Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזירות לפיד החדשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"לפיד הולך להעלות את המע"מ באחוז אחד, וזאת אחרי שכבר העלו אותו באחוז אחד לפני כחצי שנה. כמו כן, לפיד זומם להטיל מע"מ על פירות וירקות בשווי שמונה אחוזים, למסות את קרנות ההשתלמות, לקצץ בשכר העובדים בשירות הציבורי, מחירי הסיגריות והאלכוהול יעלו בעוד עשרה אחוזים –

ומחירי החשמל יעלו בעוד 6.5% אחוזים. כמו כן, יקצץ לפיד בקצבאות הילדים, ידחה את בניית עבודות התשתיות ההכרחיות בתחום התחבורה לקדנציה של מישהו אחר, וידחה את יישום חוק חינוך חובה מגיל שלוש

"

וזאת רק ההתחלה לגזירות שנתניהו לא העז לעשות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהרגע הראשון היה ברור לי שדחפו ללפיד את תיק האוצר כדי לחסל את הקריירה הפוליטית שלו בצ'ק דחוי. כנראה שביברמן חומדים לכס גם בבחירות הבאות - ואין מהלך טוב מזה כדי לפנצ'ר לו את הגלגלים. בבחירות הבאות, אף אחד לא יזכור שביבי פער את התהום הזו - לכולם ישאר רק הטעם הרע שלפיד נאלץ להשאיר להם בפה בעל כורחו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נפל בדיוק למלכודת שאליה נפל פרץ ב-2006 (שר הבטחון בממשלת אולמרט, בלי שום סיכוי להצליח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כמו חיילים שרצחו, אנסו, ואחר כך ספרו שהכריחו אותם לעשות את זה, אחרת הם היו מתים. אין כאן מקום לרחמים על יאיר לפיד. הוא לא ילד בן חמש, ואף אחד לא מכריח אותו לכלום. לא ש"ביבי את שטייניץ" היה יותר טוב, אבל מעציב אותי לראות, שיאיר לפיד הוא בדיוק כמו השאר (בהנחה שכל מה שנכתב כאן, אכן יקרה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שום מלכודת ושום נעליים. אמרתי עוד קודם שאני לא אופטימי ולצערי צדקתי.

לא רק שלפיד מגל את פרצופו האמיתי אלא כך גם עדר הברווזים (בלי לפגוע בברווז שלנו שהוא עוף מזן אחר) שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא היה לי ספק שללפיד גישה כלכלית-חברתית ימנית. העניין הוא שציפיתי ממנו למחשבה פוליטית ארוכת טווח, של מישהו שרוצה לשמר את כוחו מעב לקדנציה אחת. ברגע שהסכים לקבל את תיק האוצר הבחור נדון לקדנציה בודדת (טוב, אולי יכניס כמה ח"כים בודדים בבחירות הבאות, אבל הרבה פחות מ-19).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם צעדים שחייבים לעשות, ולא משנה מי השר.

הממשלה בגירעון ענק שצריך לצאת ממנו כדי שלא ייווצר משבר רציני מאוד.

הצורה הטובה ביותר לעשות את זה היא להעלות את המע"מ מהסיבה הפשוטה שזה נטל שנופל על כולם באופן שווה. כולם נדפקים באותה מידה.

זה מחליף צעדים אחרים שפוגעים בכל מני סוגי אוכלוסיות שונות ומשפיעות יותר גרוע על החיים של כולם.

מחירי סיגריות ואלכוהול זה בסדר להעלות כי בלי קשר לאוצר, הממשלה צריכה שאנשים ישתו פחות ובמיוחד יעשנו פחות.

כל מיסוי על סיגריות כיום, חוסך מליונים ואולי יותר ממערכת הבריאות עוד 20 שנה.

מחירי החשמל פה יקרים בגלל טעויות וחמדנות של חברת החשמל. לצערי כולם צריכים לשלם על זה עכשיו.

ומה לא בסדר בדחיית עבודות תשתית מסוימות עד שנוכל לשלם עליהן?

סבבה שבנו המון בתקופה האחרונה אבל עשו את זה בלי יכולת לשלם על זה.

קודם נשלם על השטויות שעשו עד עכשיו, אחרי זה נבנה עוד.

זה לא שאני מגן על לפיד עד המוות, פשוט נראה לי מפגר לחלוטין להתחיל לתקוף אותו ולהתלהם בלי להבין למה הוא עושה את זה.

למה ציפיתם בדיוק שיהיה?

דיור חינם תוך יומיים ולהעיף את העשירים מהמדינה עם כוח צבאי?

יש מציאות שצריך להתמודד איתה ואלו הצעדים הראשונים לאיזון התקציב כדי שבעתיד האוצר יוכל לעבוד כמו שצריך.

פורסם

נו, יוצא מלפיד כל האוויר החם. עלאק "נציג מעמד הביניים". להעלות את המע"מ, ולהוסיף מע"מ על פירות וירקות זה הכי בעד מעמד הביניים שיש :roll: וביטול השקעות בתחבורה? זה הרי מה שתורם לפיתוח כלכלי - קירוב של הפריפריה למרכז. לעג הגורל הוא שבעוד מבטלים תוכניות להשקעות בתשתית ובתחבורה, מעלים את הבלו על הדלק ב4% בנוסף לעליה במע"מ!

