Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנשיא ארה״ב אומר לך להתנצל, כשליט המעצמה הגדולה בעולם, שהיא בערך הידידה הכי טובה שלך ששומרת לך על התחת ומזרימה לך כספים - אתה מתנצל ולא שואל שאלות, אין מה לעשות.

זו לא תחרות למי יש גדול יותר, וחלק מהתגובות פה מצחיקות על גבול הטיפשיות - ״טס עושה לו אצבע משולשת וחוזר״ - באמת?! זו תגובה אמיתית? מה זה גנון?

זו דיפלומטיה ואין מה לעשות, משחקים במגרש של הגדולים וצריך לפעמים לכופף את הגאווה והכבוד הלאומי, לחרוק שיניים ולעשות מה שצריך.

בשורה התחתונה - יש לנו מספיק אויבים בעולם, אחד פחות לא מזיק, במיוחד כשזה אחד שקרוב אלינו ולא נמצא בצד השני של העולם.

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד אחד זהו צעד מביש שגורם לנו להראות כמו חבורה של מטומטמים וכל המצב הזה פשוט אבסורדי.

מצד שני, אם אכן זה נעשה בשביל אינטרס שלנו בגלל עניין כמו תקיפה באיראן, אז זה בסדר גמור.

נחיה ונראה. Either way we're screwed. אם זה אכן בגלל איראן אז זה אומר שנתקוף באירן וזו תהיה תקופה מחורבנת לכולנו, אם זה סתם מתוך התכופפות של רה"מ אז זה עוד מסמר בארון הקבורה של ישראל.

פורסם

בעסקים אין מקום לסנטימנטים, ואין שום פרסטיז' בהתנצלות קרה ועבשה שהגיעה באיחור של שלוש שנים. ביבי פשוט עשה את המעשה הבוגר והמתבקש, כנראה בעידודו של הדוד מאמריקה, ועכשיו אפשר לחזור לשיתוף פעולה נורמלי בין המדינות. (לא שמשהו חוץ מהתיירות לשם הפסיק למעשה, קשרי המסחר עם טורקיה נשארו מפותחים כשם שהיו לפני המשט.)

אני מאמין שבעוד מספר שנים, אחרי שתשתפשף קצת בתעשייה ובעסקים ולא רק במסדרונות האקדמיה, תבין על מה מדובר.

פורסם
כשנשיא ארה״ב אומר לך להתנצל, כשליט המעצמה הגדולה בעולם, שהיא בערך הידידה הכי טובה שלך ששומרת לך על התחת ומזרימה לך כספים - אתה מתנצל ולא שואל שאלות, אין מה לעשות.

תגיד, אתה חושב שהם מזרימים לך כספים סתם כי מתחשק להם? הלו, הם בחוב של 17 טריליון דולר, הם לא מחלקים כספים אם הם לא באמת זקוקים לך. ביג פאקינג דיל אם לא יהיו יחסי ידידות עם טורקיה. אם כבר להתנצל, צריך להתנצל על כך שלא עלינו על היאכטה עם רובים אמיתיים, נותנים כדור בראש לראשון שמתנגד ובזה היה נגמר הסיפור.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שארה"ב עושה לך טובה. היא צריכה אותך מבחינה בטחונית נטו (מבט זריז באטלס לא מזיק מדי פעם).

אתה שוכח שהטמבל התורן הוא בסך הכל בנאדם, בשר ודם כמוני וכמוך, שיכול ליפול במדרגות, לרסק את הגולגולת ולמות. עוד 4 שנים הטמבל יעוף, ומישהו אחר (כנראה רפובליקני מסיבות כאלה ואחרות, אבל אין לי כח לזה עכשיו) יחליף אותו. בזה יסתיים הסיפור של הקומוניסט מקניה.

