Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לצעיר עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש, נסעתי בחצי שנה האחרונה על 106 ואני מחפש להשתדרג לרכב חדש.

תקציב עומד על סביבות 45-55 אש"ח, כשהגג הוא 60 למשהו שבאמת שווה את זה.

הדרישות הם רכב ידני, חזק יחסית (לא מדבר על 200 כ"ס, אבל שלא יהיה עגלה), אחזקה וצריכת דלק סבירה. דגש על כמה שיותר חדש.

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

קקטוסולר ידנית

פורסם

206 XS מודל 07-08 תשאיר לך הרכב עודף, תהיה זריזה, בעלת צריכת דלק סבירה-טובה, אחיזה והתנהגות כפיות ואיבזור לא רע.

פרט אליה, שתי אופציות שקופצות לראש הם סקודה פאביה 08-09 ואיביזה 09 1.6 ידניות.

יהיו מודרניות ואולי מאובזרות יותר, מבחינת ביצועים/צריכת דלק יהיה מדובר אל נתונים דומים לפיז'ו (האצה ל100 בסביבות 10 שניות),

אך מבחינת היגוי והתנהגות כנראה יהיה פחות מוצחות (השאלה אם בכלל מדבר אליך?)

בתחום המראה יש לפאביה את גירסאות הספורט (חישוקי מגנזיום) שיחד עם גג בצבע לבן (אופציונלי) נותנים מראה קצת יותר נחמד מסתם סופר מיני משעממת.

לאיביזה יש גירסאת 3 דלתות עם עיצוב אגרסיבי, הרוב אוהבים אני פחות.

אך הן חדשות ויקרות יותר מהפיז'ו.

אם מה שהכי חשוב לך זה חדש ומוכן להשקיע מעט, אני מאמין שעם קצת סבלנות תוכל למצוא פאביה או איביזה 1.4 ידניות (לא ספורט) מודל 2011 בסביבות 60 א' שקלים).

הן בהחלט מכוניות טובות וראויות, אבל אם יורדים שנתיים במודל אפשר להשיג אותן עם יותר כוח, איבזור ועיצוב.

פורסם

מחזק את ההמלצה על איביזה. כבעלים של כזה אני מאוד ממליץ.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
206 XS מודל 07-08 תשאיר לך הרכב עודף, תהיה זריזה, בעלת צריכת דלק סבירה-טובה, אחיזה והתנהגות כפיות ואיבזור לא רע.

פרט אליה, שתי אופציות שקופצות לראש הם סקודה פאביה 08-09 ואיביזה 09 1.6 ידניות.

יהיו מודרניות ואולי מאובזרות יותר, מבחינת ביצועים/צריכת דלק יהיה מדובר אל נתונים דומים לפיז'ו (האצה ל100 בסביבות 10 שניות),

אך מבחינת היגוי והתנהגות כנראה יהיה פחות מוצחות (השאלה אם בכלל מדבר אליך?)

בתחום המראה יש לפאביה את גירסאות הספורט (חישוקי מגנזיום) שיחד עם גג בצבע לבן (אופציונלי) נותנים מראה קצת יותר נחמד מסתם סופר מיני משעממת.

לאיביזה יש גירסאת 3 דלתות עם עיצוב אגרסיבי, הרוב אוהבים אני פחות.

אך הן חדשות ויקרות יותר מהפיז'ו.

אם מה שהכי חשוב לך זה חדש ומוכן להשקיע מעט, אני מאמין שעם קצת סבלנות תוכל למצוא פאביה או איביזה 1.4 ידניות (לא ספורט) מודל 2011 בסביבות 60 א' שקלים).

הן בהחלט מכוניות טובות וראויות, אבל אם יורדים שנתיים במודל אפשר להשיג אותן עם יותר כוח, איבזור ועיצוב.

תודה רבה על התגובה.

פיג'ו זה לצערי כרגע לא אופציה מסיבות מורכבות.

לגבי מנוע ה1.6 של פולקסוואגן - לפי מה ששמעתי מחבר מדובר במנוע חלש, מיושן מרעיש וצמא יחסית בשביל מה שאני יכול להשיג במחיר הזה. לא?

קקטוסולר ידנית

פורסם

ועוד שאלה - מכוניות המיני הידניות (סגנון ה107) איטיוטת משמעותית מהפאביה ודומותיה למרות ההפרש במשקל?

קקטוסולר ידנית

פורסם

ועוד שאלה - מכוניות המיני הידניות (סגנון ה107) איטיוטת משמעותית מהפאביה ודומותיה למרות ההפרש במשקל?

קקטוסולר ידנית

פורסם

בבעלותי איביזה "ספורט" 1.6 3 דלתות 2010. מבסוט ממנה מאוד! אומנם היא לא מטוס אבל אני בטוח שהיא תענה על כל הדרישות שלך.

בתקציב שלך בשביל למצוא משהו שמור תאלץ ללכת על שנתון 2009 בשביל המנוע 1.6. אם חשקה נפשך ב1.4 החלש יותר לא תתקשה למצוא 2010

• תוכן חדש...