Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הורי מעוניינים לקחת יונדאי I800 בליסינג פרטי,כמובן שהרכב חדש שנת 2013 עם 0 ק''מ.

לא הרבה חברות מציעות את הרכב הנ''ל,עד כה אני חושב שמצאתי רק 2-3 חברות המציאות את הרכב.

אחת החברות היא אהרוני ליסינג בנתניה,החברה ניראת רצינית וגדולה אבל עצם העובדה שהם מנתניה מעורר אצלי חשד וגם כמה שרשורים שנפתחו בפורום בשנים הקודמות שבהם נאמר לא לקנות מהם רכב מדליקים אצלי נורה אדומה..

(עד כה חיפשתי עסקאות ליסינג רק באינטרנט ולא יצאה לי הזדמנות ממש ללכת לחברה כלשהי כי אני מטבריה וכמה שידוע לי ארבעת החברות שיש בטבריה-אלבר,אלדן,הרטז ואוויס לא מספקות את הרכב שאני צריך)

אשמח אם מישהו יכול לייעץ לי לגבי החברה הזאת אם כדי להתקרב או לא ואני גם אשמח אם תתנו לי עוד חברות שמציאות את הרכב בליסינג מימוני.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
ליונדאי יש תוכנית מימון עם דביס (חברת ליסינג בבעלות כלמוביל), בדקתם בסוכנות?

תאמת לא חשבתי על זה..אתה אומר שאם אני אפנה למרכז מכירות יונדאי אני אקבל הצעת ליסינג דרך חברת הבת שלהם?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מדובר בעיסקת מימון, הרכב יהיה רשום על שמכם ויש מסלול עם מקדמה + תשלום חודשי + סכום בסוף התקופה שאפשר לפרוס מחדש, ממש כמו ליסינג.

פורסם
מדובר בעיסקת מימון, הרכב יהיה רשום על שמכם ויש מסלול עם מקדמה + תשלום חודשי + סכום בסוף התקופה שאפשר לפרוס מחדש, ממש כמו ליסינג.

תודה רבה לך! אגש השבוע למרכז מכירה יונדאי בטבריה :-)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אחת הסיבות שההורים שלי רוצים ליסינג היא שהם יוכלו להשתדרג בעוד 3 שנים,בתכנית של יונדאי יש אפשרות לאחר 3 שנים להביא שוב רכב חדש?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אני סבור שזה קיים בכל תכנית מימון, אתה פשוט מחסל בדרך כלשהי את יתרת ההלוואה ומתחיל תכנית חדשה.

פורסם
אחת הסיבות שההורים שלי רוצים ליסינג היא שהם יוכלו להשתדרג בעוד 3 שנים,בתכנית של יונדאי יש אפשרות לאחר 3 שנים להביא שוב רכב חדש?

כן, אבל תקח בחשבון שזה חייב להיות דגם של יונדאי.

התוכנית הזו משתלמת כל עוד אתה נמצא בתוך ה"לופ". ברגע שאתה רוצה לצאת זה יעלה לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כן, אבל תקח בחשבון שזה חייב להיות דגם של יונדאי.

התוכנית הזו משתלמת כל עוד אתה נמצא בתוך ה"לופ". ברגע שאתה רוצה לצאת זה יעלה לך.

מקווה שלא ימאס להם מ הI800..

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...