Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת את כוונת המשורר.

אין טעם לקרנבל, חד משמעית. כרטיס ביקור אמור להיות נקי, פשוט ואינפורמטיבי. זה לא פלאייר.

יצא לך לראות כרטיסי ביקור של מנכ"לים למינהם (אני בטוח שכן מאחר ואתה חוקר את התחום כבר כמה חודשים)? שם. תפקיד. טלפון. אי-מייל. ולוגו של החברה מאחורה. לרוב הכרטיס יהיה על רקע לבן ואם לא אז המינימום הוא צבע אחד.

הנקודה שלי הייתה שמה שהמעצב שלך כינה "פלטת צבעים" היא לא פלטת צבעים. זה כמו לקרוא לגולף GTI "אוטו מירוץ". זה פשוט לא, זה אחלה אוטו ומעטים האנשים שבאמת צריכים יותר, אבל "אוטו מירוץ", זה לא. לרע ולטוב.

*אחרי כל הביקורת הנוקבת הזאת הבנתי שבכלל לא אמרתי מה אני חושב על הצבעים.

את האמת שמאוד אהבתי, צהוב וחום זה שילוב מאוד טבעי ונעים בעין והפונט נראה מאוד טבעי בסט-אפ הזה.

א-ב-ל. אל לך לשכוח שאתה דיג'יי ולא - כמו שאמרת- מסעדת יוקרה, אני חושב שאם כבר שני צבעים אתה צריך משהו קצת יותר "אין יור פייס". לא בהרבה, קצת. ירוק וסגול (או כחול) - למשל - הם שני צבעים שגם נעים להסתכל עליהם יחד אבל גם קופצים יותר לעין.

בכל אופן אני חושב שאתה בכיוון הנכון, מאוד אפילו.

**צהוב- כחול נראה כמו עטיפה של מסטיק

חשוב לי עם כל הצבעוניות לשמור גם על עדינות.

כמו שאמרתי למעצב בתחילת הפרוייקט ככה אגיד לכם - נכון שאני דיג'יי, אבל רוב הקהל שלי הוא קהל איכותי ואקסלוסיבי, לא קהל שמחפש לרכוש את שירותי ולקבל במתנה זיקוקים \ עשן ותוספות גרנדיוזיות אחרות.

למה אני אומר את זה ?

כי "צבעי קרנבל" לאו דווקא ישדרו את מה שאני רוצה לשדר.

הצבעים שהראתי כאן הם אמנם צבעי הבסיס, אבל הרקע על גב כרטיס הביקור \ על הלפטופ תהיה טקסטורה מסויימת שמשדרת משהו מאוד צעיר ועמוד, ולא סתם חום או צהוב חלק.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה טוב, מציע לך לחשוב על גרסה נוספת של הלוגו עבור רקע לבן (לרוב פשוט אפשר לעשות את הלוגו בשחור וזהו). לא על כל דבר אפשר לשים רקע צהוב או שחור. בכל מקרה זה נראה לא רע בכלל.

תוודא שהמעצב מספק לך קבצים וקטוריים (.ai לרוב) בשביל שתוכל להשתמש בלוגו הזה בכלמיני גדלים ומקומות.

הצגתי למעלה גרסאות שחור לבן \ לבן שחור של הלוגו, תוכל לראות בראש הפוסט.

אע"פ שאין בעיה שבכל מקום הצבעים יופיעו:

על הניירת - רקע לבן וכיתוב ום

על העמדה - רקע שחור וכיתוב צהוב

על הלפטופ - כיתוב צהוב על רקע חום או ההפך

אפילו על חולצה - חולצה צהובה וכיתוב חום.

פורסם

על הניירת - רקע לבן וכיתוב ום

על העמדה - רקע שחור וכיתוב צהוב

על הלפטופ - כיתוב צהוב על רקע חום או ההפך

אפילו על חולצה - חולצה צהובה וכיתוב חום.

נשמע טוב. בתחילה חשבתי שגווני החום-צהוב מתוכננים לעמדה.

הלוגו לכשעצמו, מאוד מצא חן בעיני. בסידור צבעים כמו בציטוט שהוספתי העמדה תשתלב טוב מצד אחד (רקע שחור), ומצד שני - כל שאר מאפייני המיתוג (חולצות, כרטיסי ביקור וכו') ישדרו יותר "קלאס" וייחודיות, בהשוואה לעיצוב בצבעים שהפכו להיות נפוצים בעין-לקוחותיך. הרי שבפגישה עסקית עם לקוחות פוטנציאליים, הצבעים האלו משדרים יותר יוקרה ופחות "מסיבתיות" מאשר עיצוב שעושה שימוש בצבעים בניגודיות גבוהה למשל. כתבת שזה מה שאתה מחפש, כך שפגעת בול :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
נשמע טוב. בתחילה חשבתי שגווני החום-צהוב מתוכננים לעמדה.

הלוגו לכשעצמו, מאוד מצא חן בעיני. בסידור צבעים כמו בציטוט שהוספתי העמדה תשתלב טוב מצד אחד (רקע שחור), ומצד שני - כל שאר מאפייני המיתוג (חולצות, כרטיסי ביקור וכו') ישדרו יותר "קלאס" וייחודיות, בהשוואה לעיצוב בצבעים שהפכו להיות נפוצים בעין-לקוחותיך. הרי שבפגישה עסקית עם לקוחות פוטנציאליים, הצבעים האלו משדרים יותר יוקרה ופחות "מסיבתיות" מאשר עיצוב שעושה שימוש בצבעים בניגודיות גבוהה למשל. כתבת שזה מה שאתה מחפש, כך שפגעת בול :wink:

זה מה שאני מחפש.

קח לדוגמא עמוד של מעצב שעיצב לדיג'יים אחרים את הלוגו, שים לב שכולם דומים מאוד אחד לשני, ואף אחד מהם לא קרוב לעיצוב שלי:

https://www.facebook.com/Chuchicreative/app_128953167177144

• תוכן חדש...