Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

מה אומר החוק לגבי נהיגה שתוך כדי אני רואה סירטון או סרט והטלפון מחובר לרמקולים של האוטו והטלפון מקובע לתושבת ברכב...?

פורסם

ציטוט:

"תצוגה הנראית לנהג

התקנה קובעת כי ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג. יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב

בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור, במידה ומוצג לשוטר היתר הפעלה של תצוגה כזאת אין לדווח. אין

לאכוף תצוגת גי.פי.אס. מכשיר לנווט, מערכות תצוגה המשמשים רכב צה"ל ומשטרה ומערכות תצוגה נסיעה לאחור.

תיאור סעיף קנס בש"ח ניקוד

תצוגה הנראית לנהג

נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בותצוגה הנראית ממושב הנהג בניגוד לתקנה 28

א' לתקנות התעבורה"

סעיף 6718 הזמנה לדין, 0 נקודות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, במידה ואתה רואה סרטון.

GPS מותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סבבה תודה

אני במקום השוטר שם לך אזיקים וזורק את המפתח לים. עבריין, טרוריסט, ורוצח בפוטנציה, כן, זה אתה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא עדיף נהג ששואל האם מדובר בעבירה לפני שהוא מבצע אותה?

הוא לא אמר שתפסו אותו על העבירה, רק שאל מה קורה במידה ו...

אני מאמין שאחרי שענו לו מה אומר החוק במקרה זה, הוא לא יעשה את העבירה החמורה הזאת.

הפורום הוא במה להעברת מידע והעשרת הידע וככזה שאלות מסוג זה הן בדיוק במקום הנכון לשאול אותן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני במקום השוטר שם לך אזיקים וזורק את המפתח לים. עבריין, טרוריסט, ורוצח בפוטנציה, כן, זה אתה.

חיים הכט, זה אתה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אייל אתה צודק שעדיף שהוא שואל קודם אבל זה שהוא חשב על זה בכלל זאת הסכנה, קצת הגיון, לא צריך להיות גאון כדי להבין שאי אפשר לנהוג ולראות סרט במקביל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא עדיף נהג ששואל האם מדובר בעבירה לפני שהוא מבצע אותה?

הוא לא אמר שתפסו אותו על העבירה, רק שאל מה קורה במידה ו...

אני מאמין שאחרי שענו לו מה אומר החוק במקרה זה, הוא לא יעשה את העבירה החמורה הזאת.

הפורום הוא במה להעברת מידע והעשרת הידע וככזה שאלות מסוג זה הן בדיוק במקום הנכון לשאול אותן.

אני מסכים איתך שהנ"ל הוא הנכון ברוב המקרים. אבל כאן מדובר בפעולה מסוכנת מחוץ לכל פרופורציה (שהיא בין היתר מהווה עבירה חמורה על החוק), והבחור שואל כמה חוקית היא, ולא חושב על הסכנה המובנת מאליה. הוכחת לי לא פעם שאתה יודע להפריד בין חוק להיגיון, ואצל השואל הנכבד ההיגיון לא בחופש, הוא בגמלאות. לא מן הנמנע שהוא כבר ביצע את העבירה, אגב.

אני אומנם נוהג להתנסח ברטוריקה קיצונית אבל נראה לי שכאן זה מוצדק.

ועדיין לא הובהר כאן עדיין מעבר לציטוט יבש של הסעיף כמה מסוכנת העבירה. אז ננצל את ההזדמנות. מגישיאן, אם אתה עושה את מה ששאלת כאן, מעבר לעובדה שאתה עובר עבירה חמורה על החוק אתה מסכן הרבה מאוד אנשים חפים מפשע. לי זה נראה מובן מאליו, מקווה שתלמד את זה גם אתה.

פורסם

עזבו את החוק,אתה לא מרוכז בכביש . ואיך אפשר לראות סרטון ותוך כדי לנהוג ?

לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך אם זה אמור להיות תקין .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
חיים הכט, זה אתה?!

המ.... כנראה שלא. אני תוהה האם זאת מחמאה...

עזבו את החוק,אתה לא מרוכז בכביש . ואיך אפשר לראות סרטון ותוך כדי לנהוג ?

לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך אם זה אמור להיות תקין .

ולזה בדיוק התכוונתי.

פורסם

חחחחחח, תמיד בכל מקום חייב להיות אחד שהוא ממש טיפש והזוי, ו"הקוסם" זכה לאיש הכי טיפש נכון להיום.

שאתה נוהג, תנהג. בלי תוספות.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...