Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין לרכוש פיאט פונטו גרנדה 2009 ממגרש. גיר רובוטי. הרכב עשה 40000 ק"מ. היה שייך לאדם מבוגר...ונאמר לי שהוחלפו דלת+כנף ללא פגיעות שלדה.

קיבלתי לידי את דו"ח הבדיקה שנערכה לפני כחודש (כמובן שאעביר בדיקה נוספת). אודה לכם על חוות דעתכם ובמיוחד האם יש פגיעות שילדה:

-מנוע, מערכת קירור: מערכת דלק, מערכת הצתה: חוסר שמן במנוע, לבדוק צריכת שמן, רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרי מנוע.

-שילדה ומרכב: ליקויים בעל משמעות נמוכה: הוחלפו חלקי מרכב מחוברים בברגים, הוחלפה כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים, הוחלפה דלת קדמית ימין, תיקונים במרכב פח וצבע מסביב, תיקון תאונה דופן ימין+שמאל אחורית, תיקונים משקופים.

-מערכת בלמים-ללא פירוק גלגלים: לפרק גלגלים לבדיקה, צלחות שחוקות

-צמיגים: צמיגים קדמיים ואחוריים פגומים

-מערכת תאורה כולל מצבר: תאריך מצבר 3/2012

 

***כל שאר הסעיפים יצא תקין.

על פניו נראה עסקה טובה אבל אני לא בטוח...אודה לכם אם תגידו מה דעתכם.

פורסם

דווקא לא כזה משהו

חוסר שמן לרכב שנת 2009 זה מדאיג (מיימי לא היה לי רכב שהיה חסר בו גרם אחד של שמן).

אם הוא אוכל שמן אז בטח שאין מה לגעת ברכב.

אם יש ברכב "חגורת טיימינג" אז יש צורך להחליפה בזמן הקרוב (מותר עד 5 שנים או 100K ק"מ לרוב) ויש לבדוק כמה עולה הסיפור.

או זאת שרשרת ועדין יש רעשים מהגלגלות אז בטח שלא לגעת.

צריך לקבל הבהרה מה זה תיקון משקוף (אם זה תיקון בגג שזה חלק מהמשקוף אז לרכב בטוח יש ירידת ערך משמעותית - כ 5 אחוז לפחות).

רביעיית צמיגים זה בערך 1000 שח .

 

והרי לך עסקה לא משתלמת לטעמי ואין בכלל טעם לקחת לבדיקה נוספת.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

לפי דעתי כך את הרכב בתנאי אחד - תלך למוסך לבדוק אם יש נזילות שמן והמנוע לא שורף שמן. ואם יש נזילות מה העלות של התיקון. (רוב הסיכויים שזה כסת"ח)

 

חוץ מזה האוטו נראה מעולה והתאונה שעבר היא סה"כ משמעות נמוכה מכיוון שהקורה מחוברת עם ברגים ולא מולחמת זה נחשב אפילו לתאונת שלדה כך שירידת הערך היא בין 3-4 אחוז.

 

בגדול לפי הדוח אני הייתי קונה את הרכב אבל מוריד את המוכר עוד טיפה

פורסם

תודה על התגובות, אני מניח שהדבר שהכי מדאיג אותי הוא דווקא התאונה שהוא עבר. לא ברור לי עד כמה היא רצינית. האם ירידת הערך היא משמעותית או בכלל קיימת? במוסך פיאט העריכו את התיקון של הצמיגים+צלחות בלמים+כיוון בלמים בערך 2500-3000 כולל עבודה. האם לוותר על הקנייה?

פורסם

אני הייתי חוסך לעצמי את עלות הבדיקה מטעמי, אומר שלום יפה ועובר לרכב הבא.

איני מוצא סיבה ל"התחיל" עם רכב שמראש יודע שעבר תאונה, ועם קורטוב של הזנחה (חוסר שמן) או תקלה / נזילה.

וזה עוד לפני שבדקת אותו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתי בודק כמה שמן בדיוק חסר ולמה, את זה הייתי עושה במוסך שאפשר לסמוך עליו ולא במכון בדיקה שמכסתח את עצמו.

הייתי הולך למכון בדיקה נוסף ומבקש בדיקה של שילדה ומרכב בלבד.

אם משמעות התאונה היא נטו במחירון, ואין לה כול השפעה על בטיחות והתנהגות הרכב לא הייתי פוסל אותו.

כמה הרכב הזה כבר שווה?30-35 אלף? בעוד שלוש שנים הוא כבר לא יהיה שווה הרבה גם ככה ובטח 5-10 אחוז מהמחירון שלו.

 

צמיגים לא הייתי מחליף במוסך.

כמו שאמרו לך צריך לעשות לרכב גם טיימינג עכשיו או בקרוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תודה על העזרה חברים. פרקש כמה לדעתך שווה להציע על הרכב? המגרש דורש 36 אבל הטסט מתקרב. מצד אחד הקילומטרג' הנמוך מפתה, מצד שני התאונה שעבר קצת מפחידה למרות שעל פניו מדובר במשהו שגרתי שלא מוריד באמת מחיר כי אין פגיעת שילדה והכל הוחלף בחלקים מקוריים.

×
×
  • תוכן חדש...