Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב בתקציב נמוך, הציעו לי בחברה גדולה אקסנט 2008 200km או פוקוס 2005 180km

הרכב מיועד בעיקר לשימוש בתוך העיר (אני נשוי+1)

אין לי עוד פרטים על הרכבים אז אשמח לכיוון כללי..

תודה!

פורסם

למה לא לקנות סופר מיני? שתהיה חדשה מהם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתי המכוניות נסעו הרבה, האקסנט נסעה המון, גם הפורד לא מעט.

עם ק"מ כזה יש סיכוי לא קטן שהאקסנט היא יוצאת צבא, ועל זה אני מעדיף לא להרחיב :roll:

(אני רק אגיד שלא כדאי לקנות וזהו)

באמת, סופר מיני, או אפילו מכונית מיני יכולה לחסוך לכם בדלק, להקל עליכם במציאות מקום חניה וגם תהיה מודרנית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות, התקציב הוא עד 30K, יש סופר מיני מתאימה בסכום הזה? מה מומלץ?

סדר העדיפויות הוא רמת בטיחות סבירה והוצאות שוטפות נמוכות (דלק, אמינות וכו')

פורסם
תודה על התגובות, התקציב הוא עד 30K, יש סופר מיני מתאימה בסכום הזה? מה מומלץ?

סדר העדיפויות הוא רמת בטיחות סבירה והוצאות שוטפות נמוכות (דלק, אמינות וכו')

במחיר הזה:

קיא קריאטו - חסכוני יחסית, קופסא, אמין מאוד ולדעתי יותר טוב מפוקוס 2005

פוקוס 2006-7 - יש כמה שנכנסות בתקציב הזה, אוכלת דלק אבל אוטו טוב לכל הדעות

רנו מגאן II - נסה למצוא 2007-8. לדעתי אפילו ישאר לך כסף לגרעינים. בטוחה מאוד, לא הכי אמינה.

סיטרואן C4 - אפשר למצוא ממש יפות ושמורות במחיר הזה. חוץ מהגיר די סבירה באמינות לדעתי. הגיר זה עד 5-6 אלף אם הוא עושה בעיות. במקרה הטוב זה נגמר ב2000 שקל.

פורסם
לעניות דעתי , לך על היונדאי

נדיר למצוא פוקוס יד פרטית במצב טוב

הרוב מגיעות שסועות מהליסינגים ושות'

ואקסנטים יש רק לזקנים ייקים, במיוחד לכאלו שנוסעים 40000 ק"מ בשנה....

אקסנט בסה"כ יכולה להוות תחליף סביר בזול לזוג שרוצה לסוע מא' לב' באמינות סבירה ולא לשלם המון במעמד הקניה.

הבעיה, היא לא חסכונית וגם בשאאר הפרמטרים היא לא יותר מבסדר, הקאיה ריו שהיא אחותה התאומה כמובן מתאימה בדיוק באותה מידה.

אני הייתי בודק גם דייהטסו סיריון במידה ואתם מסתדרים תא המטען.

תוכל לקנות אחת 2008 עם ק"מ גם יותר סביר, אמינה וחסכונית.

בכל מקרה, שלא תעז לשלם 30 א' ש"ח על אקסנט עם 200 א' ק"מ.

אם הייתי חייב לבחור בין השתיים הללו הייתי הולך על הפוקוס ומתמקח היטב על המחיר!

פורסם
במחיר הזה:

קיא קריאטו - חסכוני יחסית, קופסא, אמין מאוד ולדעתי יותר טוב מפוקוס 2005

פוקוס 2006-7 - יש כמה שנכנסות בתקציב הזה, אוכלת דלק אבל אוטו טוב לכל הדעות

רנו מגאן II - נסה למצוא 2007-8. לדעתי אפילו ישאר לך כסף לגרעינים. בטוחה מאוד, לא הכי אמינה.

סיטרואן C4 - אפשר למצוא ממש יפות ושמורות במחיר הזה. חוץ מהגיר די סבירה באמינות לדעתי. הגיר זה עד 5-6 אלף אם הוא עושה בעיות. במקרה הטוב זה נגמר ב2000 שקל.

נו והם עדיין רכבים משפחתיים.

נסה למצוא גרנדה פונטו,שהיא בטיחותי וחסכונית,הסריון גם אופציה טובה.

האקסנט עשתה יותר מידי קמ בשביל המחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...