ביטול הפטור ממע"מ באילת לתושבים זה הצעד היחידי שנכון במה שהוא עושה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ישנם צעדים שחייבים לעשות, ולא משנה מי השר.

הממשלה בגירעון ענק שצריך לצאת ממנו כדי שלא ייווצר משבר רציני מאוד.

הצורה הטובה ביותר לעשות את זה היא להעלות את המע"מ מהסיבה הפשוטה שזה נטל שנופל על כולם באופן שווה. כולם נדפקים באותה מידה.

מחירי סיגריות ואלכוהול זה בסדר להעלות כי בלי קשר לאוצר, הממשלה צריכה שאנשים ישתו פחות ובמיוחד יעשנו פחות.

כל מיסוי על סיגריות כיום, חוסך מליונים ואולי יותר ממערכת הבריאות עוד 20 שנה.

פרנקוס, אנחנו לא צריכים לשלם מהכיס שלנו על מחדלים של אנשים שהחליטו להפנות כסף ולמחוק חובות (תספורות) לחבריהם העשירים, למכור את האוצרות הלאומיים שלנו לתאגידי ענק במחירי זנות ועוד המון דברים שאני לא יודע עליהם כי אני לא ממש into פוליטיקה. מה שאני כן יודע, זה שיש מישהו שמרוויח על הגב שלנו, ולמרבה ההפתעה והצער, מדובר באנשים שהולכים לישון במיטת משי ליד המפתחות של הפרארי 599 והלה-פרארי שלהם.

זה היה ברור שלפיד ימשיך את עבודתו של שטייניץ, בסך הכל הוא הצטרף לממשלה ימנית וצפוי שהוא ימשיך בגישה הכלכלית הימנית, אבל זה קצת בושה שהוא הבטיח לדאוג לכולנו ואיך שהוא נכנס הוא ישר מטיל עלינו גזירות, עוד לפני שהוא בכלל בודק מה הוא יכול לעשות כנגד הקורפורציות הענקיות שמרוויחות מליארדים בשנה על גבינו. הבעיה היא שלפיד, כמו ביבי ושטייניץ מפחד מדי מהאנשים החזקים באמת במדינה, או שהם פשוט.. חברים שלו.

"יוּבֳל שְׁטֲיְינִיץׁ יִיסַּר אֶתְכֶם בַּשּׁוֹטִים, וַאֲנִי אֲיַסֵּר אֶתְכֶם בָּעַקְרַבִּים" לפיד י' 2013.

פורסם

אז מה הוא אמור לעשות?

לצלוב אותם?

בואו נדבר ברמה של "תכלס, מה עושים?" במקום ברמה הפילוסופית של מה צריך לעשות באופן תיאורטי בלי קשר למציאות.

אתה מסכים שמישהו צריך לשלם את זה?

אתה מסכים שאין אפשרות אמיתית לגרום לגנבים האלו לשלם, אלא רק להגביל אותם בעתיד?

אז קודם כל הוא מתחיל לאזן טיפה את התקציב ואחר כך הוא יידאג להגבלות על הטייקונים.

זה בן אדם אחד שצריך לדאוג להכל.

יהיה טוב אם תתנו לו שבועיים לפני שכולם מתלהמים וזורקים אותו מכל המדרגות.

פורסם

יוסי, הגנבים האלו חתמו על הסדרי חוב שמנכים 3/4 מהחוב עצמו.

הדבר פוגע באזרחי המדינה ברמה של מליארדים בשנה.

בג"צ פשוט יוכל להחזיר חלק מהכסף שאבד, רק חבל שכל תביעה בנושא נופלת על אוזניים ערלות.

מדובר בפושעים נלוזים שערכו הסכמים עם פושעים נלוזים יותר מהממשלה ושבגללם אנחנו עכשיו במצב כלכלי נורא.

נכון שגם אם נחזיר את כל הכסף (וזה לא יקרה) עדיין נחרוג מהתקציב השנתי, אבל אפילו אם אפשר להחזיר מליארד אחד (ואפשר הרבה יותר כי הם חייבים הרבה הרבה יותר) מה39 החסרים, זה שווה את זה.

אבל לאף אחד אין את הביצים לעשות את זה- כרגע המגמה ממשיכה במיוחד כשאדם כמו לפיד אחראי על הכסף שלנו.

וכאן נגמרים ה2 סנט שלי. אני באמת לא מבין בפוליטיקה ואני גם לא ממש רוצה להבין, אני רק יודע שהולך משהו מסריח שם ברמות הגבוהות, ושלפני שמעלים לנו את המסים יש עוד מליון דברים לעשות על מנת להחזיר את ההפסדים.

נמאס לי שבקנדה ב80 אלף שקל אתה קונה GOLF GTI חדשה ומאובזרת,

ופה באותם 80 אתה מקבל פיז'ו 107.

