Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות חיישן חמצן לטויוטה אוונסיס שנת 2002 מנוע 2000. החיישן המקורי שלה הוא: DENSO 89465-05040.

זהו חיישן BANK 1 SENSOR 1.

בבקשה המלצה על מקורי\ חילופי--ובמידה של חילופי אז שלא תהיה בעיה עם הנורה CHECK ENGINE

דגם מנוע 1AZ

תודה

פורסם

נסה להריץ את המק"ט באי-ביי ותראה מה תקבל.

לחילופין גש לכל מכון הזרקות ואני בטוח שתקבל הצעת מחיר טובה יותר מה 800 ש"ח שקיבלת מטויוטה, והיא בטח עוד לפני מע"מ ועבודה. אני לא יודע מאיפה אתה, אבל גם אם זה קצת רחוק בשבילך אני ממליץ על מכון ההזרקות של משה זר בפתח תקווה. מנהל העבודה שלו חיים (שגם חבר בפורום זה) יודע את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאחר כמה הודעות כאן בפורום לגבי חיישן חמצן לטויוטה יצאתי יותר מבולבל מאשר קיבלתי תשובה החלטית.

יש לי ברכב קוד תקלה P0135 מה שהבנתי שאומר שחיישן 1 בנק 1 לא תקין.

לאחר התייעצות כאן באתר קיבלתי יותר מידי תגובות שלא תואמות אחת את השניה בכלל.

שלא נדבר על המוסכים השונים וחלקי החילוף שיצרתי איתם קשר, כל אחד עם הסיפור שלו והיו גם כאלה עם ממש אגדות שמהחיישן הבודד הזה שצריך החלפה הגיעו גם לתקלה בגיר הרכב, נזק ל"רצועת טיימינג" {דגש רצועה} שבאוטו הזה בכלל יש שרשרת.

אז הייתי מעוניין חוות דעת נוספת מהמומחים פה לגבי אותו חיישן.

מדובר על טויוטה אוונסיס שנת 2002 מנוע 2000 בנזין ודגם מנוע הוא 1AZ.

הייתי רוצה לדעת אם אפשרי בסוף לשים חיישן תחליפי אם כן אז איזה עדיף? פרטים? או מקורי בלבד והכי חשוב היכן במדוייק למצא את החיישן באיזור חיפה והסביבה.

תודה

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

הקוד מדבר על מעגל החימום של החיישן ולא על החיישן עצמו.

האם אתה יכול להרכיב חיישן "חליפי" בעקרון כן בעם אתה יודע מה הספק מעגל החימום והאם מינוס החיישן מתוכנן לעבוד ב 0 או קרוב 0 וולט או שהמינוס ברכב צף מעט יותר גבוה.

לבוש יש חיישן מתאים לרכבך כ חליפי אבל האם הוא יותר זול מהמקורי - אני לא בטוח ,אבל במאפיינים הטכניים הם זהים לחלוטין.

מה שאני מנסה להסביר זה שלא כל חיישן עם כך וכך חוטים והברגה מתאימה יתאים לכל רכב.

המלצה שלי - קנה חיישן חדש מקורי עם מחבר ותגמור עם הסאגה חבל על הבנזין המבוזבז ואורך חיי הממיר שמתקצר.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

הקוד מדבר על מעגל החימום של החיישן ולא על החיישן עצמו.

האם אתה יכול להרכיב חיישן "חליפי" בעקרון כן בעם אתה יודע מה הספק מעגל החימום והאם מינוס החיישן מתוכנן לעבוד ב 0 או קרוב 0 וולט או שהמינוס ברכב צף מעט יותר גבוה.

לבוש יש חיישן מתאים לרכבך כ חליפי אבל האם הוא יותר זול מהמקורי - אני לא בטוח ,אבל במאפיינים הטכניים הם זהים לחלוטין.

מה שאני מנסה להסביר זה שלא כל חיישן עם כך וכך חוטים והברגה מתאימה יתאים לכל רכב.

המלצה שלי - קנה חיישן חדש מקורי עם מחבר ותגמור עם הסאגה חבל על הבנזין המבוזבז ואורך חיי הממיר שמתקצר.

