Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מ s1 ל s3 - איך לעשות חלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בחו״ל גלקסי s3.

עד עכשיו אני עם s1.

איך לעשות את המעבר שיהיה הכי חלק? לאבד כמה שפחות מידע, להעביר את הסמס/ווטס אפ אפשרי או שזה אבוד?

המייל שלי ואנשי הקשר בגוגל כך שזה אני מבין יעבור אוטומאטית.

תמונות תעבורנה דרך kies. (דרך אגב-צריך לעשות סנכרון או גיבוי?)

הסימ של אורנג אם זה רלוונטי ויש כבר מיקרו סימ לs3.

תודה,

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

יש לך הרבה תוכנות שעושות BACKUP ל SMS, לגבי WHATSUP, אני לא בטוח שהן עושות את זה.

לא ניסיתי, זה רק רעיון, אם תעתיק את ספריית ה WHATSUP במכשיר שלך ב S1, תתקין WHATSUP ב S3 ותדרוס את תיקיית ה WHATSUP החדשה בישנה, יש מצב שזה יעבוד.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.appbackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUuYXBwYmFja3VwIl0.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhLmJhY2t1cC5zbXNjb250YWN0cyJd

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.go.backup.ex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaXViYW5nLmdvLmJhY2t1cC5leCJd

פורסם

במכשיר ממה שאני יודע אבל אפשר להעלות את החשבון שלך במכשיר החדש ולראות אם הוא שואל אותך לגבי שחזור, אם לא זה אומר שהכל שמור בתיקיה במכשיר הישן ויש צורך להעביר אותה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
WhatsApp לדעתי שומר את השיחות בענן , לא במכשיר.

ליביו

נכון, מנסיון.

טיטניום בקאפ מגבה (גם) סמסים, אבל אני לא יודע אם היא תדע "להדביק" אותם חזרה במכשיר עם OS שונה לגמרי.

אפליקציות תלך ל MY APPS בGOOGLE PLAY יש לך שם אופציה להתקין מחדש הכל.

כמובן שתצטרך לשייך את המכשיר לחשבון קודם

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ה WHATS UP לא שומר את השיחות בענן, כשאני עושה פורמט מלא באנדרואיד שלי ומגדיר את החשבון שלי ב WHATS UP שוב, הקבוצות שלי אומנם נשמרות אבל תוכן השיחות לא.

פורסם

הוואטסאפ שומר מאה הודעות אחרונות בענן

זה הכל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק להבהיר - whatsapp לא שומר כלום בענן.

ומה בכל זאת? במכשירי אנדרואיד בלבד, יש שמירה כל 24 שעות לכרטיס הזיכרון באופן אוטומטי. כל יום נשמר למשך שבוע, כלומר בכל רגע נתון, ניתן לשחזר את כל השיחות כפי שהיו במכשיר בכל יום במהלך השבוע האחרון.

שימו לב - לא רק שיחות מהשבוע האחרון, אלא את מצב ה-whats app המדוייק כפי שהיה בכל יום.

לגבי הקושי בלעבור ממכשיר אחד למשנהו, הזוי שגוגל/סמסונג עוד לא פיתחו פתרון שגר ושכח בסגנון המתחרים.

פורסם

עזוב גיבוי,אצלי עברתי מ2 ל3 ומה שהיה חשוב - רק אנשי קשר (שגם ככה מסונכרן עם החשבון ג'ימייל).

אין כמו להתקין דבר דבר מחדש,לבחור בוודאות מה באמת צריך במקום להתקין מיליוןתלפים זבל.

סמסים? תתאמן במקלדת ותציף אנשים - יהיה לך אחלה ארכיון :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...