.Your average Notepad

פורסם

זו לא היתה התנצלות, זו היתה "הבעת צער" על מה שהיה לאזרחים הטורקים. הוא לא התנצל. הוא אמר שהוא מצטער שאזרחים טורקים שלא היו אמורים להיפגע (עאלק) נפגעו. ידוע שהם באו עם חנין זובי כדי לפגוע בחיילים ישראלים. הם ידעו מראש שהצבא הולך להשתלט על הספינה.

אז ביבי בא ואמר "צר לי על כך שנפגעו אזרחים טורקים". הוא לא אמר "סליחה על זה שניסינו למנוע כניסה של המחבלים שלכם למדינה שלנו ולעשות לנו צרות". הוא גם לא התנצל על מה שהצבא עשה.

זו היתה הבעת צער מעושה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה שמפריע לי יותר מכל היא העברת הכספים. ברצינות? צה"ל יותר מוכשר מהמחבלים שהם שלחו, ולכן לא נהרג אף חייל. מה עם החיילים שפיצצו באלות ברזל? להם לא מגיע פיצוי?

.Your average Notepad

פורסם
מי שחושב על נופש בקיץ בטורקיה צריך לקבל נעל לראש.

אני בעזהי״ת יסע לטורקיה בדיוק כמו שאני קונה כנאפה, לבנה וטאבולי בפיתה עיראקית ממי שבאמת יודע להכין ולא לגבות פי 3 מהשכן הקרוב אלי לבית

אם יש בטורקיה קלאב הוטל והוא טוב לנופש ולכיס שלי אז אני שם חביבי עם גופיה, כפכפים ונעל לכיוון הראש ולא משנה לי שמישהו החליט לעשות עליהם חרם צרכנות בגלל ש...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני בעזהי״ת יסע לטורקיה בדיוק כמו שאני קונה כנאפה, לבנה וטאבולי בפיתה עיראקית ממי שבאמת יודע להכין ולא לגבות פי 3 מהשכן הקרוב אלי לבית

אם יש בטורקיה קלאב הוטל והוא טוב לנופש ולכיס שלי אז אני שם חביבי עם גופיה, כפכפים ונעל לכיוון הראש ולא משנה לי שמישהו החליט לעשות עליהם חרם צרכנות בגלל ש...

אם היה לך קצת כבוד למדינה שלך היית הולך עם הגופיה והכפכפים ליוון או בולגריה.

פורסם

נחיה ונראה. Either way we're screwed. אם זה אכן בגלל איראן אז זה אומר שנתקוף באירן וזו תהיה תקופה מחורבנת לכולנו, אם זה סתם מתוך התכופפות של רה"מ אז זה עוד מסמר בארון הקבורה של ישראל.

צודק. עוד כמה התנצלויות כאלה ואפשר להגר לאוגנדה. שהאחרון יכבה את האור.

:shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הקלאב מד שם לא אותו דבר...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רצ"ב כתבה ממצה ומרתקת של ברק רביד על כל ההיבטים הפוליטיים (פנימיים וחיצוניים) שהובילו לפיוס הזה. לצערי אתר האינטרנט שלהם כיום בתשלום, אבל מי שגולש מהסלולר אמור לקבל גישה חופשית. שווה קריאה, עונה על כל השאלות הפתוחות ונותן פרספקטיבה בוגרת ומעניינת על כל הסיפור.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.1974166

השורה התחתונה: יש כרגע איומים אמיתיים על שתי המדינות והם הרבה יותר גדולים ממשחקי הכבוד של המנהיגים.

~

פורסם

Bite your tongue, Erdoğan is going in dry.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אלוהים אדירים, כמה אפשר להשקיע במשחקי כבוד?!

בגלל משחקי כבוד לא נתנו לספינה הזו להגיע לעזה מלכתחילה (וזה לא ש100% מהספינות שניסו להגיע לעזה בימים ההם באמת נעצרו, עפ"י מה שנכתב אז בתקשורת). משהו טוב יצא מזה? היה יותר טוב לנו אם המנהיגים שלנו לפחות לפעמים לא היו מציבים איומים ריקים מתוכן, או כאלו שיש להם השלכות ארוכות טווח ולא טובות עלינו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...