם ירימו טלפון לסוחר נבלות, כזה שקונה רכבים בגרושים, הוא יקנה את הרכב ב-2000 ש"ח וינסה למכור אותו הלאה. ככה כולם מתפרנסים, אבל על חשבונך.

פורסם

מסכים עם הדוקטור.

לפני חצי שנה, חבר שלי עשה טרייד "מחירון תמורת מחירון" על מאזדה 3 יוצאת ליסינג. הבעיה שהוא לא ידע שהמחיר הנורמלי של מאזדה 3 ביד 2 עם אותם תנאים היה נמוך בלפחות 10 אלף שקל. וככה גם זה היה המחיר הריאלי של הרכב שלו.

ככה יוצא שהוא פשוט מסר בחינם את הרכב שלו לחברת הטרייד.

פורסם

אוקי - נראה לי שיש הסכמה כללית שעדיף למכור לפרטי.

(מישהו חושב אחרת? אשמח לשמוע!)

מלבד הלוחות רכב של יד 2,WINWIN וקומו- יש המלצות לדרכים\מקומות פרסום נוספים?

שוב תודה !

אורי

פורסם

כבעל מגאן 2001 אני יכול להגיד לך שקשה מאוד למכור אותה כי יש בשוק כאלה עם קילומטראז' נמוך, שמורות, שלא נמכרות.

המכונית מצויינת, שווה להשאיר או להעביר המשפחה אם היא שמורה.

מה שבטוח זה שבשום מקרה לא כדאי להתקרב לשום "טרייד אין" - חפש לך מגאן דור שני בשוק הפרטי, זה בערך אותו רכב רק יותר גדול ומרווח, ומכור את שלך בכמה שתוכל.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בטח שיעשו לך טרייד אין בתנאי שתוסיף סכום רציני לשם קניית רכב מהם .

אבל לא יינתו לך הרבה כסף על הרכב שלך ,

לדוגמא הייתה לי רנו קליאו שהמחירון שלה 10 אלף ש"ח והמגרש נתן על הרכב 4500-4000 ש"ח וזה ככה כול המגרשים .

אם ככה אז לא פעלת נכון.

בטרייד אין לא מעניין כמה רוצים על הרכב שאתה קונה וכמה נותנים לך על שלך אלא רק ההפרש שאתה נדרש להוסיף. אם מתאים לך אז עושים עסק ואם לא אז לא.

רק אתמול ביצעתי עסקת טרייד אין עם הבלנו החבוטה של אשתי (מודל 97) בעסקת טרייד אין כדאית עבורי בטרייד אין של אחד היבואנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כבעל מגאן 2001 אני יכול להגיד לך שקשה מאוד למכור אותה כי יש בשוק כאלה עם קילומטראז' נמוך, שמורות, שלא נמכרות.

מה שבטוח זה שבשום מקרה לא כדאי להתקרב לשום "טרייד אין" - חפש לך מגאן דור שני בשוק הפרטי, זה בערך אותו רכב רק יותר גדול ומרווח, ומכור את שלך בכמה שתוכל.

דב

למה לא כדאי להתקרב לשום טרייד אין?

פורסם
אם ככה אז לא פעלת נכון.

בטרייד אין לא מעניין כמה רוצים על הרכב שאתה קונה וכמה נותנים לך על שלך אלא רק ההפרש שאתה נדרש להוסיף. אם מתאים לך אז עושים עסק ואם לא אז לא.

רק אתמול ביצעתי עסקת טרייד אין עם הבלנו החבוטה של אשתי (מודל 97) בעסקת טרייד אין כדאית עבורי בטרייד אין של אחד היבואנים.

נראה לי שלא הבנת איך הטרייד אין עובד.

העסקה זה לא רק "מה שאתה צריך להוסיף" אלא מה היית צריך לשלם אם היית בא עם מזומן.

ז"א שאם לצורך העניין קנית רכב שעולה 40K והוספת רק 35K כי הבאת את הבאלנו החבוטה שלך, יכול בהחלט להיות שאם היית מגיע עם מזומן ובלי עסקת טרייד אין, היית משיג את אותו מחיר של 35K, רק שגם היה נשאר לך בכיס מה שהיית מרוויח מהמכירה של הבאלנו.

זה שהרווחת זמן ולא התעסקת עם המכירה, זה סבבה - אבל בינינו, היית משיג את אותה תוצאה פיננסית אם היית ניגש למגרש פירוק ומוכר לסוחר את הרכב ב-1000 שקל.

פורסם

מכירה לטרייד אין כדאית ב 2 אופציות:

1- אתה לחוץ למכור את הרכב, יש לך משהו ממש טוב ומבוקש, אבל אין לך זמן ובעיקר סבלנות לכל מיני קשקשנים. תקבל על הרכב מעט פחות ממה שהיית מקבל בפרטי, אבל עדיין מספיק טוב בשביל השדרוג.

2- אתה לחוץ למכור את הרכב, ויש לך משהו מקרטע ולא סחיר בעליל, ונמאס לך כבר להקפיץ את המודעה ביד 2.. אתה משלים עם זה שזרקת את הרכב לפח ושולח אותו לעולם שכולו סוחרים.

לפי התיאור שלך אתה לא אחד מהשניים.

אגב- נסה להפיץ את הרכב ברשתות חברתיות כמו פייסבוק ובין כל מיני קבוצות ופורומים. כן,גם בפורום הזה, מישהו הרי כבר שלח לך הודעה..

פורסם

דב

שוב תודה לכל העונים על המידע ובעיקר על הזמן!

הוחלט למכור (אין למי להעביר) ומחברי הפורום (רוב קולות, לא?) הבנתי שלא טרייד אין.

השאלה הינה עד כמה להתייחס למחירונים השונים בשוק ?

כנקודת מוצא בלבד כלפי מטה? 1:1 ?

שוב תודה על העזרה,

אורי

פורסם

תלוי כמה אתה בלחץ למכור. מחירון תמיד אפשר לדרוש.

אם יש כמה מתעניינים תמכור למרבה במחיר.

אם אין אף קונה, תעדכן את המודעה ותתחיל להוריד מחיר עד שמישהו יתקשר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני שקלתי לקנות את הרכב הנוכחי שלי בטרייד אין, בגלל מצבו של הרכב הקודם, וזה היה לי משתלם יחסית, בסופו של דבר מכרתי את הרכב הקודם למישהו פרטי בהרבה מתחת למחיר מחירון ורכשתי את הרכב הנוכחי מחברת הליסינג וגם יכולתי להתמקח על המחיר וקיבלתי מחיר קצת יותר טוב מאשר אם הייתי מבצע טרייד אין, למרות ה"שחיטה" במחיר הרכב הישן.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...