Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים "התחדשתי" באלפא 159 ידנית שנת 2007 1.9 JTS רכב מדהים, קצת מתגעגע למיאטה אבל זה סיפו אחר.

נושא שמאד לא ברור לי הוא האום יש רצועת תזמון או שרשרת בדגם הנ"ל?

תודה על העזרה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם
שלום חברים "התחדשתי" באלפא 159 ידנית שנת 2007 1.9 JTS רכב מדהים, קצת מתגעגע למיאטה אבל זה סיפו אחר.

נושא שמאד לא ברור לי הוא האום יש רצועת תזמון או שרשרת בדגם הנ"ל?

תודה על העזרה.

תתחדש רכב נפלא ,הייתי קונה גם אם לא היו לי בעיות תקציב D:.

לפי אוטודטה יש לך שרשרת תזמון

פורסם

אכן לפי אוטודאטה יש לך שרשרת,

אגב - מזל שיש שרשרת, זה בין הדברים הכי מסובכים שראיתי, כול כך הרבה פיתולים, נראה כמו כביש מהיר עם מחלפים.

שרשרת.JPG

פורסם
וואו! באמת מזל, תודה לכם.

קודם כל תתחדש ! (תמונות זה רצוי).

לא מבין מה המזל פה (לא בררת לפני הקנייה? זה היה משפיע על הקנייה אם היתה חגורה ולא שרשרת לטיימינג?)

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב מהצפון, תתחדש.

כעקרון שרשרת אמורה לחסוך בטיפולי טיימינג יקרים. כדי לשמור עליה ראוי להשתמש בשמן איכותי ולהחליפו בתדירות גבוהה הרבה יותר מהמלצת יצרן, נניח כל עשרת אלפים קמ או שנה, מה שבא קודם. רצוי גם לכסות את הרכב, הצבע רגיש לשמש.

פורסם

זה מה שאעשה. כיסוי כבר יש, ווקס יש. הרכב שמור בפדנטיות, גם מבחינת טיפולים וגם מבחינה קוסמטית.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...