Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעברתי עשרות מעצבים, הגעתי לאחד שבאמת אהבתי את העבודות שלו.

אתמול קבלתי 4 סקיצות, חלקן יותר מתאימות לי חלקן פחות.

המעצב החליט שבגלל שהשם המלא שלי ארוך באנגלית, נצטרך לפצל אותם ולשים את השם משפחה בפרונט ואת השם הפרטי קצת מאחורה, להלן התוצאות.

חשוב להדגיש - מטעם זכויות יוצרים ובקשה של המעצב, הצגתי כאן את הסקיצות בשחור לבן, לכל גירסא פלטת צבעים ייחודית לה אבל לא אוכל להציג אותן כאן.

אני אשמח אם מי שמגיב ונוקב בשם משפחה שלי יפריד את האותיות עם פסיקים או תווים אחרים כמו '@' , כי אני לא מעוניין שהפוסט יופיע בגוגל :)

הסבר לגבי הלוגואים:

בלוגו הימני העליון - המעצב הלך על קו קצת יותר צעיר ומודרני, השם משפחה בפרונט ומתחתיו השם הפרטי.

בלוגו השמאלי העליון - המעצב שילב בין תאורה וסאונד, ויצר מעין רקע כזה של WAVEFORM בשילוב קרני תאורה

בלוגו הימני התחתון - המעצב שילב בין שני דברים שהוא ראה בי כדיג'יי - הצד הקלאבי והצד הקלאסי, ולכן שילב בשם עצמו שני פונטים שונים שכל אחד מאפיין קו אחר.

בלוגו השמאלי התחתון - זה מעין מבנה כזה, שבו הדיג'יי עומד למעלה (השם הפרטי שלי) והקהל ברחבה למטה (השם משפחה) ככה שנוצר מין קישור ביניהם.

אשמח לשמוע מה הכי אהבתם ומה הייתם משנים:

2dhagp1.jpg

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את שני אלה שצירפתי, שני התחתונים הימניים מהסיבות האלו:

1. אין בהם הרבה "קשקושים" כמו בשאר הלוגואים, נראים פחות ילדותיים ו"ישר לעניין".

2. השם ברור, בשאר הלוגואים לוקח זמן להבין את השם.

3. משדרים רצינות.

מבין השניים, הלבן או השחור, הלבן יותר יפה.

Capture.JPG

Capture1.JPG

פורסם

בוא נלך עם כיוון השעון, החל מהשמאלי העליון:

1. משדר יוקרה, אולי קצת יותר מדי. זה נראה כמו לוגו של מסעדת יוקרה או משהו. אני בטוח שנתקלתי במשהו דומה בעבר.

2. דווקא אהבתי, אולי בגלל שללוגו הזה יש הצדקה ויזואלית ולא רק טקסטואלית. כל השלושה האחרים מבקשים ממני לקרוא אותם, זה דווקא מבקש שלא אקרא אותו, וזה לא רע כשהמותג שלך הוא שם משפחה (ולא איזה שם עם פואנטה). אבל מה הטעם לכתוב למטה By...? תשתמש בשורה הזו לסלוגן מועיל.

3. ההדגשה החלקית מטופשת וחסרת טעם. נראה לי שלמעצב שלך סתם שיעמם בשלב הזה. הפונט דווקא טוב.

4. לא בא לי טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא ממש הבנתי את הרעיון של השחור לבן, הרי בשביל זה המציאו את הWATERMARK. קצת קשה לשפוט משהו שלא בצבעים שלו.

אני אוהב את השמאלי העליון. צריך עוד קצת לשחק עם הגל ברקע שיהיה יותר קליל.

השמאלי התחתון נראה לא 100% גמור ביחס לקונספט שהצגת, קשה לי לשים על זזה את האצבע אבל חסר שם משהו.

השינוי פונט בימני התחתון קצת מבלבל כי העין נמשכת דבר ראשון לRECH ולא ללוגו כשלם.

הימני העליון יפה, אבל חסר שם עוד איזה אלמנט קטן.

*הייתי מעצב בעברי.

TFSI Power

פורסם
בוא נלך עם כיוון השעון, החל מהשמאלי העליון:

1. משדר יוקרה, אולי קצת יותר מדי. זה נראה כמו לוגו של מסעדת יוקרה או משהו. אני בטוח שנתקלתי במשהו דומה בעבר.

2. דווקא אהבתי, אולי בגלל שללוגו הזה יש הצדקה ויזואלית ולא רק טקסטואלית. כל השלושה האחרים מבקשים ממני לקרוא אותם, זה דווקא מבקש שלא אקרא אותו, וזה לא רע כשהמותג שלך הוא שם משפחה (ולא איזה שם עם פואנטה). אבל מה הטעם לכתוב למטה By...? תשתמש בשורה הזו לסלוגן מועיל.

