Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט - ארגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארגו רץ כבר תקופה מסויימת ולמרות שבכל פעם שאני מבטיח לעצמי שהנה, הפעם אני רואה אותו, איכשהו מצאתי את עצמי צופה בסרט אחר.

אמש סוף סוף הלכתי לצפות בו, וכל שנותר לי זה להצטער שלא עשיתי את זה קודם.

בקצרה:

הסרט מבוסס על סיפור חילוץ בני הערובה האמריקאיים משגרירות ארה"ב בטהראן מיד לאחר פרוץ המהפכה הח'מיניסטית. השחזורים מדויקים, התסריט מעולה ואין שניה אחת של נפילת מתח לאורך כל הסרט.

מעבר לכך שמדובר בסיפור מותח בצורה בלתי רגילה, זהו מסמך היסטורי שכל מי שמתעניין בשורשי המהפכה האיראנית שעם תוצאותיה מדינת ישראל והעולם כולו מתמודדים כיום חייב לראות.

הסתערו בהמוניכם!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה.

סרט שמשאיר אותך במתח גם אם ידעת את התוצאה המדוייקת בסופו.

אגב, השגריר הקנדי שהיה מעורב בפרשה (לא השחקן שמגלם אותו) נפטר רק לאחרונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא אהבתי כל כך את הסרט, לפי דעתי צפוי מדי, גם המשחק של בן אפלק לא משהו שם (לפי דעתי,כן?).

פורסם
לא אהבתי כל כך את הסרט, לפי דעתי צפוי מדי, גם המשחק של בן אפלק לא משהו שם (לפי דעתי,כן?).

על מה אתה מדבר???

אחד הסרטים החזקים ביותר שראיתי בשנים האחרונות, נראה לי הסרט היחיד שהייתי במתח כל הסרט אפילו שידעתי את סופו.

הפקה מאוד מרשימה, משחק מדהים. (של כל השחקנים)

בקיצור, מי שעוד לא ראה, עכשיו שירוץ.

פורסם
על מה אתה מדבר???

אחד הסרטים החזקים ביותר שראיתי בשנים האחרונות, נראה לי הסרט היחיד שהייתי במתח כל הסרט אפילו שידעתי את סופו.

הפקה מאוד מרשימה, משחק מדהים. (של כל השחקנים)

בקיצור, מי שעוד לא ראה, עכשיו שירוץ.

על טעם ועל ריח...

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

סרט פרווה, עלילה צפויה אפילו הקטע בנמל התעופה בסוף שאמור להיות שיא המתח היה מאכזב...

סרט טוב לשישי בצהריים בבית..

פורסם

גם אני לא אהבתי. הכל כל כך צפוי. כבר מזמן שלא ראיתי סרט שמפתיע אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בכלל לא אהבתי,סרט מותח במיוחד.

אך משמעם מצד שני,בזבוז זמן,ההתנהלות צפויה מאוד,לא סרט שהייתי רואה פעם שנייה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ראיתי בערך כשהוא רק יצא.

לא זוכר ממנו כמעט כלום, כמות הפעמים שכמעט נרדמתי ונרדמתי מדהימה.

כסרט "הסטורי" עוד בסדר, כסרט לראות בפנאי שלכם לא להיט.

פורסם

גם אני לא התלהבתי יותר מדי.

ראיתי אותו די מזמן בתור סתם סרט נחמד להעביר את הזמן. מאוד הופתעתי שמישהו חשב עליו בתור מועמד לאוסקר(שלא נדבר על זכייה)

פורסם

ראיתי מזמן, לא נכנס לעשרת הגדולים שלי אבל בהחלט שווה צפיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ארגו רץ כבר תקופה מסויימת ולמרות שבכל פעם שאני מבטיח לעצמי שהנה, הפעם אני רואה אותו, איכשהו מצאתי את עצמי צופה בסרט אחר.

אמש סוף סוף הלכתי לצפות בו, וכל שנותר לי זה להצטער שלא עשיתי את זה קודם.

בקצרה:

הסרט מבוסס על סיפור חילוץ בני הערובה האמריקאיים משגרירות ארה"ב בטהראן מיד לאחר פרוץ המהפכה הח'מיניסטית. השחזורים מדויקים, התסריט מעולה ואין שניה אחת של נפילת מתח לאורך כל הסרט.

מעבר לכך שמדובר בסיפור מותח בצורה בלתי רגילה, זהו מסמך היסטורי שכל מי שמתעניין בשורשי המהפכה האיראנית שעם תוצאותיה מדינת ישראל והעולם כולו מתמודדים כיום חייב לראות.

הסתערו בהמוניכם!

תיקון קטן.

הסרט מבוסס על חילוץ 6 אנשים שהתנחלו בבית השגריר הקנדי לאחר שברחו מהשגרירות האמריקאית.

הסרט דווקא שעשע אותי אבל לא מתח למעט הקטע האחרון. ספוילר!!! כשהם כבר היו במטוס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...