Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתך פותח השרשור, אבל הקטע של ההיגוי יתר ניראה מאוד מבוקר ומפוקח(למרות שיש רכב 200 מטר משם)

חוץ מזה אני חייב להגיד שפרארי בלבן ניראת פשוט רע. רק חסרות לה טאסות, והיא יכולה להיות פרארי ליסינג מושלמת :)

אני מוכן להקריב את עצמי ולקחת פרארי ליסינג אם אתה לא רוצה את שלך ;)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה, אתה מקנא בו ?

אם לא, אז על מה כל המהומה ? אם הייתה לך הזמנות לנסוע ברכב כזה היית רוצה למצות אחוזים בודדים מיכולתיו של הרכב (ובסרטון רואים רק כמה האצות ולא ראיתי שום השתללות ובטח ובטח לא כשהיה רכב קרוב והוא היה יכול לגרום לתאונה).

פורסם

על הפנים, לא מבין איך הבלונדה מתחילת הסרטון התחלפה באיזה בחור קרח בהמשך. זה מה שקורה למי שקונה את הרכב הזה?! :sissies:

אני נשאר עם הסקודה

פורסם
על הפנים, לא מבין איך הבלונדה מתחילת הסרטון התחלפה באיזה בחור קרח בהמשך. זה מה שקורה למי שקונה את הרכב הזה?! :sissies:

אני נשאר עם הסקודה

אהבתי :-D

פורסם

לי זה קורה בלי הפרארי :|:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה קורה במקרה של תאונה? האם יש ביטוח שמוכן לקבל את העובדה ש"בוחנים" רכב והתנהגות בצורה כזו?.

אני די בטוח שחברת פרארי "דלת האמצעים והמסכנה" תצליח להתמודד בבית משפט מול עורך-דין של חברת ביטוח ישראלית....

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אחלה סקירה,

מספיק להיות יפה נפש, זה בדיוק כמו שכתבו לא כולם נוסעים 90 כל הזמן, בכבישים שהוא בחר "לזרוק" טיפה תחת או להאיץ בצורה מתונה יחסית הוא לא הפריע לאף אחד.

כנראה שאף פעם לא היית בטיול רכבים... לחשוב כל הזמן בקופסא סגורה ועל הקשקש של החוק זה לא בריא, צביעות.

אחרי זה אומרים למה הסקירות רכב בארץ שקולות ברמת העניין לסבתא שנוהגת על GOLF GTI.

פורסם

קחו בחשבון שעל המסך מהירות הנסיעה נראית הרבה יותר מהירה מאשר במציאות. זהו טריק שמשמש בפעלולי מכוניות בסרטים.

אפרופו פעלולי מכוניות, ועם כל הכבוד ללאון שהוא בחור נאה לכל הדיעות, הנה חטיפת השרשור של השנה לטובת סרטון של זואי בל, מהנפלאות שבבנות המין היפה:

http://www.youtube.com/watch?v=CMSqfINQgus דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Gunner,

צא החוצה, לכביש הדו נתיבי הקרוב לביתך שמהירות הנסיעה בו מוגבלת ל 50-60 קמ"ש.

תראה כמה אנשים נוסעים שם 70-80-90-100, ללא תת היגוי, עם הפרצוף תקוע בפאלפון, בסנדויץ', ברדיו.

עכשיו תעמוד שם 15 דקות ותגיד לי כמה מתוכם בלמו מאוחר מדי, נכנסו לצומת בגז כי היה צהוב, לא עצרו במעבר חציה לתת להולכי רגל לעבור, סטו מנתיב נסיעתם ללא איתות וכנראה גם בלי לשים לב, נכנסו לצומת ללא יכולת לפנותה, פנו שמאלה מכביש 5 לכביש 40 וחתכו שלושה נתיבים תוך כדי בלי לשים לב?

גם בלי תת היגוי, ובלי רעש מנוע, אפשר לקחת חיים - ההבדל הוא תשומת הלב, ריכוז, ניסיון ואנושיות.

אתה פשוט צבוע, לקורא את הפוסט שלך פשוט הרס לי את הקפה.

התלבשת פה על משהו נחמד ועשית ממנו משהו מגעיל, כאילו חסר גועל בחוץ, בלי לחפש.

כמה פעמים שמעת שנהג מקצועי גרם למישהו נזק בזמן צילום כתבה???

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
כמה פעמים שמעת שנהג מקצועי גרם למישהו נזק בזמן צילום כתבה???

נו באמת, איך אפשר לשכוח את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=dswXDhUSDNU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:lol:

לגופו של שרשור: חלאס כבר עם ההתחסדות. מספיק. זה הפך למכת הפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש משהו בדבריו של פותח השרשור, אבל בינינו - תן לכל אחד כאן פרארי כזאת ואנחנו שוכחים הכל, יש מכוניות בכביש, אין מכוניות - רק הכוח המשכר והצליל המענג... אחחח... הרי למה אנחנו כותבים כאן אם לא בשביל התחושות האלה שכולנו מכורים אליהן...

We are the Human Race

• תוכן חדש...