Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היה לך קצת כבוד למדינה שלך היית הולך עם הגופיה והכפכפים ליוון או בולגריה.

אני לא יורד לסוף דעתך. איך בדיוק להוציא את השקלים שהרווחת ביזע ודמעות, לחו"ל, מכבד את המדינה שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיד, אתה חושב שהם מזרימים לך כספים סתם כי מתחשק להם? הלו, הם בחוב של 17 טריליון דולר, הם לא מחלקים כספים אם הם לא באמת זקוקים לך. ביג פאקינג דיל אם לא יהיו יחסי ידידות עם טורקיה. אם כבר להתנצל, צריך להתנצל על כך שלא עלינו על היאכטה עם רובים אמיתיים, נותנים כדור בראש לראשון שמתנגד ובזה היה נגמר הסיפור.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שארה"ב עושה לך טובה. היא צריכה אותך מבחינה בטחונית נטו (מבט זריז באטלס לא מזיק מדי פעם).

אתה שוכח שהטמבל התורן הוא בסך הכל בנאדם, בשר ודם כמוני וכמוך, שיכול ליפול במדרגות, לרסק את הגולגולת ולמות. עוד 4 שנים הטמבל יעוף, ומישהו אחר (כנראה רפובליקני מסיבות כאלה ואחרות, אבל אין לי כח לזה עכשיו) יחליף אותו. בזה יסתיים הסיפור של הקומוניסט מקניה.

אדוני, אני במקומך הייתי מפגין טיפה יותר כבוד לאיש שעומד בראש האומה האמריקאית. אחרי הכל הוא נבחר על ידי רוב האנשים שם. לפי דעתי, עד כמה שעקבתי אחרי הבחירות שם אני לא חושב שהייתה אלטרנטיבה טובה יותר ממנו. לזלזל בו זה לזלזל בהם. הם בהחלט לא ראוים שיזלזלו בהם.

דבר אחרון, אם תחזור לאוקטובר 1973 אתה תגלה שהסיבה היחידה שאתה ואני עדיין כאן פה והיום כותבים בעברית היא ארצות הברית של אמריקה. לא אלוהים, לא מזל ולא שום דבר אחר חוץ USA הוא שהציל אותנו. בזמנו היה את ניקסון שממש לא אהב את ישראל אבל ברגע האמת, שגולדה התחננה לפניו והסבירה לו שבלי זה ישראל תיחרב הוא שלח כאן רכבות אויריות עם "כל טוב". זוהי הסיבה היחידה שישראל ניצחה. בעצם לא יודע אם להשתמש בביטוי ניצחון יהיה נכון כי אחרי הכל מחיר מאוד כבד שולם אז, אפשר לומר שישראל הצליחה לשרוד.

למרבה הצער, למרות שביום כיפור מדינת ישראל ניתפסה עם המכנסים למטה יש עדיין טיפשים שמעדיפים לסמוך על אלוהים שייציל אותנו על פני כל דבר אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בבקשה, הנה המאחורי הקלעים של הבעת הצער.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360055,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לארה"ב ברור שיש אינטרסים בטורקיה (יש להם בסיסים צבאיים שם).

כנראה שגם לישראל יש (נתיב לאיראן ?).

חוץ מזה כשהדוד סם לוחץ - אין אפשרות אחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני בעזהי״ת יסע לטורקיה בדיוק כמו שאני קונה כנאפה, לבנה וטאבולי בפיתה עיראקית ממי שבאמת יודע להכין ולא לגבות פי 3 מהשכן הקרוב אלי לבית

אם יש בטורקיה קלאב הוטל והוא טוב לנופש ולכיס שלי אז אני שם חביבי עם גופיה, כפכפים ונעל לכיוון הראש ולא משנה לי שמישהו החליט לעשות עליהם חרם צרכנות בגלל ש...

השאלה איך תחזור משם , אם בכלל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפעמים אני נדהם מכמה נזק יכול להגרם ממשחקי אגו. כמה אנשים נהרגו, כמה כסף הופסד, וכמה קשרים נהרסו פשוט בגלל גחמות מטומטמות של פוליטיקאים, שמשליכים את הרצונות האישיים שלהם על הכלל.

תודה שמישהו אצלנו(וגם אצלם), התפכח סוף סוף

זה הוכח מחקרית, שגברים פועלים על פי אגו(ואני רואה את זה גם בפוסט הזה), הרבה יותר מנשים.

רק בגלל הדברים האלה, הייתי שמח אם יותר ראשי ממשלה ונשיאים, היו נשים.

פורסם

זה הוכח מחקרית, שגברים פועלים על פי אגו(ואני רואה את זה גם בפוסט הזה), הרבה יותר מנשים.

במצב כזה היו אולי פחות מלחמות, אבל כל המדינות היו ברוגז אחת עם השניה ומרכלות זו על זו מאחורי הגב. :rolleyes:

פורסם

ואיזה מסכנים החיילים שפיצצו להם את הצורה על האוניה. אני במקומם עוזב את הארץ. ממש יריקה בפרצוף.

פורסם
אדוני, אני במקומך הייתי מפגין טיפה יותר כבוד לאיש שעומד בראש האומה האמריקאית. אחרי הכל הוא נבחר על ידי רוב האנשים שם. לפי דעתי, עד כמה שעקבתי אחרי הבחירות שם אני לא חושב שהייתה אלטרנטיבה טובה יותר ממנו. לזלזל בו זה לזלזל בהם. הם בהחלט לא ראוים שיזלזלו בהם.

דבר אחרון, אם תחזור לאוקטובר 1973 אתה תגלה שהסיבה היחידה שאתה ואני עדיין כאן פה והיום כותבים בעברית היא ארצות הברית של אמריקה. לא אלוהים, לא מזל ולא שום דבר אחר חוץ USA הוא שהציל אותנו. בזמנו היה את ניקסון שממש לא אהב את ישראל אבל ברגע האמת, שגולדה התחננה לפניו והסבירה לו שבלי זה ישראל תיחרב הוא שלח כאן רכבות אויריות עם "כל טוב". זוהי הסיבה היחידה שישראל ניצחה. בעצם לא יודע אם להשתמש בביטוי ניצחון יהיה נכון כי אחרי הכל מחיר מאוד כבד שולם אז, אפשר לומר שישראל הצליחה לשרוד.

למרבה הצער, למרות שביום כיפור מדינת ישראל ניתפסה עם המכנסים למטה יש עדיין טיפשים שמעדיפים לסמוך על אלוהים שייציל אותנו על פני כל דבר אחר.

לא ממש מדוייק, היסטוריונים תיעדו התבטאויות מפי מנהיגים ערביים, ואני לא זוכר כרגע מי בדיוק ואת הנוסח המדוייק, אבל

יש אחידות דעה כי לא היתה מטרה במלחמת יום כיפור לכבוש את ישראל.

מעבר לכך, ההנהגה בישראל שקלה והיתה נכונה לעשות שימוש בנשק גרעיני שקיומו היה ידוע לצד השני.

פורסם

Amen sister!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דווקא הייתה. נתוני הפתיחה למלחמת יום כיפור הושפעו מאוד מיחסים בינלאומיים, אך ברגע שפרצה, היא לא איבדה עשתונות, ופעלה מצויין במהלך המלחמה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעקבות ההתנצלות, בשיקטאש הגרועה, שכל העונה לא הצליחה לנצח משחק אחד, ניצחה את מונטפסקי סיינה, ובכך עזרה מאוד למכבי בדרכה לשלב ההצלבה של היורוליג (רבע גמר). מבחינתי ההתנצלות עבדה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...