Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב הוא יונדאי אקסנט02 הכול התחיל כשנדלקה מנורת צק אנגין בלוח המכוונים במוסך נעשה פלאשינג ואינפוזיה והוחלף השמן בטענה שזה מה שיפתור את הבעיה אחרי שבועיים נדלקה המנורה שוב במוסך אחר נאמר אחרי שהתחברו אם סורק תקלות שהבעיה בממיר הקטליטי ואמרו לי שהפלאשינג והאינפוזיה סתמו את הממיר הקטליטי רציתי לשאול האם זה נכון או שהמוסך משקר והאם המוסך שעשה את הפלאשינג והאינפוזיה ישלם כביכול על הנזק בטענה שזה אכן זה הממיר והאם ממיר קטליטי תקול ישפיע על צריכת הדלק והאם יכשיל בטסט

פורסם
שלום לכולם הרכב הוא יונדאי אקסנט02 הכול התחיל כשנדלקה מנורת צק אנגין בלוח המכוונים במוסך נעשה פלאשינג ואינפוזיה והוחלף השמן בטענה שזה מה שיפתור את הבעיה אחרי שבועיים נדלקה המנורה שוב במוסך אחר נאמר אחרי שהתחברו אם סורק תקלות שהבעיה בממיר הקטליטי ואמרו לי שהפלאשינג והאינפוזיה סתמו את הממיר הקטליטי רציתי לשאול האם זה נכון או שהמוסך משקר והאם המוסך שעשה את הפלאשינג והאינפוזיה ישלם כביכול על הנזק בטענה שזה אכן זה הממיר והאם ממיר קטליטי תקול ישפיע על צריכת הדלק והאם יכשיל בטסט

הממיר הוא זה שגרם לנורה להדלק כנראה, וזה מה שהיו צריכים לעשות.

הטיפול באינפוזיה היה נסיון לנקות את המנוע בתקוה שזה יפתור את הבעיה . לדעתי זו היתה פעולה נכונה וזולה יחסית , רק היו צריכים להסביר לך לפני

הטיפול שצריך להחליף את הממיר , ולתת לך להחליט איזה פעולה לבצע.

פורסם

תבדוק את המצב שלי מערכת היניקה והפליטה. לפעמים חור באחד הצינורות יכול לגרום להדלקת הנורה.

כמו כן, אם זה באמת הממיר, אפילו ירידה קטנה מתחת לסף היעילות של הממיר יכול לגרום לנורה להדלק. לכן ייתכן שתעבור טסט גם אם הממיר לא במיטבו וייתכן גם שניקוי הממיר יעזור.

בכל מקרה תבדוק את זה לפני שאתה משקיע כסף בממיר חדש.

פורסם

אני סמכתי על המוסך ומנהל המוסך שהם אכן יודעים מה הם עושים ודווקא מדובר על מוסך מקצועי בחדרה :-( לגבי הסעפות הם שלמות ללא שום חור הלמדא נבדקה ונמצא תקינה ורק הממיר הוא הגורם לבעיה 1האם הרכב יכשל בטסט בגלל זה 2האם יש טעם להתעסק אם משומש 3אם מופיע מנורת צק אנגיין הרכב יכשל בטסט 4 אם אני ימלא תוסף לדלק זה יפתור את הבעיה תודה וערב טוב

פורסם
אני סמכתי על המוסך ומנהל המוסך שהם אכן יודעים מה הם עושים ודווקא מדובר על מוסך מקצועי בחדרה :-( לגבי הסעפות הם שלמות ללא שום חור הלמדא נבדקה ונמצא תקינה ורק הממיר הוא הגורם לבעיה 1האם הרכב יכשל בטסט בגלל זה 2האם יש טעם להתעסק אם משומש 3אם מופיע מנורת צק אנגיין הרכב יכשל בטסט 4 אם אני ימלא תוסף לדלק זה יפתור את הבעיה תודה וערב טוב

היי

לפלאש אין שום קשר לממיר.

פלאש עושים לשמן.

כשעושים איפוזיה עש מצב שהממיר יתנקה.

אבל זה לא בטוח.

לנו יש מוצר שמפורסם כאן. vb25

שמיועד לנקות ממיר כשהחומר מוזרק ישירות לממיר.

רוב הסיכויים שזה יעזור,אבל אתה צריך להיות בטוח שזה אכן בעיה של ממיר סתום.

• תוכן חדש...