Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכנים החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חושב שזה רעיון טוב, למה להתערב בנוגע לכלב?

אם מישהו היה מעיר לך על אופן הטיפול בכלב שלך?

אתה צודק לחלוטין , רק שכאן זה גובל בהתעללות - לא טיפול .

כלב קשור זה גם כלב שעלול לנבוח וליילל ללא הפסקה.

.

הוא ילל במשך שעות עד שירדה החשיכה ,

רק כדי לחדד יותר את העניין - גם החצר האחורית שלי וגם זו של השכן אינן מטופחות בעליל ,

אני מדבר על אדמה עם שיחי דרדר קוצניים , אין תאורה כלל - פשוט חשוך לגמרי וככה הוא יושב שם עם קערת מים ואוכל,

הכלב הזה קשור שם כבר 10 וחצי שעות רצוף בינתיים מבלי שמישהו בכלל ניגש אליו .

הייתי שם עכשיו (אני יכול לעמוד במקסימום כ10 מטרים ממנו) ,הם כנראה כבר הלכו לישון .

אני באמת מתקשה להבין מדוע לקשור כך כלב כשיש לך רבע דונם אדמה.

מילא תקשור אותו בחזית הבית היכן שיש קצת תנועה של אנשים ,ניחא .

עריכה : הוא חזר לילל עכשיו ..

עריכה 2 : נראה לי שכלב מיבב וחתול מילל :oops:

Gn'f'R

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על כזה דבר הייתי ניגשלשכנים ומעיר להם שבכלב מפריע,אם לא עוזר ניתן להתקשר למשטרה אם זה אחרי 12.

אצלנו השכנים היו שומעים מוסיקה מספר פעמים אחרי 12,נמאס לנו אז התקשרנו למשטרה,והם קיבלו קנס כספי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ערן,

לכל אחד יש סטנדרטים שונים בנוגע לגידול כלבים.

יש כאלה שישנים איתם במיטה בלילה, יש כאלו שקשורים בחוץ 24 שעות ביממה.

אני חושב, ששתי האופציות סבירות, אם כי ככלב עדיף שתקבל את האופציה הראשונה :lol:

כל עוד הכלב מקבל מזון, מים ומחסה סביר, והוא מגזע עמיד מספיק לחיים בחוץ, אני לא הייתי מתערב באיך שהשכנים שלי מנהלים את ענייניהם.

יכול להיות שהכלב יילל בלילה הראשון או השני כי הוא עדיין לא מורגל למקום החדש. אם זה ימשך אז זו סיבה להתלונן בפני השכנים.

אני לא הייתי מתחיל מערכת יחסים עם שכנים חדשים ברגל שמאל על עניין שהוא לא חריג במובהק.

(גילוי נאות - מגדל 3 בוקסרים, בחוץ, בחצר גדולה - לא קשורים אלא עם קולר אלקטרוני. מחסה מצויין. נכנסים הביתה רק בלילות קרים במיוחד ורק ללילה.)

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אתה לא רוסי, אתה ישראלי. בכל מקרה, זה כבר לטופיק אחר.

ברוסיה הייתי יהודי. כשעליתי לכאן הפכתי לרוסי.

זאת על פי כל מזרחי\ערבי שאני פוגש ברחוב. למרות שאני פה מ1995.

פורסם

אומרים את זה אנשים שמרגישים מופלים לרעה ולא מקבלים אותם לתוך החברה, אתה לעומת זאת מצהיר ומכריז על עצמך כרוסי ולכן אתה לא יכול להתלונן על זה שאנשים מתייחסים אלייך בתור רוסי. אני למשל, הרבה יותר ישראלי מאשר פרסי. (אני אומר זאת כמובן לא עפ"י היכרות אישית ולכן האר את עיניי אם אני טועה- וכמובן אני לא אומר את זה באופן אישי עלייך, אלא על אנשים שמתלוננים שלא מקבלים אותם כישראלים בעוד הם מחצינים ומדגישים את מוצאם הקודם. אם אני הייתי עושה זאת, הייתי נחשב פרסי. לא כך? ).

הקטע הבא מופנה לערן. חפרתי בו ולא מומלץ לעיין בו אם אתה לא ערן

ערן היי, מה נשמע? מה עם המנגל שאתה חייב לי?

הסיפור שלך הזכיר לי סיפור קטן שהיה לי פה עם שכנים חדשים.

אני כאמור גר בחולון בבניין בעל 2 קומות. במשך כל שנות חיי האנשים בבניין היו קבועים (כולם ניצולי קהילת נובידבור מזובייצקי). אולם לאחרונה נפטרה השכנה מלמעלה (קראו לה מלה, ואני הייתי בטוח עד גיל 4 שקוראים לה מלה כי היא השכנה מלמעלה).

