Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזירות לפיד החדשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תקרא את המשפט האחרון שלי?

לגבי תפקידו הנוכחי של פרץ - בינתיים קיבל תפקיד יחסית שולי, במיוחד מבחינת תקציבית. לפחות לא יושב באחד מתפקידי המפתח או המשרדים בעלי התקציב הגדול. ואני מחכה לראות מה יתפתח מסיפור קנית הקולות בבחירות המקדימות ב"עבודה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים.

לא אמרתי שאני מאושר מכל זה.

אני פשוט אומר "תנו לו להתאפס על עצמו לפני שמתלהמים".

לא חושב שמגיע לו, בדיוק בגלל האג'נדה שהוא רץ איתה לכנסת, והשקר מאחוריה.

היה קל לצעוק לפני הבחירות שהכסף אצל החרדים, ולכתוב סטאטוסים מלבבים בפייסבוק, שגורמים לאנשים לחשוב שהוא איזה נשמה טובה. בפועל הוא מייצג את הטייקונים בדיוק כמו ביבי, לא יותר ולא פחות. לא צריך להתחיל ממס על קרנות השתלמות, כי זה קל. צריך להתחיל עם מיסוי הגיוני על "טבע" ואינטל וחברים אחרים, כי זה קשה וכי הוא התיימר לבוא ולשנות. זה לא עוזר שהוא מספר שאולי בעתיד יהיה יותר טוב. איך גם זה יקרה בדיוק, אם כבר עכשיו הוא בוחר בדרך הטובה והישנה של לדפוק את מעמד הביניים והעניים?

אבל מה זה משנה.. בינתיים הבוחרים שלו מבסוטים כי שר החינוך שלו ענה על 4 שאלות בynet, ואמר ש-"צריך שיהיה יותר טוב במערכת החינוך", או כל דבר אחר, לא פחות ריק מתוכן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נמאס לי שבקנדה ב80 אלף שקל אתה קונה GOLF GTI חדשה ומאובזרת,

ופה באותם 80 אתה מקבל פיז'ו 107.

תסלח לי כן, אבל מה אתה מ@יין את המוח?

המחיר הרשמי של גולף GTI שנת 2013 29-30 אלף דולר.

אחרי תוספות, מיסים ואגרות המחיר נושק ל-40 אלף דולר.

שער החליפין של היום מראה שמדובר ב-143 אלף שקל.

כן, זה יותר זול מישראל, אבל רחוק מאד מה-80 אלף וה-107 שלך.

בכל אופן, יש גירעון, ולהזכירכם, הגירעון הזה נוצר ע"י נבחרי הציבור (אתם).

אז מה שקורה פה זה שהציבור בסה"כ אוכל את הדייסה שהוא בישל.

העמדה הפוליטית של לפיד לא כל כך משנה, הוא קיבל אחלה ירושה, מה אתם מצפים ממנו לעשות?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

elik belik ידידי, גם אם מה שאמרתי מופרך בהחלט, יש דרך להציג את הדברים. הכוונה שלי הובהרה וזה מה שחשוב, עכשיו תשתה כוס מים ותרגע, את העצבים שלך אל תוציא עליי.

פורסם

5 א"ג שלי.

תקראו לזה שנאה עיוורת, אבל על ממשלה נטולת מפלגות חרדיות אני מוכן לסלוח לו על הגזירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל.

כי הוא לא סתם רצה להוציא אותם מהשלטון, לפי דבריו לפחות. הוא שאל "איפה הכסף?" כשאלה רטורית, והתשובה היתה ברורה לפחות לכל מי שהצביע לו: אצל החרדים. אבל מסתבר שלא. הכסף הוא בכיס שלי, שלך ושל כאל בני ישראל הפשוטים. אני לא יודע מה יאיר לפיד אמר מילה במילה בהקשר של הגזירות החדשות, אבל לפחות לפי כל הציטוטים באינטרנט ובתקשורת ששמעתי - אין אפילו אזכור של החרדים, או מענה לשאלה איך הוצאתם מהשלטון עוזרת לנו בטווח הקרוב או הרחוק.

לא יודע מה צריך שיקרה כדי שאנשים יבינו שיאיר לפיד, עם חבריו הטייקונים, אבד עליהם בדרך הכי מגעילה שיש בערך, או שהוא פשוט לא מבין על מה הוא מדבר לחלוטין. איך אתם עדיין מקבלים אזה שיש לכם פה בן אדם, ללא השכלה וידע בכלכלה, שתהה "איפה הכסף", התנהג בזחיחות ושחצנות קיצוניות, הפגין בטחון מופרז שיש לו תשובות להכל, ואז הסכים לקבל תפקיד שהוא לא מבין בו כלום (למרות שהיה הגיוני שיבין, בתור אחד שמדבר על כסף נונ סטופ) וגילה שבעצם מלכתחילה לא היה לו מושג בשום דבר?

אז שוב, או שהוא שקרן ממש טוב בחסות נוחי דנקנרים למיניהם (אופציה סבירה יותר), או שהוא, כמו שקוראים לזה בשיעורי הספרות בתיכון, חטא בחטא ההיבריס, כמו אנטיגונה. התוצאה לא טובה לאף אחד מאיתנו בשום מקרה, גם ברקע הוא יתן לנו איזה "גזר", כמו גיוסם של החרדים לצה"ל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...