Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לג'ימקנות ב-15K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין בשלב ה'רעיון', אבל כדי לגבש אותו יותר אני אשמח לשמוע קצת דעות ועצות.

הבעיה היא כזאת - יש לי רכב ליסינג, ולי אישית העניין מאד משתלם (עקב קילומטרז' גבוה של מעל 40K בשנה,

וצריכת דלק ממוצעת מאד גבוהה). בימי הג'ימקנות ה'לא חוקיות' לא הייתה בעיה, והייתי מתחרה עם רכב הליסינג

שלי, ואפילו הייתי תחרותי רוב הפעמים.

היום יש בעיה - צריך להוציא לרכב רישיון נהיגה ספורטיבי. וכדי לעשות את זה צריך אישור של בעל הרכב הרשום, שזו חברת

הליסינג, וזה כמובן לא יקרה.

לאור ההתעוררות שיש בזמן האחרון בתחום, ואחרי כמה שנים של יובש - ממש מדגדג לי לחזור לעניינים.

אז אני מחפש פתרון שיאפשר לי להתחרות בכל זאת, בהשקעה כספית הגיונית.

חשבתי על אפשרות של לקנות רכב סביב ה-15K, זה סכום שאני מוכן לשים על זה.

כדי שזה לא יהיה ממש טיפשי מצידי - לקנות רכב שיעמוד רוב הזמן ורק ישמש להתחרות מדי פעם, אני חושב לעשות מעין שותפות

עם בן משפחה, שהרכב ישמש לו כרכב שני בבית (לא ייסע הרבה ולא יהיה קריטי לחיים), נגיע להסדר כספי כלשהו, למשל :

הוא ישלם את הביטוח, טסט, וטיפולים שוטפים, אני אשלם על צמיגים, בלמים, ובתיקונים נתחלק חצי חצי, למעט כאלה שינבעו באופן

מובהק מנהיגה תחרותית (כמו למשל מנוע שיתפוצץ באמצע תחרות :)).

נשמע לי די הוגן לשנינו - אבל זה עדיין דורש בירור פרטני.

אז מה אני שואל ?

- מה דעתכם על הרעיון בכללי ?

- איזה רכבים מתאימים לתקציב, שיהיו תחרותיים בקטגוריה שלהם (אין לי בעיה שתהיה קטגוריה נמוכה, אבל שיהיה לי סיכוי לנצח).

צריך להיות יצירתי כאן..ואני לא חזק בדגמי רכבים. היתה לי בעבר ZX וולקן שנת 92 שהייתה מאד מהנה לנהיגה אבל אמינות זוועה.

רק גיר ידני, כמובן..

- איך הייתם מגדירים את השותפות בצורה שתהיה הוגנת לשני הצדדים ? (צאו מנק' הנחה שהוא מחזיק כרגע רכב שני לאישה

שעולה פחות מ-10K, והוא די גרוטאה). הוא אמור להשאר במצב של BREAK EVEN בממוצע מול אחזקת רכב משלו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי - אם כבר לקנות רכב שזה רוב ייעודו, אז משהו יחסית מעניין. 106 ראלי או AX ספורט, נניח.

אגב, אני כרגע גם במצבך, אבל חשבתי על רעיון אחר: לקנות AX 1.4. או 309 1.6. אולי אפילו דייהטסו אפלאוז, מעט זריזה יותר.

רכב שלא יהיה אכפת לי להרוס. עדיין שוקל לעומק.

פורסם

ברור שהכל נעשה בידיעה מלאה.

106 ראלי למיטב ידיעתי יהיה קשה מאד להשיג משהו במצב טוב.

כרגע ביד2 יש אחת בלבד, שנת 96, ב-7K, בלי שום פרטים או תמונות, אז סביר להניח שהיא שחוטה.

מה עם 306 XSI ? יש היצע קצת יותר גדול.

או פיג'ו 206 XS 1.6 ?

