Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-P

אני בחורה בת 20 שאוטוטו מתחילה את לימודי ועובדת סמוך למכללה, אני מעוניינת לרכוש רכב שמתאים לי, רכב קטן שלא צורך הרבה דלק כמובן (:

הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא בסביבות ה30-40 אלף... חשוב לציין שזה הרכב הראשון שלי ואני נהגת חדשה, ככה שאני רוצה כמה שיותר קומפקטי... אני לא מבינה ברכבים ואשמח שמישהו שמבין יעזור לי לבחור רכב!

תודה על העזרה

פורסם

את יכולה לנהוג על גיר רגיל?

אם כן, אזי הייתי ממליץ על סוזוקי אלטו.

קטן וקומפקטי זול לאחזקה ומאוד חסכוני בדלק.:lol:

פורסם

הסוזוקי אכן אופציה ראויה, אבל אני דווקא הייתי מחפש פיז׳ו 107 או סיטרואן c1, אותם מימדים וחיסכון של הסוזוקי עם עיצוב, איכות ובטיחות מעט עדיפים.

אני מתכוון לגירסאות הידניות

פורסם

אם חשוב לך שיהיה גיר אוטומטי, הייתי מחפש דיהטסו סיריון שנת 2008 אמורה להיכנס בתקציב. רכב אמין, פרקטי ומאוד מתאים לצרכים שלך.

אם גיר ידני בא בחשבון יש המון אופציות שנפתחות בפנייך.

פורסם

אם את מחפשת אוטומט בלבד אז הסיריון שהוזכרה כאן היא בהחלט אפשרות טובה וגם יונדאי I10 היא אופציה שכדאי לבדוק.

פורסם

הסיריון עדיפה על הi10 בכול מובן אפשרי, מניסיון רב מאוד וארוך על שניהם.

לi10 קשה לי לקרוא רכב, באמת שהוא מזעזע! לא חסכוני בכלל (באוטומט) איטי, רועש, לא נוח... מאמין שהבנתם.

לא שהסיריון זה פסגת השלמות אבל עדיפה עליו בהרבה.

• תוכן חדש...