Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי דגם משופר של המרסס הידני עם חיבור למצת. כתוב לחץ מים: 4 ק"ג.

קישור:

http://www.ebay.com/itm/Portable-Car-Washer-High-Pressure-Washer-Car-Cleaner-Plants-Garden-Watering-Kit-/321094927468?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac2bfc46c&vxp=mtr

מה אתם אומרים?

עריכה:

ה"קופסה" נראית לי כמו משאבת מים של אקווריום, אני שוקל אופציה לבנות כזה לבד השאלה איזה מתח זה דורש.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

נישמע מגניב. השאלה על כמה מרסס הידני הזה יעיל. עם כמות מים יחסית קטנה זה ניראה משימה בלתי אפשרית.

ניראה שהדלי פתרון אולטימטיבי למי שאין אפשרות להשתמש בגרניק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קישור:

http://www.ebay.com/itm/Portable-Car-Washer-High-Pressure-Washer-Car-Cleaner-Plants-Garden-Watering-Kit-/321094927468?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac2bfc46c&vxp=mtr

מה אתם אומרים?

עריכה:

ה"קופסה" נראית לי כמו משאבת מים של אקווריום, אני שוקל אופציה לבנות כזה לבד השאלה איזה מתח זה דורש.

כמעט 100 דולר משלוח.

פורסם
יש לי את המכונה הזאת, לא יכולה לשאוב מים ממיכל מים בוודאות!

היא יכולה לשאוב סבון עם צינורית קטנה, אבל חייב צינור מים מחובר.

איזה לחץ כניסה היא דורשת?

בעיקרון אפשר לתלות את המיכל בגובה וע"י כך ליצור לחץ מים, השאלה כמה צריך וכמה מסורבל זה יהיה.

פורסם

תשכח מהמרססים הידניים, האמן לי כבר ניסיתי. הלחץ שלהם לא מזיז ללכלוך של יותר מיום יומיים שנדבק לרכב.

הפתרון עם המשאבה והדלי מאלי-אקספרס נראה הרבה יותר טוב ופרקטי.

פורסם

קישור:

מה אתם אומרים?

עריכה:

המוצר הזה מסקרן אותי מאוד, מישהו מכיר?

פורסם

קישור:

מה אתם אומרים?

עריכה:

גם אני אשמח לתשובה האם מישו התנסה במוצר הזה?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

חיפשתי ערכת שטיפה בעליאקספרס בסיגנון הזה

התקציב שלי היה עד 120 דולר כולל מיסוי.

לאר התלבטויות וחיפושים רבים,נסיון ליצור קשר עם מוכרים(שרובם לא ענו כלל),עיסקה כושלת אחת.(עליאקספרס שיחקו אותה,קיבלתי החזר תוך פחות משבוע עקב נסיון עוקץ).

הגעתי למסקנה שרוב המוכרים בעליאקספרס שמציעים עיסקה במחיר שפוי הם פשוט רמאים (מנסים לעבוד עליך במהות המוצר,לא נותנים פרטים מדויקים מסננים אותך כשאתה דורש פרטים,מציגים מוצר כשבפועל מוכרים משהו אחר,נותנים אינסוף אופציות לבחירה אך לא מאפשרים לך לבחור-בקיצור עבודה בעיניים).

החלטתי להתפשר ולרכוש משאבה חזקה ונוחה לשימוש ללא דלי\ערכה במחיר שפוי בהרבה ממוכר שעשה רושם טוב,ענה למיילים שלי ונראה שיש עליו חוות דעת חיוביות למכביר.

אז קניתי את ערכת השטיפה הזו

ובנוסף הזמנתי אקדח קצף בסיגנון גילמור ואקדח 8 מצבים נוסף לשטיפה.

סה"כ עלה לי הכל קצת יותר מ100 דולר ללא מיסוי.

ממתין למוצרים.

אעדכן כשיגיעו.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

חשבת להוריד כבל חשמל וצינור מהבית? אני קניתי בזמנו כבל חשמל כתום(שיותר בטיחותי ואמין) 24 מטר ב100 שקל,זה לא כזה סיפור אני גם מוריד חשמל מקומה 4 וחושב על להוריד צינור במקום להשתמש מהצינור גינה של הבניין(שכנים קנאים מה לעשות ) מפצל T מהחיבור של הזנת המים של המכונת כביסה יעזור לך עם חיבורים מתאימים תוכל להגשים לך את החלום,לא כזה מסובך ויקר

m7kj.jpg
פורסם

הרעיון של דור באמת מה באמת עם להוריד צינור גינה מהבית (פשוט קונים צינור ארוך), אפשר לדעתי לחיות בלי חיבור לחשמל ולהקציף ידנית.

דרך אגב, אני זוכר שפעם היה איזה משהו שאסור באופן כללי לשטוף עם צינור בגלל צריכת מים (בצורת וכל זה) מישהו יודע אם עוד תקף?

פורסם

אני דווקא מתלהב מהערכה! לא צריך חשמל, לא גרניק, לא צינור לחבר מהברז, רק דלי מים!

זה נהדר למפגש דיטיילינג :-)

עדכן וצלם כשיגיע בבקשה. אם יהיה שווה אז גם אני קונה

• תוכן חדש...