Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטו - רנו קליאו 1.4 ידנית 1999 - יש לאחרונה רעשים חדשים

1. בפניות חדות יש רעש מכיוון הגלגלים הקדמיים

2. יש רעש עמוק ועמום שבא והולך. קשה למקם אותו. לא נראה קשור להיגוי, קורה גם בישורת.

נכנסתי למוסך ואחרי בדיקה נתנו לי את ההצעה הבאה:

1. החלפת ציריות קדמיות :350 כל אחת + 100 עבודה כל אחת + 50 ש"ח שמן גיר. סה"כ 950

2. החלפת תושבות בלמים קדמיים 180 ש"ח כל אחת + 100 עבודה כל אחת

3. הרעש העמום זה מהגיר לדעתם ויש שם בעיה. אבל מכיוון שכרגע הרכב נוסע הם לא ממליצים להתעסק. בבוא היום כ2000ש"ח החלפת הגיר.

האם המחירים נשמעים סבירים?

אני ממש לא מבין בדברים האלה אבל מחיפוש בפורום נראה שדי נדיר שצריך להחליף ציריות - זה נכון? כל כמה ק"מ סביר לעשות זאת ברכב הזה? כל כמה ק"מ צריך להחליף תושבות בלמים?

שנה שעברה האוטו עלה לי 6K בתיקונים וקיויתי ל2013 יותר הגיונית...

די ברור שאו שאני צריך להחליף את הרכב או שאני צריך להחליף את המוסך.

פורסם

כל ההחלפות הן החלפות של בלאי והתיישנות ואין לך מה להאשים את המוסך.

ציריות מקוריות שבאות עם הרכב יכולות להחזיק המון (150-200 אלף קילומטרים וגם יותר) בתנאי שמקפידים על גומיות אבק שלמות.

לאחר מכן, כשמרכיבים ציריות סיניות ב 350 שקל, הן יכולות להחזיק רק כמה עשרות אלפי קילומורים.

כריות בולמים זו תקלה נפוצה בקליאו, לאחר ההחלפה צריך לעשות כיוון פרונט, כך שתוסיף עוד 200 ש"ח. סביר שבקליאו מודל 99 יהיה צורך בהחלפת כריות בולמים.

לגבי הרעש - יש סיכוי מסויים לדעתי, שלאחר החלפת ציריות ושמן גיר יעלם הרעש.

פורסם

אני מניח שפותח השרשור לא מתכוון להשאר עם הרכב עוד 150-200 אלף ק"מ. ולדעתי גם ציריות תחליפיות יכולות לספק את הסחורה.

350+100 עבודה לכל ציריה נשמע לי מוגזם לתחליפי.

החלפתי לפונטו 98 ציריה אחת ב-300 שקל כולל עבודה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• ספונסר פורום
פורסם

כל המחירים זולים ואפילו מאוד.

שני דגשים:

במחיר הזה סביר להניח שמרכיבים ציריות סיניות,לא מומלץ בכלל,עדיף להרכיב ברכב הזה ציריות משופצות של המדביק\דיסקל וכו..

50 שקל שמן גיר מדבר על שמן 80W90 פשוט,בזימוש בשמן כזה יהיה קושי בהכנסת הילוכים,וודא שימלאו שמן סינטטי מלא רצוי מקורי או BG SYNCRO.

פורסם

לא מומחה רכב אבל ב 205 שלי הורכבו 2 ציריות סיניות לפני 6 שנים היום כבר מעל 70K והכל בסדר גמור רק גומיות ציריה פה ושם .

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות

אני שמח לשמוע שהמחירים בסדר ושמדובר כנראה בבלאי טבעי (הרכב נסע כ190000K) ולא בבעיה עם המוסך.

תודה גם לגבי העצות הענייניות, אדבר עם המוסכניק ונחליט.

פורסם

עדכון:

שמו צירייה של דיסקל ולא סינית

כמו שבוקי ניחש, לאחר כמה מאות קילומטרים עדיין לא חזר הרעש העמום שכביכול היה מהגיר

• תוכן חדש...