יש גם את האופציה של לחזור לוולקן ולקוות לקצת יותר מזל הפעם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם היית מוכן לספוג את העלויות עליך ולא היה אכפת לך שהרכב יעמוד ויחכה בדיוק לאותם ימים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=472439

בזמנו כשפורסם למכירה לפני מעל לשנה בדקתי את האוטו והוא בובה של רכב, או לפחות היה אז (ושנה זה המון זמן), אני מניח שעם מעט השקעה תקבל רכב מוכן לאותם ימים, קח בחשבון שלא יהיה בכלל ביטוח על האוטו ולא תוכל לנוע איתו בכבישים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

^ יוני ראית שהבחור רשם הרכב הושבת בתאונת דרכים, ונמכר בחלקים?

פותח השרשור - אם תעלה את התקציב בעוד כ-5K תוכל להוסיף לאופציות גם קליאוספורט דור 1.

אלי.

פורסם

זה לא רלוונטי. אני צריך רכב שיהיה כשיר לנסיעה בכביש.

כשאני חושב על זה - יש עוד דרישה - הוא לא יכול להיות בתצורת 3 דלתות, כי הוא ישמש ביום יום לאישה עם תינוק,

וצריך גישה נוחה לספסל האחורי.

קליאו ספורט מתחילות מ-27K בערך..לפחות מה שיש ביד2 (שנת 2001)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מי שהציע אפלאוז - זה אחלה רכב, אבל לא לג'ימקאנות. והיו לי שתיים, אני לא מדבר באוויר.

לגבי שותפות - לדעתי תרד מזה, חוץ מריבים לא יצא מזה כלום. אף אחד לא יתייחס בהבנה לזה שאתה פותח לרכב שלו את השושנה, ואחרי חודשיים לא יעניין אותו שזו הייתה המטרה ושהכל על השולחן.

לגבי רכב - כל צרפתיה קטנה - ראלי, XSI, סקסו, AX - מה שתמצא ראשון במצב סביר. בימר/אלפות הנעה אחורית/סיירה יהיו הרבה יותר קשים לאיתור ויעלה הרבה יותר להביא למצב תחרותי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב אלה שביד2 הן 1600 עם מצב מתלים לא ברור. כדי להביא אותן לרמה תחרותית הוא יחרוג בהרבה מהתקציב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא חושב שהשתתפות בג'ימקנה פעם בכמה שבועות זה משהו שיכול להקרא 'לפתוח את השושנה'.

קצת בלאי לצמיגים ולבלמים, למנוע לא צריכה להיות בעיה עם זה כל עוד הוא מטופל כראוי.

אני לא אקנה רכב שיעמוד בחניה 99% מהזמן, זה ממש לא הגיוני.

אלפא 75 - לא רלוונטי, ישנה מדי (91) ומנוע מאד בעייתי עם קרבורטור כפול.

306 XSI תכניס אותי לקטגוריה של ה-2.0 ליטר שבה כנראה יהיה לי קשה מאד מול רכבים חזקים כמו קליאו ספורט,

ועוד כל מיני GTI, ומיאטות.

206 XS - עם מנוע 1.6 110 כ"ס, למעט העובדה שהיא 3 דלתות, יכולה להתאים. גם נכנסת בתקציב וגם סביר שתהיה

תחרותית בקטגוריה של ה1.6. אפשר להשיג שנתון חדיש יחסית בתקציב (2001-2002) ויש היצע סביר.

אם אני אצליח לשכנע את האישה להתמודד עם ה-3 דלתות, מה דעתכם ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בעיניך ובעינינו זה לא לפתוח את השושנה, בעיני כל הדיוט זה כן. זו הבעיה, לא המצב האובייקטיבי. לגבי מנוע ה-75, הוא לא כזה בעייתי ויש מספיק מומחים שיודעים מה לעשות אתו. הבעיה, שוב, תהיה להביא את המתלים למצב תחרותי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקיי, אז הבחור לא הדיוט, הוא מכיר אותי טוב ומבין בדיוק מה זה אומר והוא לא רואה בעיה גדולה עם זה.

האלפא באמת לא רלוונטית מבחינתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...