בברכה.

חיים יוד.

הבחור צודק . לדעתי עדיף לך לקנות מקורי לפי מספר קטלוגי ושלום על ישראל.(אם יש לך זמן תזמין אותו מחול) אם לא מסוכנות.

תוודא שזה שקע תקע עם המוכר, ושזה מקורי אותו מספר קטלווגי במדויק. זה הכי זול והכי טוב.

פורסם

הבעיה היא שהמקורי לא זול בכלל וחלק מחנויות החלפים בכלל לא יודעים איזה מתאים, הם רק מנסים למכור. לגבי EBAY יש לא מעט מקוריים בפחות מחצי מחיר בארץ רק שאין את מי לשאול על החיישן הספציפי לפני ההזמנה, לכן ביקשתי פה אם מישהו יודע היכן למצא אחד במחיר סביר ולא פי 3 מהמחיר האמיתי שלו.

פורסם

חיישני חמצן (מקוריים) הם עסק לא זול, גם בחו"ל. מנסיוני חיישן חמצן לטויוטה עולה באיזור ה 130$ בארה"ב, וזה עוד לפני משלוח, מיסים ושאר מריעין של הבירוקרטיה הישראלית.

כמו שכתבתי לך באחד מהשרשורים שפתחת בעבר (ואני לא מבין למה אתה לא מרכז את כל שאלותיך בשרשור אחד, על אחת כמה שהם באותו הנושא) גש למכון הזרקות שיודע את העבודה ותצא בנזק המינימלי לכיס. שלח ה"פ לחיים, תאם איתו תאריך הגעה ותהיה מבסוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פותח הנושא מחיפה וכבר הומלץ לו על מכון להזרקות דלק מצויין בשם אורי מלמד אך הוא מתעלם מההמלצות ומנסה לשווא לחפש פתרונות קסם.

אז אין פתרונות קסם ובמכון להזרקות דלק,ירכעיבו חיישן מקורי או תואם מקורי שיתאים לרכב ובזה תיגמר הסאגה.

לא מומלץ לקנות מאיביי כי אתה לא יודע אם תקבל את המקורי וגם תשלם מחיר זהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה להתחיל ולחרבש את הרכב?

אני בכלל הייתי מכניס למורשה משלם כמה שצריך ויודע שיש לי ראש שקט לעוד 11 שנים קדימה. למה להכניס את הראש למיטה חולה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ידידי COLAUTI או איך שאתה נקרא, בדקתי עם המומחה שלך מר מלמד....והוא פשוט מסבך את העניין מחיישן לניתוח מקיף-ידידי אני לא מחזיק איזה פורש ביד או איזה רכב יוקרה ובטח לא הולך להתחיל לזרוק כסף סתם בשביל "בדיקות מקיפות". ותאמין לי שאם הייתי וכמו שביקשתי אם מישהו יודע היכן לקנות את החיישן {לא להמליץ לי לפנות לכל מיני מקומות, אלא אם יודעים מקום שמוכר במחיר X ולומר גש לשם} הייתי ניגש קונה ומסיים עם כל זה מזמן. ולגבי טויוטה למגיב שהציע...אז אני ממתין להצעה מהם מכיוון שאין להם את החלק ויחזרו אלי עם תשובה לגבי חלק מקורי ובהזמנה מיוחדת. אין מה לחפש בשום מכון הזרקות בשביל להחליף חיישן---אני מחפש רק לקנות אותו להרכיב, לאפס את התקלה ולסיים עם זה. אז שוב, אם יש למישהו כאן מידע מאיפה לקנות--ולא שום מכון או מוסך, שירשום בשמחה.

פורסם

גם אם התקלה היא בחיישן ולא באחד החיווטים (דבר שמכון להזרקות יכול לתקן אולי אפילו ללא החלפת החיישן ובכך לחסוך הרבה כסף),אתה שוכח,שיש כאן עבודה של החלפת חיישן ואיפוס מנורת התקלה (שיכולה להיעשות רק בעזרת סורק תקלות ייעודי).

