Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

שלום וחג שמח, נפתח ישר בדוגמאות:

מצב מצוין\r\nמתחייב בבדיקה\r\nכול התוספות בקרת אקלים \r\nתאורה חשמלית \r\nמגבים חשמלים\r\nגמיש
מצב טוב, מזגן, חלונות חשמל, נעילה מרכזית..........................................
התופעות האלה חוזרות על עצמן יותר ויותר בתקופה האחרונה. האם מישהו יכול להסביר את חתיכות הקוד שהשתרבבו למודעה הראשונה, או את מצבור הנקודות במודעה השניה?

אני נרתע ממודעות כאלה באופן אינסטינקטיבי (יש ספק - אין ספק) ותוהה אם זה גורם לי לפספס מכוניות טובות בדרך. בכל אופן, לא ברור לי איך מישהו מפרסם מודעה כזאת ולא רואה את הבאגים האלה בהמשך כדי לערוך אותם. כאילו מה, פשוט משאירים את זה באינטרנט והולכים? :roll:

אשמח להסברים ו/או תיאוריות קונספירציה מעניינות. בתודה מראש.

פורסם

"סקריפט של C++"? תפסיק לצפות ב-CSI, זה לא בריא.

r\ ו- n\ זה סימנים של מעבר שורה שפשוט לא הומרו לכאלה בתצוגה. באג מטופש שדי אופייני לאתרים שבנויים בצורה חאפרית.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carriage_return

ריבוי הנקודות נובע כנראה מ-padding או משהו בסגנון, קשה להעריך.

Leasingfahrzeug oder nichts

• אחראי פורום
פורסם

בלי קשר לסקריפטים ועוד מילים שאני לא מבין, תאורה חשמלית ומגבים חשמליים?

ברור שמדובר בחיישני גשם ואורות אבל העילגות, מיי גאד, העילגות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אולי השתרבבה לאתר הצעה לכרכרה עם מנורות נפט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה מועתק מוורד או משהו כזה עם סימני ה crlf. לא לדאוג, לא מדובר פה בסקריפטים של c++ או משהו מסוכן כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

העתקה - זה מה שגם אני חשבתי, אבל איך אתם מסבירים שהמודעות נשארות ככה במשך שבועות ארוכים? האם המפרסם לא טורח בכלל לקרוא את מה שכתב בגרסה המוגמרת אפילו כשהוא בא להקפיץ את המודעה? נשמע לכם הגיוני?

ומה הקטע עם הנקודות האינסופיות, טכניקה כלשהי של סוחרים?

פורסם

כמו שציינו כאן, הבאג הוא באמת באתר עצמו.

שימו לב גם שהססמאות שלכם ביד2 נשמרות אצלם, ואינן מוצפנות. השתמשו בססמא ייעודית רק עבור האתר הזה ולא משותפת עם אחרים.

172

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני רואה את הבעיה כבר מס' חודשים. תהיתי אם זה רק אצלי.

גם במחשבים של העבודה זה ככה, גם באקספלורר וגם בכרום. באמת בעיה באתר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מאד ייתכן שלכותב אין שליטה על עריכת הקוד הסורר. וגם אם כן, תמיד יש את המנטליות של "אם זה כבר שם, למה שאתעסק עם זה" וכמובן אל תשכח את "הם קילקלו, שהם יתקנו" ו"זו לא אחריות שלי".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא רק תתי-דגם, הטויוטה יאריס למשל נעלמה כליל (נשאר רק יאריס החדשה ויאריס הייבריד).

מה שעוד לא ברור לי, כבר תקופה די ארוכה לא עובד אצלי החיפוש המתקדם, בלי קשר לדפדפן.

ברגע שאני עובר ללשונית הרלוונטית ומתחיל לבחור את הפרמטרים, כפתור החיפוש הכתום פשוט

הופך לתמונה סטטית ולא עושה שום פעולה. לדעתי זה כבר יותר משנה ככה.

נו טוב, לפחות האפליקציה שלהם בסמארטפון עדיין עובדת כמו שצריך. :roll:

פורסם

בחיים לא נתקלתי בבעיה שציינת derish תבדוק את המחשב שלך.. (ואני משתמש המון ביד 2 ובפרט בחיפוש המתקדם).

בעניין של ה r/n קיים כבר כמה חודשים ואין אפשרות למשתמש לשנות את זה, מוזר שמערכת ההנהלה של האתר דיי פעילה ולא מטפלת בזה...

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתי הדגם אכן נעלמו. רק דגם "ראשי". שם דגם כללי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...