Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ קניית) BMW 318is e36 שנת 96.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מעוניין למכור את הבימר שלו. שנת 96 ידנית 318is יד 4 240,000 ק"מ. הרכב בכללי נראה שמור מאוד! חוץ מזה שהחלון נהג והגג לא עובדים וגם לאחר נסיעה קצרה הרגשתי איזה רעש שמגיע מהגלגל האחורי ימני. אני מאוד רוצה לקנות! השכן שלי רוצה עליו 27,000 ש"ח אשמח לחוות דעת בעניין הרכב. ומה תמליצו לי לבדוק לפני הקנייה?

תודה מראש!

פורסם

אשאל מדוע דווקא סידרה 3?

יכול להיות שאם חשקת בסדאן גרמנית יש אופציות יותר מתאימות לך,

באופן כללי הE36 מצויינת לדעתי הסדרה 3 הטובה ביותר מכולן,נראת טוב,אמינה(כל עוד טופלה כהלכה),ומאוד כייפית לנהיגה.

אך אני סולד באופן כללי ממנועי ה4 ציל' אם כבר סדרה 3 אז שתהיה משושת ציל' במיוחד שמדובר בקילומטרז' גבוה,(בנוי לנסועה גבוהה יותר)

מעבר לכך אני חושב שזה אחד המאפיינים של הרכב ובעלדיו זה לא אותו הדבר.

לכן במחיר הזה אתה יכול לשקול C240 מרצדס או אודי A4 טורבו.

Porsche 944 turbo

פורסם

קודם תודה רבה!

אומר לך פשוט אני לא מוצא e36 במצב תקין. והרכב שלו נראה ממש שמור גם אני יודע שהוא טופל באופן שוטף וקפדני!

אני מסכים איתך לגבי הנפח וזה ההתלבטות שלי כי אני לא מכיר את המנוע. בעבר נסעתי ב 36 קופה 320 6 צילינדר ונהנתי מאוד מחווית הנהיגה. אציין שאני לא מחפש מהירות. אלא ישיבה נוחה רכב עם אחיזת כביש גבוהה ונסיעה איכותית! וכמובן הצורה של e36. אך מנגד לא רוצה להיתאכזב ממנה!?

אשמח לקבל עוד הרחבה בנושא.

נ.ב

כרגע נוסע על מאזדה 6 פרימיום נפח 2.3 בציר 2006 נהנה מאוד ממנה!

אבל רוצה כבר המון זמן לעבור לבימר!

פורסם

ה is קצת יותר חזקה מה 318 הרגילה, אבל עדיין זה לא מנוע משושה שנותן הנאה הרבה יותר גדולה מהרכב.

אכן קשה למצוא e36 במצב טוב, אבל עם סבלנות בסוף מוצאים. מה לבדוק?

את כל מערכות החשמל ברכב, כולל חלונות,נעילה וגג. קח בחשבון שהגג והחלון שלא עובדים יכולים לעלות

לא מעט, אלא אם אתה יודע לעשות דברים כאלה לבד, ואז יחד עם הזמנת חלפים מחו״ל זה יהיה סביר.

מערכת קירור, לבדוק טוב טוב, כולל ונטות וכדומה, וגם שהחימום עובד. היו לא מעט שהיתה נזילה מרדיאטור

החימום הפנימי. עולה הון לתקן, וברוב המקרים הוא בוטל, ויחד איתו החימום.

לפנסים האחוריים יש נטיה לפתח קורוזיה במגעים, וחלק מהאורות/איתותים מאחור לא עובדים. בחלק מהמקרים

ניתן לנקות ולהביא למצב תקין, בחלק אין כבר אפשרות וצריך להחליף את כל הפנס.

בנוסף, פנסי החזית במקרים רבים הזכוכית הפנימית עכורה/שרופה/מותכת ומחייבת החלפת פנסים.

פורסם

תודה לכולם!היום נסעתי ברכב. טוב ככה אז החלון נהג לא עובד. חלון בגג לא נכנס פנימה רק עולה מעלה. וכאשר נסענו ברכב יש כמו רעש מאזור הגלגלים של הרכב האחוריים. בכללי הרכב שמור מבחינה קוסמטית. שמור בצורה יוצאת דופן. העור נראה כמו חדש. והוא מוכן להגיע איתי למחיר של 26.000 ש"ח. אציין שהרכב ידני! מבחינת כח נכון הוא לא כזה חזק אבל עושה את העבודה. (יחסית למאזדה 6 פרימיום 2.3 שברשותי) מישהו יודע אולי מהי עלות התיקון של החלון נהג והחלון בגג? לגבי הרעש מאחורה הבחור טוען שזה איזה מיסב או תפוח של הגלגל האחורי.

תודה מראש!

פורסם

אני בתור בעלים של סדרה 3 משושת צלי' , ממליץ כמו כולם פה רק על 6 צלינדר, מתוך נסיון גם על כל צורות עם כל המנועים, הIS נחמדה אבל לא 6 צלינדר.

אבל אם אתה ממש רוצה את האוטו הנ"ל, לגבי החלון נהג יכול להיות בעיה במגעים של כפתור שתעלה 50 שקל או כפתור חדש באיביי בגרושים ויכולה להסתיים במערכת שמרימה את החלון לאחד סגירת הדלת (בדלת של E36 קופה אין מסגרת לחלון אז לאחר סגירה החלון לאטימה טובה יותר) תיקון מערכת כזאת יכול לעלות הרבה כסף.

חלון בגג כנ"ל צריך לבדוק מה הבעיה, מסילה שבורה או מנוע חשמלי שהלך, מחיר התיקון מאוד משתנה. תהיה זהיר גם עם הרעש מהגלגלים האחוריים, תבדוק שמדובר באמת במיסב או משהו פשוט כי זה יכול להיות גם הדיפרנציאל (בקאקס).

אל תהיה פזיז, תבדוק טוב עלות תיקונים וגם סחירות של הדגם הזה היא לא מטורפת ככה שיתכן ויקח לו זמן למכור, בהצלחה.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

תודה רבה על התשובה לe36. אשמח לייעוץ נוסף אם אתה מכיר את הדגם?

מצאתי 523 יד 2 עם 190000 ק"מ שנת 2000 מבחור מבוגר. אני מחפש סדרה 3 אך ללא הצלחה.

הרכב היה מטופל בקמור כל שנותיו שמור מבחינה קוסמטית!

אציין שנהגתי ברכב ובאמת חווית נסיעה מדהימה. הרכב יושב ממש טוב על הכביש!

יש בעיות ספציפיות לדגם הזה?

ומה כדי לשים דגש כאשר אבדוק אותו?

תודה מראש!

פורסם

בזמנו אברהם פורת בחר ב 318IS כמכונית הספורט הנבחרת, המיאטה מקום שני.

היגויי פנטסטי, וכן המנוע לא מי יודע מה חזק, אבל יש קיטים לסופר-צארג'ר.

הבעיה הגדולה של הרכב הזה, היא המוכרים שחושבים שנפלו על מכרה זהב.

26,000 ש"ח על פאקניג 318I משנת 96 ? שייחנק עם האוטו עד 2026 מצידי.

• תוכן חדש...