בכל אופן, במשך חצי שנה את הדירה שלה הגיעו לראות יצורים (ולא בני אדם) ובסופו של דבר את הדירה קנתה אישה נוראית שעוד לפני שחתמה על המסמכים כבר תכננה וגיששה על תמ"א 38 ועל איך איך היא מקבלת דירה חדשה במקום הדירה המצ'וקמקת שהשאירה הזקנה אחריה. (אנחנו כמובן חיים בבית הזה כמו מלכים אחרי שיפוץ נרחב, והבית מדהים, ואני לא אתן להוריד את הבניין בעד שום דבר. זה הבית שלי! ואיפה החתולים שלי מהגינה יגורו?) בכל אופן, סיפור לטופיק אחר שיעסוק בתמ"א 38 (שבבניין שלנו משמעו להוציא זקנים בני 80-90 ניצולי שואה מביתם ולהרוס להם את הבית).

הקיצר, אשה נוראה משכירה את הדירה לאנשים נוראיים. ערס עם עבר פלילי שהפיח את השקט שהיה בשכונה הנעימה, עם אישה יפהפיה (אך קטנטנה). לאחר שלושה ימים, הערס, כערס מצוי, החליט להביא כלב רוצח הבייתה. הבייתה אמרתי? לחצר שלו, קשור באמצע חום אוגוסט בשרשרת ברזל של חצי מטר (ולא יותר). החצר שלו, לצערי, היא החלון של החדר שלי. הפיטבול סבל, וסבל וסבל וסבל. הם בכלל שכחו שיש להם כלב ומבחינתם נתנו לו לגווע ברעב, אפילו ללא קערת מים. למרות החשש מהכלב הגדול (וגם מזה שהוא יאכל לי את החתולים מאחר והם נמצאים בערך באותה גינה) גיבורינו אני לאחר חצי יום שהבנתי שהם מתכוונים לנטוש את הכלב עם שרשראות ברזל, החלטתי לתת לכלב קערת מים ואוכל. מאותו רגע זה היה קשר בלתי-נלאה (מה אומר הביטוי הזה בכלל?), באתי אליו 3 פעמים ביום והוא פשוט חיכה לי, וכשהגעתי חיכה לי מטר של לקלוקים והרעפת אהבה. באמת באמת כלב מדהים. לאחר כשבועיים הערס העבריין התברר גם כבעל מכה. אחרי פעמיים ששמעתי שהוא כמעט רוצח אותה (וזה היה יכול להיות גם מאוחר מדי) החלטתי להתקשר למשטרה. הערס נעצר, הכלב נלקח ומעולם לא ראינו את הזוג, או את הכלב יותר.

כל כלב ביג'י יומו.

פורסם

כל עוד אתה גר פה ואתה בעל אזרחות ישראלית, אתה ישראלי בדיוק כמוני ולי אין שום קשר לרוסיה.

לגבי העניין עם הכלב,

זה נכון שיש כמה אפשרויות להתייחס לכלב בבית. אני לא מצפה מכל בעלים של אחד, להיות כמוני ולישון איתו ביחד בלילה באותה המיטה, אבל מקומו של כלב הוא בבית.

פורסם

בשעות הבוקר המוקדמות יצאתי החוצה לתפוס קצת שמש כשמהצד השני המרוקאית פנתה אל בעלה

"בוא **** ,בוא נשתה את כוס הקפה הראשון שלנו בביתנו החדש"

משהו שם המיס אותי וגרם לי לגשת אל גדר ההפרדה הטיבעית ביננו המורכבת מעצי פיקוס מניאקים

ולומר לה שלום ולהציג את עצמי .

ביקשה שנעבור הצידה היכן שהעצים אינם מסתירים , ניהלנו שיחה בת כמה דקות כשבמהלכם

הסבירה לי שבעלה עיוור לחלוטין ולה אין שיניים (אכן ,היה זה מחזה לא להיט על הבוקר) .

הבעל שמע אותנו מדברים וכשהבין שמדובר בשכן הצמוד (אני) מיהר לצאת בהתרגשות .

שוב נמסתי מבפנים , יש בהם משהו מאוד מרגש בזוג הזה , ההתרגשות שלהם סביב הבית החדש

מאוד מורגשת כלפי חוץ.

מיהרו להזמין אותי פנימה אליהם ,אז ניגשתי והתיישבנו לשעה בערך .

הבעל מעורר השראה , התעוור ביום בהיר ,מאחוריו רקורד די מרשים בתפקיד ביטחוני ,מזכיר את

אחיו האבוד של בייגה שוחט ...

האישה דאגה להחזיר את שינייה .

האופן בו האיש מתמצא בשטח והאופן בו הוא מתפקד עצמאית לגמרי פשוט מדהים .

לאחר שדיברנו והרגשתי מספיק בטוח עברתי לנושא הכלב ,

פניתי אל האיש ואמרתי לו שהכלב נראה מאוד מסכן שם

לטענתם מדובר בכלב מאוד אגרסיבי ולאחר כמה ימי התאקלמות שם בקשירה הם יעבירו

אותו לקשירה בכבל (כמו שהציע איתי כאן בפוסט) .

