Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מיהי הפוני האולטימטיבית  

138 הצבעות

1. 1. מיהי הפוני האולטימטיבית

• מוסטנג
      85
    • קמרו
      19
    • פיירבירד
      14
    • סוסיתא
      20

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית פוני = מוסטנג !! זהו. אין מה להשוות את המתחרות לממציאת המושג עצמו

לעומת זאת עליי חביבה הקאמרו - בציר 67

haters will hate

פורסם
מה זה חשוב. אף גרוטאה אמריקאית לא מרגשת אותי.
לא הייתי מגדיר אותן כגרוטאות, אלא כמפלצות בומבסטיות (חלקן חסרות כל טעם לדעתי) לעומת רכבי הספורט האירופאים.

זה כמו ההבדל בין חיסול של אדם עם פצצה של חצי טון לבין חיסול אלגנטי ונקי עם כדור בודד מרובה צלפים.

אני הולך עם האירופאיות........

בברכה,

גלעד

פורסם
מכונית פוני היא כינוי למכונית ספורט סדאן קלילה כמו פוני (סוס קטן). השם דבק למוסטנג גם בגלל ש"מוסטנג" במקורו הוא סוס ערבות שמשדר קלילות.

FAG:bday:

כנראה שאתה לא יודע שמוסטנג זה סוס פרא. והוא ממש לא משדר קלילות אלא אגרסיביות נחרצת.

קו---------------------------------------

פורסם

לאור הוויכוחים והדיונים הנשנים שלי עם בני הוא באמת לא יודע שמוסטאנג זה אמור להיות רכב אגרסיבי..

אבל לצערי הרב הוצאו גרסאות 6 צילדרים עייפות...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בני הספל יודע בדיוק למה שהוא מתכוון. המוסטנג 1964 וחצי שהוצגה בארה"ב שידרה בהחלט קלילות וגם סוס הערבות משדר קלילות (ויכול להיות שהוא סוס פרא..זה לא סותר). חוצמיזה שאני זוכר היטב את התקופה, אתה מוזמן, קובי, לראות את הפרסומות של אז. לך ללמוד גם הסטוריה ואת ההנחיות של הנהלת פורד למעצבים.

אי אפשר לאמר על המוסטנג 1964 - 1966 שהיא אגרסיבית והיא לא היתה אמורה להיות כזאת. האגרסיביות היתה נחלתה של התנדרבירד ואם פורד היו רוצים לייצר מכונית אגרסיבית הם יכלו להתבסס על שילדה ומיכלולים מכניים של הגלקסי או אפילו הפיירליין.

אז תגיד לי קובי היודע כל, למה הם בחרו דווקא בפלקון החלשלושה כבסיס למוסטנג? ולמה רוב המכוניות שנמכרו היו דווקא של 6 ציל'? אז יכול להיות ששה צילנדרים זה "עייפות" וכו' אבל כשאתה, קובי כותב שהרכב היה אמור להיות בעל עוצמה, אני מציע לך שוב, למרות שאתה יודע ה-כל, לך ותעיין קצת בספרי ההסטוריה ותראה בדיוק מה היה אמור להיות הרכב הזה.

אתה חי בתקופה מאוחרת יותר שבה המוסטנג התנפח ואכן היה רב עוצמה. אמריקה לא כל כך קיבלה את זה ונתוני המכירות מראים את זה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הזדרזו, הצביעו והשפיעו

הסקר ייסגר במוצאי כיפור.

בנתיים הסוסה (מוסטנג) מובילה (בשני הסקרים) בדהרה אפילו ביחס לסוסיתא...

כל היתר...נו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...