Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעט פעמים יוצא לי להיתקל במצב שבו אני רוצה להחליף תפוח הגה אך הוא לא מוכן להיתברג החוצה מהמוט עצמו ואז מתחילות המילחמות בסיוע זז קל והרבה אך עדיין לפעמים תקוע כמו פלדה. האם למישהו יש שיטה להיתמודד עם זה? האם יש כלי יעודי לזה? אני חוזר ואומר שמדובר בחלק המיתברג ולא בקושי להוציא את התפוח מהנאבה עצמה כי משם הוא תמיד יוצא.

• ספונסר פורום
פורסם

מוזר,אף פעם לא ראיתי מישהו שנתקל בקושי לשחרר את מוט ההגה מהתפוח.

שחרר קודם את אום ההבטחה,ולאחר מכן סובב את זרוע ההגה לכיוון פתיחה לפני שאתה חולץ את התפוח מהנאבה.

אורן

פורסם

תודה אורן. זה מה שאני מנסה ובחלק מהפעמים זה עובד וחלק מהפעמים פשוט תקוע התפוח ולא מיתברג לי החוצה. יש מצבים שאני פשוט שוקל לרתך אום לקצה תפוח ההגה ואז עם פטיש אויר להבריג אותו החוצה מהמוט.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי

לא אמורה להיות בעייה.אבל אני מאמין שהנסיון עושה את ההבדל.

נכון שיש לפעמים מקרים שסגרו את האום כל-כך חזק. אבל לא צריך לרתך ופטיש אויר.

לפני שאתה מתחיל לפרק. תזהה את כיוון הפתיחה, תיקח מפתח טוב ואיכותי ואת תפתח.

לפני הספריי חלודה תעזר בפשיט רגיל, קטן:תיתן מכות קלות למפתח לכיוון הפתיחה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
הרשו לי לחדד את העניין. הבעייה לא בפתיחת האום של התפוח שהוא מחובר לגלגל אלא בהוצאה של התפוח החלק המיתברג אל מוט ההגה עצמו.

היה לי פעם מקרה זהה, אבל מתקשה להאמין שהסיבה זהה.

החלפתי מוטות הגה מקוריים של טרופר לפלדה מחוסמת, לאחר שנה לא הצלחתי לפתוח ולסובב המוטות.

הסיבה, בין סוגי מתכות שונים נוצר מעבר אלקטרונים כך שלאורך זמן הם נצמדות כמו ריתוך.

רענן

פורסם

בדרך כלל על המוט הגה(זרוע) יש משושה שניתן לתפוס עליו מפתח פתוח או פלייר פטנט, ועם מפתח נוסף אתה מסובב את התפוח.

מעולם לא קרה שלא הצלחתי לפתוח, קורה שהוא מתברג קשה החוצה כתוצאה מחלודה אבל ספרי לשחורור ברגים עושה את העבדה מצויין, לאחר חילוץ התפוח הישן תנקה טוב טוב את ההברגות עם ספרי לשחרור ברגים (WD40 וכדומה) ותרכיב את החדש.

פורסם
הרשו לי לחדד את העניין. הבעייה לא בפתיחת האום של התפוח שהוא מחובר לגלגל אלא בהוצאה של התפוח החלק המיתברג אל מוט ההגה עצמו.

הבנתי אותך מצוין ושוב אני חוזר שלא נתקלתי בתפוח הגה שהיה תפוס חזק מאוד על מסרק ההגה למעט דגמים של רכבי שטח ושם יש מערכת תפוחים מעט שונה

• תוכן חדש...