Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש המלצה לסלולרי חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכשיר חדש עם מסך עד 4 אינץ (גודל של אייפון 4 יהיה מעולה). מערכת אנדרואיד מעודכנת ושימושים של טלפון רגיל עם קצת גלישה ו-GPS. לא מעבר לזה.

חשוב מאוד אורך חיי סוללה, רצוי משהו עם סלולה שתחזיק לפחות יום שלם של שעה וחצי שעתיים דיבור עם עוד הרבה SMS ואינטרנט.

אין צורך במסך מטורף ואיכות מטורפת של מכשיר, אמא שלי גם ככה לא מבדילה.

התקציב עד 1500 ש"ח, אם יש בפחות אז מה טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גלקסי 3 מיני. ראיתי אותו נמכר באחת החנויות בחדרה ב1450.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא מגיע עם אנדרואיד 4.1, השאלה היא כמה תמיכה תהיה לו מסמסונג אם בכלל.

in the face

with a chair

פורסם

סמסונג כבר הודיעו, שהם יתמכו בו עד גירסת 4.2.2.

עם כל הכבוד לאמא שלך (אני בטוח שיש כבוד), יש להם S4, S5 ו-S6 למכור, הם לא יכולים להרשות לעצמם שתחזיק במכשיר אחד כמה שנים ברציפות וגם תהנה מגירסאות אנדרואיד חדשות :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המוטורולה עם מסך 4.3, יש לי כזה פה לתת לאמא שלי אם אני רוצה, אבל היא רוצה מסך קטן יותר.

in the face

with a chair

פורסם

מה שאתה אומר שמסך 4.3 לא טוב לה ועם פחות 8 ממ אלכסוני יהיה לה טוב כי הוא קטן יותר בשליש אינצ מטורף?

:roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תומר, אני שוקל למכור את ה-S2 שלי בכדי לשדרג ל-S4, אם אתה מעוניין :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה שאתה אומר שמסך 4.3 לא טוב לה ועם פחות 8 ממ אלכסוני יהיה לה טוב כי הוא קטן יותר בשליש אינצ מטורף?

:roll:

אפילו יותר מזה. מוטורולה ידועים בתור חברה שיודעת לנצל שטח מת בצורה די טובה, ולכן ההבדל הפיזי בינו לבין אייפון 5 למשל, הוא 3 מ"מ ברוחב ו-1 מ"מ בגובה...

• תוכן חדש...