Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שנהג בפונטו חדשה יודע - בפיאט כנראה החליטו שהיא משאית, מכיוון שהיא מצפצפת בנסיעה לאחור. לחבר שלי יש כזאת ובמוסך אמרו לו שלא ניתן להוריד את זה כי זה מובנה במחשב (או משהו כזה) ושזה שם כי הראות לאחור לקויה (בין השאר בגלל קורת C רחבה מאוד). למישהו יש פתרון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מי שנהג בפונטו חדשה יודע - בפיאט כנראה החליטו שהיא משאית, מכיוון שהיא מצפצפת בנסיעה לאחור. לחבר שלי יש כזאת ובמוסך אמרו לו שלא ניתן להוריד את זה כי זה מובנה במחשב (או משהו כזה) ושזה שם כי הראות לאחור לקויה (בין השאר בגלל קורת C רחבה מאוד). למישהו יש פתרון?

רוני

רוני , יש את זה גם ביאריס.

יש לנו ספייס בבית ואין שום צפצפוף..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רוני , יש את זה גם ביאריס.

יש לנו ספייס בבית ואין שום צפצפוף..

אולי ביאריס החדשות. אצלנו במשפחה יש יאריס 2002 ואין שום צפצוף. הפונטו של חבר שלי שנת 2001.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי ביאריס החדשות. אצלנו במשפחה יש יאריס 2002 ואין שום צפצוף. הפונטו של חבר שלי שנת 2001.

רוני

ביאריס 00..

הפונטו שלנו מודל 02 - ואין שום ציפצוף.

לחבר שלך יש פונטו אוטומטית?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ביאריס 00..

הפונטו שלנו מודל 02 - ואין שום ציפצוף.

לחבר שלך יש פונטו אוטומטית?

מוזר. כן שלו אוטומטית (גיר רציף כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מוזר. כן שלו אוטומטית (גיר רציף כמובן).

רוני

אולי זאת פונקציה שיש בגרסה האוטומטית בלבד? בידני אין את זה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפונטו ספייס אוטומטית (גיר רציף) אכן מחשב המרכב (מחשב המרכזי ברכב) מקבל אות של שילוב לרברס ומדליק את אורות הרברס מאחור ומפעיל זמזם בתוך הרכב כדי להתריע לנהג שהוא ברברס ובאמת לא ניתן לבטל זמזום זה.

כך "חוכמת" המיחשוב ברכב מודרני משגעת את הנהג.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-D

פורסם

כמדומני הצפצוף מגיע מתוך לוח השעונים , או מתוך יחידת הבקרה כלשהיא אחרת, כך שאין אפשרות לנתקה.

אלא אם כן אתה מנתק את הזמזם מהמעגל האלקטרוני. לא ממולץ להתעסק.

• תוכן חדש...