אם אתה בעל מקצוע ובעל מכשור ייעודי,אין להודעתי כל ערך אך אם אינך מומחה ואין ברשותך ציוד,אתה לא תסתדר לבד.

כל מכון להזרקות דלק גובה עבור אבחון 250-300 ש"ח (האבחון חשוב למכון ההזרקות כדי לדעת מה הבעיה בוודאות וכדי לא להחליף סתם חלקים) ואם אתה מחליט לתקן אצלו,בסופו של דבר מקזזים את עלותו מעלות התיקון סה"כ.

אם החלטת לגשת לטויוטה יש מספיק מוסכים מורשים,תמוה מאוד שלאף אחד מהם אין את החלק

מוסך מרכזי במת"מ,מוסך אמין מוטורס בנשר, פריים מוטורס ליד לב המפרץ ואם אתה רוצה להצפין גם בנצרת יש מורשה טויוטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ידידי COLAUTI או איך שאתה נקרא, בדקתי עם המומחה שלך מר מלמד....והוא פשוט מסבך את העניין מחיישן לניתוח מקיף-ידידי אני לא מחזיק איזה פורש ביד או איזה רכב יוקרה ובטח לא הולך להתחיל לזרוק כסף סתם בשביל "בדיקות מקיפות". ותאמין לי שאם הייתי וכמו שביקשתי אם מישהו יודע היכן לקנות את החיישן {לא להמליץ לי לפנות לכל מיני מקומות, אלא אם יודעים מקום שמוכר במחיר X ולומר גש לשם} הייתי ניגש קונה ומסיים עם כל זה מזמן. ולגבי טויוטה למגיב שהציע...אז אני ממתין להצעה מהם מכיוון שאין להם את החלק ויחזרו אלי עם תשובה לגבי חלק מקורי ובהזמנה מיוחדת. אין מה לחפש בשום מכון הזרקות בשביל להחליף חיישן---אני מחפש רק לקנות אותו להרכיב, לאפס את התקלה ולסיים עם זה. אז שוב, אם יש למישהו כאן מידע מאיפה לקנות--ולא שום מכון או מוסך, שירשום בשמחה.

מנסים לעזור לך בסה"כ אל תהיה ראש בקיר, כמו שענו לך בהודעה הקודמת צריך לעשות בדיקות מקיפות ייתכן שהבעיה כלל לא במעגל חימום בחיישן אלא בחיווט לא טוב או משהו אחר.

אם אתה לא מעוניין בטיפול מקצועי של הבעיה עדיף שלא תטפל בה בכלל כי ייתכן שסתם תזרוק כסף ותקבל תשובות לא לעניין.

פורסם

שלום שוב לחברי הפורום, ביקרתי במכון הזרקות לטיפול בחיישן התקול-בוצעה סריקה ואכן החיישן היה תקול והוחלף, בנוסף נרשמו עוד 2 תקלות חדשות P0141 ו P0161 המאשרות ששני חיישנים אחרי הממיר גם זקוקים להחלפה B1S2 ו B2S2. על פי דבריו חיישנים מחזיקים בערך 70-100K ככה שהגיע הזמן שלהם באמת. החיישן הרביעי לא ציין על תקלה. 2 שאלות לי לגבי החיישנים, לא מומלץ להחליף כבר גם את הרביעי כי אני משער שאם הם לא הוחלפו בכלל אז גם זמנו קרוב להתקלקל? ושאלה שניה, האם כל החיישנים הם אותו דבר? במכון הוא מצא לי חיישן DENSO אוניברסלי {הראשון שהוחלף}. החיישנים שאצלי הם DENSO ולגבי השניים הנוספים שצריך להחליף הוא אומר שהאוניברסלי מתאים גם לאלה שלפני הממיר וגם לאלה שאחריו. פשוט שבדקתי אז לפני שהייתי במכון ההזרקות שאלו בדיוק על איזה חיישן מדובר-ימין שמאל, קדמי\ אחורי. אמרתי שאני אבדוק ואז נראה מה נעשה. מה דעתכם?

• תוכן חדש...