Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי טויוטה אוונסיס 2002 שרכשתי לא מזמן וקיימת בעיה "CHECK ENGINE" .

לאחר קריאת תקלות עם סורק נרשם קוד תקלה P0135 שלפי מה שנאמר במוסך מדובר בחיישן חמצן.

אני לא יודע מה הממוצע שהרכב אמור לעשות לקילומטר אבל יכול להיות שחיישן לא תקין מגדיל את צריכת הדלק?

כמה אמור הרכב לצרוך לקילומטר?

לגבי אותו חיישן הבנתי שיש 4 כאלה הממוקמים על הסעפת.

שאלתי היא, מה מומלץ לקנות? חיישן מקורי או תחליפי, במידה ותחליפי איזה סוג כן מתאים ב100%?

המקורי לרכב עולה קרוב ל900 שקלים, לכן אני שואל על חילופי.

תודה לכל העונים

פורסם

חיישן חמצן תקול אכן ישפיע באופן ישיר על צריכת הדלק.

קוד תקלה P0135 מצביע על תקלה במעגל חימום חיישן 1 בבנק 1, ברכבך מותקנים 3 חיישני חמצן, התקלה יכולה לנבוע גם מחיווט לא טוב. ניתן לבדוק את אספקת המתח וההתנגדות של מעגל החימום.

פורסם

אל תמהר להחליף חיישן, אלא כל כן זה החיישן שנמצא לפני הממיר קטליטי, היתה לי תקלה דומה ( חיישן חמצן 2, אחרי הממיר) לאחר ההחלפה הופיע תקלה על ממיר קטליטי תקול , מסתבר שהחיישן היה תקין, למזלי שמרתי אותו (מקווה שלא אצטרך למצוא לו שימוש אבל אם כן אז זה כבר יורגש פחות בכיס).

לכן תבקש מהמוסך לבדוק קודם כל תקינות ממיר בטח ובטח שבטויוטות מהשנתונים האלה יש בעיה בדרך כלל עם הממירים.

בהצלחה.

פורסם
שלום רב,

ברשותי טויוטה אוונסיס 2002 שרכשתי לא מזמן וקיימת בעיה "CHECK ENGINE" .

לאחר קריאת תקלות עם סורק נרשם קוד תקלה P0135 שלפי מה שנאמר במוסך מדובר בחיישן חמצן.

אני לא יודע מה הממוצע שהרכב אמור לעשות לקילומטר אבל יכול להיות שחיישן לא תקין מגדיל את צריכת הדלק?

כמה אמור הרכב לצרוך לקילומטר?

לגבי אותו חיישן הבנתי שיש 4 כאלה הממוקמים על הסעפת.

שאלתי היא, מה מומלץ לקנות? חיישן מקורי או תחליפי, במידה ותחליפי איזה סוג כן מתאים ב100%?

המקורי לרכב עולה קרוב ל900 שקלים, לכן אני שואל על חילופי.

תודה לכל העונים

שלום !

ברכב שלך מותקנים 4 חיישני חמצן 2 לפני ממיר ו2 אחרי ממיר.

הקוד ספציפי הזה אומר שגוף חימום בתוך החיישן B1S1 לא תקין כלומר חיישן עליון הקרוב למצבר.

כן ברכבים אלה תופעה ידוע גופי חימום בחיישנים אלה הולכים לעולמם קצת מוקדם .פיתרון רק החלפת חיישן .

מקורי עולה 605 ש''ח לפני עבודה.

פורסם

hot99

אצלי גם התקלקל גוף החימום של החיישן חמצן וגם נדלקה מנורה של CHECK ENGINE.

צריכת הדלק שלי היה ממש על הפנים.

חיפשתי ממיר תחליפי אבל במוסך המליצו רק על מקורי.

החלפתי ואכן תצרוכת הדלק השתפר.

הבנתי שאם לא מחליפים אזי תערובת הדלק עשירה מדי ועל הדרך נדפק הממיר, אז אתה תשלם בעקיפין על דלק/ממיר חדש באם תחליט לא להחליף.

אגב המחיר שהציעו לך סביר. יש חיישנים שעולים פי 2.:shock:

פורסם

אל תמהר להחליף את החיישן

אוונסיס 2006 - גם כן, ארבעה חיישנים, שניים מעל הממיר ושניים מתחת לממיר

החלפת החיישנים נראית מאוד פשוטה בדגם שלי למען האמת.

אצלי במשך קרוב לשלוש שנים שהרכב אצלי, שלוש פעמים נדלקה לי נורית בדיקת מנוע בגלל שני הבנקים של החיישנים - זה תמיד קרה אחרי הוספת תוסף למיכל דלק, פעם אחת זה קרה אחרי שהרכב חטף מכה קטנה בגחון.

איפוס התקלה והרכב ממשיך לנסוע כרגיל (יש לי סורק OBDII)

צריכת הדלק אצלי תקינה לחלוטין, הרכב עובר טסט חלק בבדיקת למבדה

לפני שאתה סתם הולך להחליף חיישן ושלא לדבר על ממיר - תאפס את התקלה ותראה אם היא חוזרת בכלל.

אם צריכת הדלק תקינה והרכב עובר טסט - תמשיך לנסוע ותאפס את קוד התקלה.

