Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך למכור את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוכרים את הרכב, לא ת'רכב.

כל עוד מוכרים ת'רכב ולא "תרכב", זה נסבל ואפילו קצת חביב, לכתוב שפה מדוברת בצורה מסודרת זה לאו דווקא טעות וגם לא צורם. לי לפחות. ואני מהרגישים.

בסה"כ הכללי

זה למשל צורם מאוד. סה"כ זה ראשי תיבות של "בסך הכל", כך שאין שום סיבה להוסיף הכללי בסוף. מה הטעם להשתמש בקיצור ואז להאריך אותו?

אבשלום חום הולך לנוח, תודה על ההקשבה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כל עוד מוכרים ת'רכב ולא "תרכב", זה נסבל ואפילו קצת חביב, לכתוב שפה מדוברת בצורה מסודרת זה לאו דווקא טעות וגם לא צורם. לי לפחות. ואני מהרגישים.

זה למשל צורם מאוד. סה"כ זה ראשי תיבות של "בסך הכל", כך שאין שום סיבה להוסיף הכללי בסוף. מה הטעם להשתמש בקיצור ואז להאריך אותו?

גם הוא ,גם ירון לונדון ואפילו רוב תלמידי עמיקם גורביץ' הפסיקו לכתוב כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו לכתוב "שוב פעם".

"ת'רכב" יהיה נחמד לרשום אולי בצ'אט של נערות מתבגרות :-) כמו "גמני" (גם אני) ועוד קיצורים מכוערים.

זה מה שעולה לי לראש כשאני רואה את הקיצורים האלה. כנ"ל "כתב תשחצים" שזה בכלל טימטום טוטאלי בעיניי.

כמובן שזה רק אני. גם אני לא חף מטעויות בכתיבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי מעצבן במיוחד 'מזה'.

או שימוש בלתי סביר בתו " (לדוגמא: נפל לי הפ"ל לאסלה, מה לעשות?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...