Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לזוג צעיר ~50000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנו מחפשים רכב והדרישות שלנו הן:

* אוטומט

* שיהיה חסכוני בדלק

*שלא יבקר הרבה במוסך

התקציב קצת גמיש אם יש בכך צורך.

שמעתי על ליסינג פרטי, האם כדאי לקחת רכב בליסינג פרטי?

האם הרכב שאני מקבל הוא רכב חדש לגמרי?

והבנתי שלאחר התקפוה אם אקנה אותו אוכל להרשם כבעלים הראשון של הרכבת זה נכון?

תודה רבה.

פורסם

לא ציינת מספר פרטים כמו גודל הרכב אשר אתה זקוק, האם יש תינוק בדרך / בתכנון ?

ליסינג פרטי "מתאים" לאנשים שאין ביכולתם לרכוש רכב באופן מלא והבנק לא נותן להם הלוואה אבל מה שהם בעצם עושים זה שהם נכלאים ללופ אינסופי של רכישת רכב חדש וללא נקודת יציאה מכיוון שאין ביכולתם לשלם את הסכום הסופי ולכן הם ממשיכים לעוד "ספין".

הרכב שאתה מקבל בליסינג פרטי הוא חדש לגמרי, אתה לא יכול להיות הבעלים הראשון של הרכבת אלא של הרכב (שם לב לתנאים בכל חברה וחברה).

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אם כבר אתה בתקציב של 50,000, יש מבחר לא קטן של רכבי מיני חדשים ב50-70 אלף.

היתרון הגדול שאתה קונה רכב חדש, ללא דאגות, עם אחריות מלאה.

פורסם
אם כבר אתה בתקציב של 50,000, יש מבחר לא קטן של רכבי מיני חדשים ב50-70 אלף.

היתרון הגדול שאתה קונה רכב חדש, ללא דאגות, עם אחריות מלאה.

אם הוא רוצה רכב מיני אוטומטי אז המינימום לרכב חדש יהיה כ70K ככה שזה יחסית עלייה רצינית.

פורסם

ממה שהבנתי אחד מהרכבים הכי מומלצים הקטנים היא הפיקנטו אבל היא עולה אפילו מעל ל-70 אלף ומישהו שיש לו אותה (אוטומט) אמר לי שהוא מקבל 1:13 שזה לא חסכוני כמו שחשבתי שיהא תהיה.

האם באמת יש טעם לחכות קצת ולאסוף עוד כסף עד ל-70+ ולקנות חדש?

לגבי גדל הרכב: אין צפי לילדים בנתיים וגודל הרכב לא משנה לי (אני מניח שבתקציב הנמוך שלי אני אאלץ להסתפק ברכב קטן), אבל רצוי שלא יהיה לי צפוף מדי בפנים (אני 1.85).

פורסם

חפשו סוזוקי ספלאש שנת 2010.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בוקר טוב,

הרשה לי לסגור לך כמה מהקצוות -

ראשית, ליסינג פרטי זאת שיטת מימון לרכישה של רכב חדש, בדרך כלל בתיווך של חברת ליסינג כזו או אחרת. אין שום בעיה לרכוש רכב בשיטה זו אם כי החיסרון המהותי הוא שבסוף העסקה הרכב רשום על שם חברת הליסינג ולא על שימך. במידה ותרצה להשלים את העסקה ולרכוש את הרכב תיהיה היד השנייה. היתרון של השיטה הוא בעיקר בגמישות התשלומים ובמחירים הטובים שתוכל לקבל על רכבים שנפוצים בחברת הליסינג.

קיה פיקנטו היא אכן מכונית מיני מומלצת אבל היא לא הכי חסכונית בדלק שיש. אם חיסכון בדלק חשוב לך במיוחד, בדוק את ניסאן אקו מיקרה. מכונית סופר חסכונית, 15-16 קילומטרים לליטר בקלות.

פורסם

וויתרתי על ליסינג, אפשר עוד המלצות?

בנתיים המליצו לי פה על סוזוקי ספלאש שנת 2010 ושמעתי המלצות על סיריון, פיאט פונטו, יונדאי גטס, ניסן מיקרה (אין לי מושג איזה שנתונים ).

מישהו יכול לעזור לי לצמצם את הבחירה לכ-3 מכוניות ? (כולל אלא שכדאי לרכוש ולא רשמתי כאן?)

נ.ב

מה ההבדל בין מיני לסופר מיני?

פורסם

בעיקרון ההבדל המרכזי בין מיני לסופר מיני הוא בגודל אך מאחורי זה מסתתרים היבטים נוספים כמו צריכת דלק ועוד.

באופן כללי הייתי הולך על סופר מיני, בתקציב שלך אתה יכול למצוא אופציות נחמדות מאוד ומשנתון גבוה.

רכב ידני ישלים את שאר הדרישות שלך, גיר ידני יותר אמין מגיר אוטומטי וכמו כן יותר חסכוני מגיר אוטומטי, האם יש אפשרות לעשות את הוויתור על הגיר האוטומטי או שלאחד משניכם אין רישיון על אוטומט ?

פורסם

הספלש די זריזה בפנים מרווחת למרות שהיא לא ניראית ככה,אבל יש לה תא מטען קטן עם בעתיד יהיה תינוק.

לדעתי הגרנדה היא אופציה טובה שכדאי לשקול אותה,בטיחותי,חסכונית ותא מטען נורמלי.

הסריון גם טובה,אמינה יש מבחר גדול וגם מרווחת בפנים,אבל פחות חסכונית הפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצערי אוטומט זה לא משהו שניתן לוותר אליו.

תודה על ההצעות, בנתיים נראה לי שאסתכל על הפיאט פונטו גרנדה והסיריון. יש שנתון מסויים שהיה בו שינוי משמעותי או שלא קריטי?

פורסם

החל מ סוף 2008 תחילת 9 בגרנדה קיבלה esp

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...