במידה והתקלה חוזרת מיד לאחר האיפוס - תחליף את החיישן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לעונים על המידע. ברכב ישנם 4 חיישנים ומדובר בחיישן העליון הקרוב למצבר, עדיין לא הבנתי אם מומלץ לקנות חילופי שהוצע לי ב300 שקלים , או מקורי שנרשם פה ב605 שקלים שאשמח לדעת איפה לרכוש במידה וחילופי לא מומלץ. לגבי התקלה P0135, אחרי קריאת התקלה בוצע איפוס למחשב הרכב והתקלה חזרה לאחר 5 דק'.

ושוב השאלה-כמה האוטו אמור לצרוך דלק? אחד לכמה?

תודה

פורסם
אל תמהר להחליף חיישן, אלא כל כן זה החיישן שנמצא לפני הממיר קטליטי, היתה לי תקלה דומה ( חיישן חמצן 2, אחרי הממיר) לאחר ההחלפה הופיע תקלה על ממיר קטליטי תקול , מסתבר שהחיישן היה תקין, למזלי שמרתי אותו (מקווה שלא אצטרך למצוא לו שימוש אבל אם כן אז זה כבר יורגש פחות בכיס).

לכן תבקש מהמוסך לבדוק קודם כל תקינות ממיר בטח ובטח שבטויוטות מהשנתונים האלה יש בעיה בדרך כלל עם הממירים.

בהצלחה.

החיישן האחורי אחרי הממיר זה חיישן איבחון לממיר. אם הוא מקולקל לא יתבצע איבחון לממיר הקטליטי.

במקרה שלך החיישן שלך היה תקול ולכן לא התבצע לפני שהחלפת אותו איבחון לממיר הקטליטי.

פורסם

היי

עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי צריכת הדלק של הרכב.

רציתי לדעת כמה הוא אמרו לאכל לליטר במצב תקין, כמה הוא אוכל כרגע עם החיישן התקול, בפשטות, כמה דלק אני מפסיד שאני ממשיך לנסוע ככה עם החיישן התקול.

וגם לא מצאתי בטויוטה את החיישן ב605 שקלים כפי שציין פה אחד המגיבים. אשמח לדעת שוב היכן למצא חיישן מקורי במחיר הזה

ותודה מראש לעונים..

פורסם

שלום, רציתי לדעת כמה אמור לעשות הרכב שלי, טויוטה אוונסיס שנת 2002 מנוע 2000

נכון לכרגע יש חיישן חמצן אחד תקול. רציתי לדעת כמה אמרו לעשות הרכב במצב תקין ונורמלי

וכמה דלק הוא צורך יותר עם החיישן התקול. ואם אפשר לומר במספרים מה ההבדל ולא "צורך משמעותית" או

"צריכה גבוהה". פשוט רוצה לדעת כמה אני מפסיד נכון לכרגע במצב הנוכחי.

תודה לעונים

פורסם

תלוי אם זה החיישן הקדמי או האחורי.

אם החיישן האחורי תקול לא תהיה השפעה על צריכת הדלק, החיישן האחורי תפקידו לבדוק את תקינות הממיר.

אם מודבר בחיישן קדמי, אז צריכת הדלק תעלה, אי אפשר לענות לך במספרים אבל יכול להגיע לכ- 25% יותר בצריכת הדלק.

מעבר לצריכת הדלק יווצרו נזקים רבים חלק קטן מהם:

הממיר יסתם וישבוק (מקורי בחברה עולה בסביבות ה 5-6Kש"ח).

פיח רב יצטבר בצילינדרים תהיה ירידה בביצועים, ואף המנוע יצלצל בהמשך.

זיהום שמן המנוע בקצב מהיר יותר.

עבודה לא סדירה/תקינה של המנוע

זיהום אוויר(לא תעבור בטסט).

החיישן חמצן השני(אחורי) ישבוק גם הוא.

החיישן הזה חשוב מאוד במערכת ההזרקה, אם אתה חושב רק על שיקול כלכלי מבחינת צריכת דלק אז בהמשך תשלם כפליים(במקרה הטוב) על התיקונים של הנזקים שיצטברו בכתוצאה מהחיישן התקול, כאשר הוא תקול יש לו המון השפעות שליליות.

אני מציע לך לתקן ולא להזניח, כי ככל שתמשוך עם זה יגרמו נזקים נוספים.

פורסם

מדובר בחיישן שלפני הממיר והבנתי שלא הכי מומלץ חילופי. פשוט לא מצאתי מקורי פחות מ800 שקלים.

לפי מה שאתה אומר באמת מומלץ להחליף אותו מהר לפני שיהיו תקלות נוספות.

אתה יודע איפה אפשר לקנות אחד במחיר סביר? החיישן התקול הוא B1S1 קוד תקלה P0135.

תודה על המענה.

פורסם
מדובר בחיישן שלפני הממיר והבנתי שלא הכי מומלץ חילופי. פשוט לא מצאתי מקורי פחות מ800 שקלים.

לפי מה שאתה אומר באמת מומלץ להחליף אותו מהר לפני שיהיו תקלות נוספות.

אתה יודע איפה אפשר לקנות אחד במחיר סביר? החיישן התקול הוא B1S1 קוד תקלה P0135.

תודה על המענה.

תנסה לפי המק"ט שלו לראות אם אפשר לאתר אותו מחו"ל בזול והכוונה למקורי כמובן.

• תוכן חדש...