Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מקדיש לזה יותר מדי זמן ומחשבה.

מי שירצה אותך יעשה את זה אחרי שמיעה ותשאול חברים.

הכרטיס (אם ישמר) ישמש את הלקוח כדי לזכור את דרכי ההתקשרות איתך ולא כדי להתפעל ממנו.

את זה הכי חשוב להבליט.

קח את מה שהכי נראה לך

ואם תסלח לי, העיצובים האלו מזיכרים לי אישית משווק ארונות קבורה:lol:

פורסם

בוא נלך גם עם כיוון השעון, החל מהשמאלי העליון:

1. מוגזם יתר על המידה.

2. דווקא נחמד מאד חוץ מהכוכב המיותר בZ, רק לקחת בחשבון שבעצם המותג שלך ייהפך להקרא "רכ_יץ", במקום "ש_ר - רכ_יץ". לא שזה רע - אולי ההיפך. כתבתי לך כבר אז (ע"ע טייכמן)

3. בעיניי הלוגו המועדף, ובלבן. אני דווקא כן אהבתי את הפיצול הפונטי בשם, מה שגורם לקריאה מצרפת (קריאה של מילה לא בשלמותה אלא כאוסף הברות) ולא קריאה תבניתית. בעסק שמתקיים בלבנט המאותגר אנגליזית, ובהתחשב באנשים החצי מסטולים/שתויים שמסתובבים בחתונות/מועדונים - יכול לבוא טוב החיתוך הזה של השם ל "רכ + ניץ". בנוסף, מעוצב בפשטות קלאסית ונראה נכון וטוב.

4. גרוע. גם הרעיון -שאולי היה יכול להיות נכון- של מבנה שבו הדיג'יי עומד למעלה והקהל ברחבה למטה, לא מיושם בו.

פורסם

תודה לכל אלה שהגיבו עד כה, אשמח לשמוע עוד תגובות מכל השאר!

דעתי היא כזו - עם כיוון השעון:

הראשון - יפה, איכותי, אבל יותר מדי פאנסי, המלבן הסגור הזה משדר קצת מסעדה.

אולי אשקול לבקש מהמעצב לעשות איתו משהו, כי הקווים ברקע (שאמורים להיות הקרניים של התאורה) נראים טוב ומביאים איזשהו ערך מוסף, משהו מגניב ומעורר (במיוחד כשזה על רקע שחור!)

השני - אולי הלוגו שהכי אהבתי, משדר משהו מאוד חזק, דומיננטי, הפונט המוביל את השם משפחה בדיוק בגודל ובעובי הנכונים, הכוכב עושה את העבודה - כוכב! המעצב עיצב אותו בצורה עדינה ככה שלא יראה כאילו הכוכב הוא מרכז העניינים, הוא עומד בצד ובעדינות, מה שפותח לי אפשרות מגניבה לשלב הבא - אנימציה למסכי לדים במועדונים\אולמות אירועים - האנימציה תהיה בצורה כזו שהכוכב בעצם מצייר את הלוגו- משהו מגניב!

השלישי - מיותר

הרביעי - מגניב, בדיוק כמו ההוראות שנתתי למעצב - קלאסי ,נקי, איכותי.

אבל הוא נקי מדי, רופא מדי, עורך דין מדי.

בכל זאת אני דיג'יי ולא רופא.

אשמח לקבל עוד חוות דעת.

אגב, כל הסקיצות ברמה גבוהה מאוד נכון ?

פורסם

הכוכב גם לי היה נראה כמו מטוס.

הפונט המחובר דווקא טוב ועשה לי אסוציאציה למרנץ או חברת אודיו יוקרתית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הכוכב גם לי היה נראה כמו מטוס.

הפונט המחובר דווקא טוב ועשה לי אסוציאציה למרנץ או חברת אודיו יוקרתית.

אני מניח שאפשר להגיד לו שיתקן קצת את הכוכב,

אבל בהחלט אני לא רוצה שזה יהיה כוכב סטנדרטי כי בכל זאת צריך להיות לו קטע

פורסם

תבקש ממנו שיעשה מזה קצת יותר כוכב. זה לא רע שיהיה כוכב, אתה הרי בעסקי הglam

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה מקדיש לזה יותר מדי זמן ומחשבה.

מי שירצה אותך יעשה את זה אחרי שמיעה ותשאול חברים.