3. ההדגשה החלקית מטופשת וחסרת טעם. נראה לי שלמעצב שלך סתם שיעמם בשלב הזה. הפונט דווקא טוב.

4. לא בא לי טוב.

בקשר ל -2 לא רשום שם BY, רשום DJ, ואני נגד תארים כאלה או אחרים אז המילה הזו לא תשאר שם,

אני באופן אישי בעד להרים את השם הפרטי מעל השם משפחה וטיפה להבליט אותו.

לגבי 3 - אני אגלה לך את הסוד - הלוגו על גבי הכרטיסי ביקור יהיה בצורת תבליט.

באופן כללי, רואים שמדובר במעצב ברמה גבוהה ?

פורסם

בעיניי- הימני התחתון.

הימני העליון- משך לי את העין בהתחלה, אבל באמת נראה כמו מותג של מסעדה או ביגוד. מה גם ששם המשפחה ארוך ולא נפוץ, והרבה ישראלים מקבלים אוטומטית "בלוק" מול כתיב מחובר. עלול לשדר משהו מתנשא.

שמאלי תחתון- פשטני מדי, נראה חובבני, המסר שהסברת לגביו לא ברור. הכי פחות אהוב עליי.

שמאלי עליון- לא הצלחתי עדיין לשים את האצבע על מה בדיוק מציק לי בו. ויזואלית הוא מעביר את ההרגשה של מוזיקה ודיג'יי, אבל יש בו איזשהו עומס, סגירוּת. אולי עם פאלטת צבעים הוא מרשים יותר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אחרי שעברתי עשרות מעצבים, הגעתי לאחד שבאמת אהבתי את העבודות שלו.

אתמול קבלתי 4 סקיצות, חלקן יותר מתאימות לי חלקן פחות.

המעצב החליט שבגלל שהשם המלא שלי ארוך באנגלית, נצטרך לפצל אותם ולשים את השם משפחה בפרונט ואת השם הפרטי קצת מאחורה, להלן התוצאות.

חשוב להדגיש - מטעם זכויות יוצרים ובקשה של המעצב, הצגתי כאן את הסקיצות בשחור לבן, לכל גירסא פלטת צבעים ייחודית לה אבל לא אוכל להציג אותן כאן.

אני אשמח אם מי שמגיב ונוקב בשם משפחה שלי יפריד את האותיות עם פסיקים או תווים אחרים כמו '@' , כי אני לא מעוניין שהפוסט יופיע בגוגל :)

הסבר לגבי הלוגואים:

בלוגו הימני העליון - המעצב הלך על קו קצת יותר צעיר ומודרני, השם משפחה בפרונט ומתחתיו השם הפרטי.

בלוגו השמאלי העליון - המעצב שילב בין תאורה וסאונד, ויצר מעין רקע כזה של WAVEFORM בשילוב קרני תאורה

בלוגו הימני התחתון - המעצב שילב בין שני דברים שהוא ראה בי כדיג'יי - הצד הקלאבי והצד הקלאסי, ולכן שילב בשם עצמו שני פונטים שונים שכל אחד מאפיין קו אחר.

בלוגו השמאלי התחתון - זה מעין מבנה כזה, שבו הדיג'יי עומד למעלה (השם הפרטי שלי) והקהל ברחבה למטה (השם משפחה) ככה שנוצר מין קישור ביניהם.

אשמח לשמוע מה הכי אהבתם ומה הייתם משנים:

2dhagp1.jpg

הלוגו הימני למטה מזכיר לי (ואין לי מושג למה) לוגו של יין או כל דבר שהוא לא מזכיר דיג'יי

הלוגו השמאלי התחתון מיושן (הפונט נותן את התחושה הזאת) לפי דעתי והכי פחות מושקע מבין הארבעה

הלוגו הימני העליון נותן הרגשה של מודרני, הפונט שלו יותר עכשווי לדעתי ואני הייתי בוחרת בו מבין כולם

בלוגו השמאלי העליון הכתב קטן מידי... משהו בו מסורבל לי מידי אבל בגלל האפקטים שציינת יכול להיות שהוא מסתדר טוב בעין

נ.ב אני גרפיקאית לידיעה כללית (לא מעצבת לוגואים אבל מבינה דבר או שניים בעיצוב גרפי) :)

פורסם

הנה מה שאני חושב:

ימני עליון: הכוכב בסוף השם נראה כמו מטוס וגורם ללוגו להיראות כמו לוגט של חברת תעופה אוו תיירות

שמאלי עליון: בשילוב של פלטת צבעים נכונה זה יהיה לדעתי הלוגו הכי טוב מבין הארבעה, אם להקטין מעט את הקופסא מסביב לשם ולצבוע את פסי התאורה בצבעי הקשת או משהו דומה, שיהיה ברור שזאת תאורה.

ימני תחתון: נראה כאילו מישהו פשוט רשם את השם שלך. לפני שציינו את זה, לא שמתי לב להדגשה החלקית בכלל.

