Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצבעים- שחור לבן \ לבן שחור לא רלוונטים, כי לכל לוגו קיימת פלטת צבעים ייחודית שמתאימה לו, פשוט לא העלתי לכאן את הלוגואים כולל צבעים כי אני בכל זאת לא יודע מי צופה בזה.

באמת שאני לא מצליח להבין איפה ההיגיון פה? לא מדובר פה במשהו שלא מתחת למכסה המנוע שלא רואים בתוצר הסופי גם ככה אז מה הקטע להסתיר את זה? לא שמישהו יקח לך את הכוכב וישים בלוגו שלו.

צבע זה משהו שנורא משפיע ובטח בלוגואים בנושא כזה שכל הצללה יכולה לשנות את כל המשמעות של הלוגו. אשמח אם תשתף אותנו בגירסאות הסופיות של הלוגואים או לפחות של הניבחר(ערי גם ככה המתחרים יראו אותו).

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמת שאני לא מצליח להבין איפה ההיגיון פה? לא מדובר פה במשהו שלא מתחת למכסה המנוע שלא רואים בתוצר הסופי גם ככה אז מה הקטע להסתיר את זה? לא שמישהו יקח לך את הכוכב וישים בלוגו שלו.

צבע זה משהו שנורא משפיע ובטח בלוגואים בנושא כזה שכל הצללה יכולה לשנות את כל המשמעות של הלוגו. אשמח אם תשתף אותנו בגירסאות הסופיות של הלוגואים או לפחות של הניבחר(ערי גם ככה המתחרים יראו אותו).

באופן אישי אני בדעה שהלוגו הנבחר צריך להראות יפה גם בשחור לבן וגם בצבעוני.

אין ספק שהצבע מוסיף, אבל אם אני שולח פקס ללקוח ופתאום הלוגו שלי נראה זול- זה חסרון.

אעלה את הלוגואים עם צבעים.

פורסם

לבקשכם - הלוגו (שאני יותר אהבתי) עם פלטת הצבעים שהמעצב בחר לו

אלה צבעי בסיס, על גבי הכרטיסי ביקור הרקעים יהיו מורכבים מאותם צבעים, אבל עם טקסטורה שונה.

iblxt0.jpg

פורסם
כבר רשמתי מקודם, משום מה לא נקלט...

ממממ, הצבעים מזכירים לי ארטיק שוקו בננה.

מצד שני אדום לבן יכול להזכיר לך אמבולנס

שחור לבן יכול להזכיר מיליון דיג'יים מחו"ל, או את חברת קדישא

כחול לבן יזכיר לך את חגיגות 65 למדינת ישראל

אז מה נעשה?

פורסם

אז מה נעשה?

תיקון קטן: לא הצבעים, הגוונים.

פורסם

אז מה נעשה?

אולי שחור כחול?

רקע שחור פחם, וכיתוב כחול בוהק וחי, בערך כמו החלק הבהיר ביותר בכנפי הפרפר הזה -

stock-photo-vivid-blue-morphy-butterfly-and-white-background-40707613.jpg

או שהצבעים האלו אינם כוס התה שלך?

בקשר ללוגו מבחינה עקרונית - כבר אמרתי, מאוד מצא-חן בעיני. לגווני חום-בננה גם אני פחות התחברתי למען האמת. לא בדיוק שידר לי חיי-לילה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני מתנצל מראש אבל התגובה הבאה הולכת להיות צינית:

"פלטת צבעים"?? באמת? "שוקו בננה" זה לא פלטת צבעים, זה צהוב וחום. אם מדאיג אותך שמישהו יעתיק את הסגנון, אל תדאג, חשבו על זה כבר קודם.

אלה פלטות צבעים

RGB_18bits_palette.png

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מתנצל מראש אבל התגובה הבאה הולכת להיות צינית:

"פלטת צבעים"?? באמת? "שוקו בננה" זה לא פלטת צבעים, זה צהוב וחום. אם מדאיג אותך שמישהו יעתיק את הסגנון, אל תדאג, חשבו על זה כבר קודם.

אלה פלטות צבעים

מה הטעם לכל הקרנבל הזה בכרטיס ביקור ?

הרקע לא יהיה חלק, תהיה טקסטורה שלא מצאתי לנכון לפרסם כאן.

אבל למה שכל הקונספט יהיה מורכב מיותר מ 2 צבעים ?

אולי שחור כחול?

