Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הותר לפרסום התחדשתי SUBARU GSR 1973!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 4 חודשי שכנועים סוף סוף היא בבעלותי סובארו GSR מקורית שמשנת 98 יושבת בתוך מחסן סגור ומחכה למישהו שיציל אותה!

מנוע 1400 4 אגזוזים 2 קרבורטורים !

אחרי נקיון ושטיפה + החלפת שמן היא הניעה בנגיעה! עשיתי סיבוב ומדהים כמה שהאוטו הזה נשמר וכל המערכות עובדות.

קיבלתי עם האוטו עוד מלאי גדול של חלקים אבל בכל זאת חסר לי מראה ימנית מקורית שיושבת על הכנף ועוד כל מיני פריטים קטנים..

להלן תמונות של הכלה:

IMG_1599.jpg

IMG_1600.jpg

חבר מועדון ה-5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכתבתי לך בסובארוהוליק, שיחקת אותה, מצאת את הדובדבן שבקצפת!

ועכשיו וידוי קטן, חיכיתי שנים לרגע הזה כדי להקפיץ מהאוב שרשור ישן וליישב ויכוח לוהט בין בני ל. לבין שמוליק.

יאללה בני, עכשיו שיש GSR תן בראש ותשבור את מחסום ה 200 :-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22951&highlight=gsr&page=3

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
כמו שכתבתי לך בסובארוהוליק, שיחקת אותה, מצאת את הדובדבן שבקצפת!

ועכשיו וידוי קטן, חיכיתי שנים לרגע הזה כדי להקפיץ מהאוב שרשור ישן וליישב ויכוח לוהט בין בני ל. לבין שמוליק.

יאללה בני, עכשיו שיש GSR תן בראש ותשבור את מחסום ה 200 :-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22951&highlight=gsr&page=3

איך אומרים כשנגיע לגשר נעבור אותו !

שאני יסיים לשפץ אותה ננסה לנפץ את המיתוס של המהירות המרבית ..

חבר מועדון ה-5

פורסם

אחד הרכבים הראשונים שאני זוכר כילד.

היתה לנו אחת כזאת בדיוק באותו צבע.

כילדים היינו יושבים מאחור ומדרבנים את אבא לפתוח ראשון ברמזור...:shock: לא זוכר שהיו לנו יותר מדי מתחרים!!

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

תתחדש. איזה יופי!

בהצלחה בשיפוץ.

ולעניין המהירויות המירביות, הגיע הזמן לנתוני יצרן וקצת סדר בעניינים;

ל-3 מכוניות יש מהירות מירבית זהה של 170 קמ"ש; ב.מ.וו 2002(100 כ"ס, לא הדגמים החמים), אלפא 1300GT ג'וניור וכמובן ל-GSR.

אלפא ברלינה היתה מהירה יותר, כבר בגרסת ה-1750 שלה(180 קמ"ש).

מבחינת זמני תאוצה, GSR הקבילה ל-2002 ולאלפא 1600GT.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אסף, אשמח אם תוכל לשפוך מעט אור ולהגיד מה שם הדגם הפורמלי ברישיונות. אשמח לעזרתו של A110 ממדור איתור קרובות.

האם היא נקראת GSR? או GL קופה? לא תמיד מדייקים בשמות הדגמים ורמת הגימור בין קופה לרגיל.

תודה.

פורסם

תתחדש ותהנה!!

לא נראה שמחכה לך תהליך שיפוץ ארוך ומייגע יותר מדי :)

וטוב שכך!!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...