שאלתי אם הוכל לקחת אותו לטיול בשכונה , הוא סירב בתוקף מתוך דאגה לשלומי .

הסברתי לו שהכלבה שלי גם פסיכית לא קטנה ואני אצליח להתמודד איתו אך לא רציתי ללחוץ מעבר .

המשכנו לדבר וכמובן שמתוך אקט של שכנות טובה הצעתי את עזרתי בכל עת שרק ירצו ,

חזרתי לביתי , עברו 35 שעות מאז והכלב עדיין קשור .

שי 01 : הייתי חייב להתערב , זה לא יצא לי מהראש ,עדיין לא יצא . אני יודע שזה עובר גבול ,יותר לא אעלה

את הנושא בפניי השכן .

שי : נהנתי לקרוא את ההודעה שלך . יום אחד נפגש , לא יודע אם למנגל - אבל מה זה משנה ?..8)

לסלס : יש כאן פוסט בארכיון "אתה יודע שאתה רוסי אמיתי כש..." - תעבור עליו ואז תדע מי אתה באמת 8)

סליחה על איכות התמונה .

1365260220682.jpg

Gn'f'R

פורסם
כל עוד אתה גר פה ואתה בעל אזרחות ישראלית, אתה ישראלי בדיוק כמוני ולי אין שום קשר לרוסיה.

לגבי העניין עם הכלב,

זה נכון שיש כמה אפשרויות להתייחס לכלב בבית. אני לא מצפה מכל בעלים של אחד, להיות כמוני ולישון איתו ביחד בלילה באותה המיטה, אבל מקומו של כלב הוא בבית.

1. זה יתפוס אולי בעוד 50 שנה. גם על זה לא הייתי חותם - כמו שיש עד היום ס"ט (ספרדי טהור) למרות 18 דורות בי-ם, המרוקאים/רומנים/גרוזינים/עיראקים יישארו איתנו עוד זמן רב, בוודאי הרוסים והאתיופים, שהם "טריים" יחסית.

לא מוריד מאומה מהיות כולם אזרחים שווים, אבל ענייני ה"עדות" לא ייעלמו בקרוב.

2. למעט מוטציות כמו פינצ'ר/צ'יוואווה/השטיח של האמבטיה המתנייע שקורא לעצמו יורקשייר טרייר וכיו"ב - רוב הכלבים מעדיפים לחיות בחוץ. חומוס לא חושב אפילו על להיכנס הביתה ביום חורף, נהפוך הוא - הוא רץ להרטיב את עצמו בכל גשם מזדמן.

בקיץ הוא היה מעדיף ככל הנראה מזגן, אבל הוא מסתדר יפה מאוד גם עם חפירות ארכיאולוגיות בקרבת ממטרות.

• אחראי פורום
פורסם

ממש שמח לשמוע, איך שמבשלים דברים בבטן ואז הם מתהפכים בשניה של היכרות.

אבל התמונה עוררה בי חלחלה, כלב שוכב ככה בתוך קוצים. עצוב מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
1. זה יתפוס אולי בעוד 50 שנה. גם על זה לא הייתי חותם - כמו שיש עד היום ס"ט (ספרדי טהור) למרות 18 דורות בי-ם, המרוקאים/רומנים/גרוזינים/עיראקים יישארו איתנו עוד זמן רב, בוודאי הרוסים והאתיופים, שהם "טריים" יחסית.

לא מוריד מאומה מהיות כולם אזרחים שווים, אבל ענייני ה"עדות" לא ייעלמו בקרוב.

2. למעט מוטציות כמו פינצ'ר/צ'יוואווה/השטיח של האמבטיה המתנייע שקורא לעצמו יורקשייר טרייר וכיו"ב - רוב הכלבים מעדיפים לחיות בחוץ. חומוס לא חושב אפילו על להיכנס הביתה ביום חורף, נהפוך הוא - הוא רץ להרטיב את עצמו בכל גשם מזדמן.

בקיץ הוא היה מעדיף ככל הנראה מזגן, אבל הוא מסתדר יפה מאוד גם עם חפירות ארכיאולוגיות בקרבת ממטרות.

1. הכל זה עניין של גישה. אני, לדוגמא, לא מאמין בעדות. החברים ה"רוסים" שלי, הם ממזמן ישראלים ומגדירים את עצמם כך.

2. רוב הכלבים מעדיפים לחיות בחוץ? בחיים לא אאמין לכך. הגורה שלי רק מחפשת את המזרן החם ואת השמיכה. היא בהחלט נהנת מלתפוס קצת שמש במרפסת, אבל לחיות בחוץ? :lol:

פורסם

יש לציין שחומוס הוא לא באמת כלב :) , הוא גם הכלב היחיד שאני מכיר שעבר ג'ימקנה באוטו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...