רקע שחור פחם, וכיתוב כחול בוהק וחי, בערך כמו החלק הבהיר ביותר בכנפי הפרפר הזה -

או שהצבעים האלו אינם כוס התה שלך?

בקשר ללוגו מבחינה עקרונית - כבר אמרתי, מאוד מצא-חן בעיני. לגווני חום-בננה גם אני פחות התחברתי למען האמת. לא בדיוק שידר לי חיי-לילה.

למען האמת זה היה אמור להיות צהוב כחול..

2wgydkm.jpg

ההתמקדות שלי היא בתחום החתונות.

אתן לך דוגמא לעסק מתחרה שעבד עם פלטת צבעים דומה :

atistus.png

פורסם
מה הטעם לכל הקרנבל הזה בכרטיס ביקור ?

הרקע לא יהיה חלק, תהיה טקסטורה שלא מצאתי לנכון לפרסם כאן.

אבל למה שכל הקונספט יהיה מורכב מיותר מ 2 צבעים ?

לא הבנת את כוונת המשורר.

אין טעם לקרנבל, חד משמעית. כרטיס ביקור אמור להיות נקי, פשוט ואינפורמטיבי. זה לא פלאייר.

יצא לך לראות כרטיסי ביקור של מנכ"לים למינהם (אני בטוח שכן מאחר ואתה חוקר את התחום כבר כמה חודשים)? שם. תפקיד. טלפון. אי-מייל. ולוגו של החברה מאחורה. לרוב הכרטיס יהיה על רקע לבן ואם לא אז המינימום הוא צבע אחד.

הנקודה שלי הייתה שמה שהמעצב שלך כינה "פלטת צבעים" היא לא פלטת צבעים. זה כמו לקרוא לגולף GTI "אוטו מירוץ". זה פשוט לא, זה אחלה אוטו ומעטים האנשים שבאמת צריכים יותר, אבל "אוטו מירוץ", זה לא. לרע ולטוב.

*אחרי כל הביקורת הנוקבת הזאת הבנתי שבכלל לא אמרתי מה אני חושב על הצבעים.

את האמת שמאוד אהבתי, צהוב וחום זה שילוב מאוד טבעי ונעים בעין והפונט נראה מאוד טבעי בסט-אפ הזה.

א-ב-ל. אל לך לשכוח שאתה דיג'יי ולא - כמו שאמרת- מסעדת יוקרה, אני חושב שאם כבר שני צבעים אתה צריך משהו קצת יותר "אין יור פייס". לא בהרבה, קצת. ירוק וסגול (או כחול) - למשל - הם שני צבעים שגם נעים להסתכל עליהם יחד אבל גם קופצים יותר לעין.

בכל אופן אני חושב שאתה בכיוון הנכון, מאוד אפילו.

**צהוב- כחול נראה כמו עטיפה של מסטיק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למען האמת זה היה אמור להיות צהוב כחול..

ההתמקדות שלי היא בתחום החתונות.

אתן לך דוגמא לעסק מתחרה שעבד עם פלטת צבעים דומה :

את האמת שמאוד אהבתי, צהוב וחום זה שילוב מאוד טבעי ונעים בעין והפונט נראה מאוד טבעי בסט-אפ הזה.

א-ב-ל. אל לך לשכוח שאתה דיג'יי ולא - כמו שאמרת- מסעדת יוקרה, אני חושב שאם כבר שני צבעים אתה צריך משהו קצת יותר "אין יור פייס". לא בהרבה, קצת. ירוק וסגול (או כחול) - למשל - הם שני צבעים שגם נעים להסתכל עליהם יחד אבל גם קופצים יותר לעין.

בכל אופן אני חושב שאתה בכיוון הנכון, מאוד אפילו.

מסכים עם SPIRE... הלוגו אחלה, אבל גם לדעתי צריך שילוב צבעים ניגודי יותר, אך בו זמנית נעים לעין. אני חשבתי ששחור כחול יהיה מגניב, גם ההצעה של SPIRE נשמעת לעניין ( ירוק כחול ).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נראה טוב, מציע לך לחשוב על גרסה נוספת של הלוגו עבור רקע לבן (לרוב פשוט אפשר לעשות את הלוגו בשחור וזהו). לא על כל דבר אפשר לשים רקע צהוב או שחור. בכל מקרה זה נראה לא רע בכלל.

תוודא שהמעצב מספק לך קבצים וקטוריים (.ai לרוב) בשביל שתוכל להשתמש בלוגו הזה בכלמיני גדלים ומקומות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...