אני אוהב את המדינה הזאת (לפעמים), אבל בהגבלות כאלו על החופש הכלכלי והאישי (דת ומדינה) אני לא נשאר פה לעוד הרבה זמן.

פורסם
נפל בדיוק למלכודת שאליה נפל פרץ ב-2006 (שר הבטחון בממשלת אולמרט, בלי שום סיכוי להצליח).

לא נכון כלל וכלל אדוני. פרץ חשק מבעוד מועד בתפקיד שר הביטחון. אולמרט פחד מכוחו של פרץ ומיכוון שאולמרט חשש לאבד את כיסאו הוא הציע את תפקיד שר הביטחון לפרץ תוך כדי תקווה שזה יתרצה מתפקידו. כאמור, זוהי הייתה משאלתו של פרץ, לקבל תיק בכיר שכזה. הוא בחר לכהן בתפקיד שלא היה לו חצי מושג בו. פרץ כשל בתפקידו וכאשר היה צריך לבצע החלטות חשובות בזמן מלחמת לבנון השנייה הוא קיבל רגליים קרות ולא ידע לתת מענה לבעיות שצצו בשטח.

אז אנא ממך, אפשר להתווכח עד מחר על תפקודו של פרץ בתור שר הביטחון אבל אל תהפוך אותו לקורבן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה כמו חיילים שרצחו, אנסו, ואחר כך ספרו שהכריחו אותם לעשות את זה, אחרת הם היו מתים. אין כאן מקום לרחמים על יאיר לפיד. הוא לא ילד בן חמש, ואף אחד לא מכריח אותו לכלום. לא ש"ביבי את שטייניץ" היה יותר טוב, אבל מעציב אותי לראות, שיאיר לפיד הוא בדיוק כמו השאר (בהנחה שכל מה שנכתב כאן, אכן יקרה).

אני לא בא להגן עליו ואני לא נמנה על אוהביו או שונאיו. אני מדבר על דברים בשטח. בינתיים הוא וויתר על נהג ועל רכב ממשלתי אשר מגיעים לו בחוק. הוא נוהג ברכבו הפרטי ומן הסתם משלם את הדלק מכיסו. יפה מאוד, הלוואי ועוד הרבה שרים היו עושים ככה. תסבירו לי מדוע חבר כנסת צריך להשתכר קרוב ל 40 אלף שקל בחודש? מדוע לשלם לזועבי, לטיבי ובכלל לאחרים 40 אלף שקל בחודש? האם הם לא יכולים להסתפק ב 20 אלף? אם מקצצים בקיצבאות הילדים ובכלל בקיצבאות אחרות לאוכלי החינם למה שלא יקצצו בשכר השרים? קצצו לאוכלי החינם במגזר הציבורי וגם בממשלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יוסי, הגנבים האלו חתמו על הסדרי חוב שמנכים 3/4 מהחוב עצמו.

הדבר פוגע באזרחי המדינה ברמה של מליארדים בשנה.

בג"צ פשוט יוכל להחזיר חלק מהכסף שאבד, רק חבל שכל תביעה בנושא נופלת על אוזניים ערלות.

מדובר בפושעים נלוזים שערכו הסכמים עם פושעים נלוזים יותר מהממשלה ושבגללם אנחנו עכשיו במצב כלכלי נורא.

נכון שגם אם נחזיר את כל הכסף (וזה לא יקרה) עדיין נחרוג מהתקציב השנתי, אבל אפילו אם אפשר להחזיר מליארד אחד (ואפשר הרבה יותר כי הם חייבים הרבה הרבה יותר) מה39 החסרים, זה שווה את זה.

אבל לאף אחד אין את הביצים לעשות את זה- כרגע המגמה ממשיכה במיוחד כשאדם כמו לפיד אחראי על הכסף שלנו.

וכאן נגמרים ה2 סנט שלי. אני באמת לא מבין בפוליטיקה ואני גם לא ממש רוצה להבין, אני רק יודע שהולך משהו מסריח שם ברמות הגבוהות, ושלפני שמעלים לנו את המסים יש עוד מליון דברים לעשות על מנת להחזיר את ההפסדים.

נמאס לי שבקנדה ב80 אלף שקל אתה קונה GOLF GTI חדשה ומאובזרת,

ופה באותם 80 אתה מקבל פיז'ו 107.

אני אוהב את המדינה הזאת (לפעמים), אבל בהגבלות כאלו על החופש הכלכלי והאישי (דת ומדינה) אני לא נשאר פה לעוד הרבה זמן.

אתה באמת רואה את זה קורה?

ביקשתי שננהל דיון ברמה של מה שבאמת אפשר לעשות, לא של מה שאתה רוצה שיהיה.

בג"ץ לא קשור לזה אפילו.

אותי לא צריך לשכנע שהמיסים גבוהים מדי, פשוט ישנה צורה מסוימת שבה מתנהל העולם והמערכת הפוליטית.

אני באמת לא רוצה לפגוע אבל אם אתה לא מבין את המערכת ואת השיקולים, כל התלהמות שלך פשוט נתפסת כצעקה של ילד שלא מבין למה מכריחים אותו להתקלח או ללכת לישון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...