אני לא מסכים איתך. הדבר הכי חשוב בעסק זה שיווק. הדבר הכי חשוב בשיווק זה המיתוג. זה מראה על איזו הקפדה ולא גישת חאפר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אוהב את שני העליונים, עם נטייה לשמאלי שהוא מיוחד יותר. אבל אני מבין את הקטע של הימני - במבט ראשון הוא נראה פשוט, אבל במבט שני הוא מאוד אלגנטי.

הבחירה שלך צריכה להיות מבין שניהם, לדעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני אוהב את שני העליונים, עם נטייה לשמאלי שהוא מיוחד יותר. אבל אני מבין את הקטע של הימני - במבט ראשון הוא נראה פשוט, אבל במבט שני הוא מאוד אלגנטי.

הבחירה שלך צריכה להיות מבין שניהם, לדעתי.

הלוואי ויכולתי להתאהב בשמאלי.

כמו שאמרו פה למעלה- הוא משדר לי מסעדה, משהו.

אמנם בהדמייה על עמדת דיג'יי הוא נראה מדהים, אבל אני לא מוכר רק עמדה אלא מותג שלם, שמייצג דיג'יי ולא מסעדת גורמה.

ישבתי וחשבתי אם ניתן לעשות משהו בנוגע אליו ולא מצאתי שום דבר מעניין.

לעומתו הימני העליון נראה מיליון דולר בכל ההדמיות, הייתה לי קצת בעיה עם הפונט של השם משפחה, בהתחלה שידר לי משהו זול וילדותי, אבל לאט לאט אני קולט שיש לו קטע מגניב, ואם חברת COCA COLA יכולה להשתמש בפונט כזה, מי אני :)

פורסם

ימני עליון. by far.

מזל ששם המשפחה שלך הוא לא הרשליקוביץ:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי - השחור הימני התחתון

למה לא האחרים :

הלבנים פחות יפים בכללי ופחות נלדכדים בזיכרון של מבט ראשון על מי שיסתכל

כלומר יותר קל לזכור כיתוב לבן עם רקע שחור כי זה פחות דומה לפרסומת על דף

אז נשארנו עם ה3 שחורים:

למה לא השחור התחתון משמאל, בעיקרון דיי דומה לימני רק שזה שיש בימני 4 אותיות מודגשות זה מקצר את השם או למעשה מחלק אותו ל2 ולקלוט שם קצר זה יותר קליט לעין

השחור השמאלי העליון פשוט לא יפה לטעמי

שחור הימני העליון פשוט מזכיר לי כיתובים של תחתית של ספלים וצלחות :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ימני עליון. by far.

מזל ששם המשפחה שלך הוא לא הרשליקוביץ:lol:

חד משמעי,

כאן בהחלט מגיע פירגון למעצב שקבע שאי אפשר לשים את השם הפרטי + השם משפחה בפרונט וחייבים להקטין אחד מהם.

אני מניח שזו עבודה לא פשוטה לקחת את השם המלא שלי ולהכניס את כולו ללוגו ושיראה טוב.

לדעתי - השחור הימני התחתון

למה לא האחרים :

הלבנים פחות יפים בכללי ופחות נלדכדים בזיכרון של מבט ראשון על מי שיסתכל

כלומר יותר קל לזכור כיתוב לבן עם רקע שחור כי זה פחות דומה לפרסומת על דף

אז נשארנו עם ה3 שחורים:

למה לא השחור התחתון משמאל, בעיקרון דיי דומה לימני רק שזה שיש בימני 4 אותיות מודגשות זה מקצר את השם או למעשה מחלק אותו ל2 ולקלוט שם קצר זה יותר קליט לעין

השחור השמאלי העליון פשוט לא יפה לטעמי

שחור הימני העליון פשוט מזכיר לי כיתובים של תחתית של ספלים וצלחות :lol:

הצבעים- שחור לבן \ לבן שחור לא רלוונטים, כי לכל לוגו קיימת פלטת צבעים ייחודית שמתאימה לו, פשוט לא העלתי לכאן את הלוגואים כולל צבעים כי אני בכל זאת לא יודע מי צופה בזה.

אני באמת הכי אהבתי את שני הימניים,

הימני התחתון פשוט פאנסי מדי, קלאסי מדי, רופא מדי.

אמנם זו הייתה הנחייה שלי - קו נקי ואקסלוסיבי, אבל הימני התחתון יותר מדי רופא , צלם, עו"ד ואני בכל זאת דיג'יי.

• תוכן חדש...