שמאלי תחתון: ה"מבנה" והפונט הדק גורמים ללוגו הזה להיראות כמו שלד וגג - לוגו של חברת בנייה.

אני אומר שוב, אי אפשר באמת לשפוט בלי שרואים את הצבעים המקוריים.

תגיד למעצב שלך שישים ווטרמארק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הנה מה שאני חושב:

ימני עליון: הכוכב בסוף השם נראה כמו מטוס וגורם ללוגו להיראות כמו לוגט של חברת תעופה אוו תיירות

שמאלי עליון: בשילוב של פלטת צבעים נכונה זה יהיה לדעתי הלוגו הכי טוב מבין הארבעה, אם להקטין מעט את הקופסא מסביב לשם ולצבוע את פסי התאורה בצבעי הקשת או משהו דומה, שיהיה ברור שזאת תאורה.

ימני תחתון: נראה כאילו מישהו פשוט רשם את השם שלך. לפני שציינו את זה, לא שמתי לב להדגשה החלקית בכלל.

שמאלי תחתון: ה"מבנה" והפונט הדק גורמים ללוגו הזה להיראות כמו שלד וגג - לוגו של חברת בנייה.

אני אומר שוב, אי אפשר באמת לשפוט בלי שרואים את הצבעים המקוריים.

תגיד למעצב שלך שישים ווטרמארק

בד"כ (גם חברות תאורה) משתמשות בגוונים של צהוב בשביל להדגיש תאורה,

אצלי זה דווקא בצבע אדום.

לטעמי מבינים שזה קרניים, אבל לא מבינים שמדובר בקרני תאורה בשילוב עם WAVEFORM (גל קול של סאונד)

מה זה ווטרמארק ?

פורסם

בדר"כ זה יהיה כיתוב כלשהו לאורך התמונה או באלכסון או במיקום קריטי בתמונה על מנת שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתמונה בלי "לתת קרדיט" ליוצרי התמונה. מין שיטה להגן על זכויות יוצרים.

לדוגמא: הכיתוב על הפגוש של הרכב

2013-mercedes-benz-s-class-spy-shots_100393485_l.jpg

פורסם
הכיתוב של השם משפחה לא נראה קצת חובבני ?

לדעתי? ממש לא. הפונט "נקי", ברור, ומחובר בו זמנית. בעיני זה יוצר זרימה מסויימת בקריאת הטקסט, ועדיף על פני אותיות נפרדות (בתנאי שזה נעשה בטוב טעם, כמו כאן). מעבר לכך, מסיבה כלשהי שאיני מצליח לשים עליה את האצבע - הלוגו הנ"ל משדר לי באופן כמעט אינטואיטיבי שמדובר במשהו מוזיקלי. אל תשאל אותי למה :-D

אולי לכך התכוון רועי כשאמר שיש ללוגו "הצדקה וויז'ואלית", צריך לבדוק מה הייתה כוונת המחבר :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בדר"כ זה יהיה כיתוב כלשהו לאורך התמונה או באלכסון או במיקום קריטי בתמונה על מנת שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתמונה בלי "לתת קרדיט" ליוצרי התמונה. מין שיטה להגן על זכויות יוצרים.

לדוגמא: הכיתוב על הפגוש של הרכב

אבל החשש הוא לא מקרדיט אלא שלא יקום איזה מעצב חובבן ויגנוב את הרעיון.

זו הסיבה שאני לא מראה את הלוגו לקולגות !

לדעתי? ממש לא. הפונט "נקי", ברור, ומחובר בו זמנית. בעיני זה יוצר זרימה מסויימת בקריאת הטקסט, ועדיף על פני אותיות נפרדות (בתנאי שזה נעשה בטוב טעם, כמו כאן). מעבר לכך, מסיבה כלשהי שאיני מצליח לשים עליה את האצבע - הלוגו הנ"ל משדר לי באופן כמעט אינטואיטיבי שמדובר במשהו מוזיקלי. אל תשאל אותי למה :-D

אולי לכך התכוון רועי כשאמר שיש ללוגו "הצדקה וויז'ואלית", צריך לבדוק מה הייתה כוונת המחבר :wink:

גם אני אהבתי את הלוגו המחובר,

הבעיה שאני רוצה שהשם הפרטי שלי יהיה קצת יותר דומיננטי שם ולא זרוק מתחת כאילו הוא סלוגן,

אחרי הכל לקוחות צריכים לזכור את השם שלי

פורסם

אני לא חושב שיש הצדקה לחשש הזה. הרי במוקדם או במאוחר אותם קולגות יראו את הלוגו ויעתיקו כאוות נפשם.

מה גם שאם מעתיקים ממך, סימן שאתה עושה משהו נכון.

או שאתה מפחד שמישהו יוציא את הרעיון לפועל לפני שאתה חליט על לוגו ואז זה יראה בעצם שאתה זה שהעתיק?

• תוכן חדש...