Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

 

הייתי מאוד שמח לקחת את הרכב האישי שלי לטיול בחו"ל.

 

לצורך העניין, מדובר בארה"ב, או אירופה - כלומר, לא טיול לפטרה (ירדן) למשל, הנמצאת במדינה שכנה, ומספיק לעבור את הגבול (עם כל האישורים הבירוקרטיים, כמובן).

 

הסיבה היא שמדובר ברכב שטח פרטי, משודרג מאוד ובנוי לטיולים ארוכים (אוהל על הגג, שני צמיגים רזרביים, כננת, הייליפט ושאר תופינים..). זה רכב שאני אוהב אותו ורוצה שהוא יהיה איתי.

 

הייתי שמח לדעת מה התהליך כולו (לצורך העניין, מהרגע שקיבלתי כאן הסבר מסודר - אני כבר אתחיל להריץ עניינים) כולל עלויות (זול זה לא יהיה).

 

 

תודה רבה :)

×
×
  • תוכן חדש...