Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה המשטרה מיותרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, סלח לי אבל אתה מזלזל בנו - המתנדבים, וחבל. אני מסכים שיש כמה חמורים אי שם, אבל בגללם אתה לא צריך לפסול את כולם. אנחנו תורמים מזמננו הפרטי, מתמודדים עם חלאות המין האנושי ששמות עלינו כשוטרים פס ומזלזלים בחוק.

אני מסכים שיש כאלה שנמצאים שם מהסיבה הלא נכונה. זה ברור. אבל אנחנו כוח עזר לא מבוטל, שבשנים האחרונות מקבל הכשרה מקצועית. אני יכול להעיד על כמות הקורסים שעברתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אז בגלל שהמשטרה לא פינתה כמה חיילים שרוצים לשתות היא מיותרת לחלוטין!

לא מגנה עלינו, לא עושים משמרת כל לילה רק בשביל שאתה תוכל לישון בשקט במיטה החמה שלך, חיים על קפה בשביל לשרוד עוד שעה שעתיים בלילה בלי להרדם על ההגה, לא עושה בדיקות של רכבים חשודים באמצע הגשם ב3 בלילה רק בשביל לוודא שלא יפרצו את האוטו החמוד שלך או אפילו לבית שלך.

פשוט מיותרים! מי צריך אותם? הרי הם לא מפנים עם שוקר לצעלות כמה חיילים ששותים.

נשמע כאילו אתה מתלונן על כך שאתה מבצע את העבודה שלך. תודה באמת...

and also - מסכים עם שמר בכל מילה. משטרה (וארגון ממשלתי כלשהו) לא צריכים עמותות אה-לה אור ירוק ולא צריכים מתנדבים. חבל שאת כספי הדו"חות לא מפנים לצורך העניין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמר, סלח לי אבל אתה מזלזל בנו - המתנדבים

לא הייתי קורא לזה זלזול, אלא שלדעתי המוסד הנ"ל (התנדבות לשירות הציבורי) לא אמור להתקיים, אלא אם המדינה מפסיקה לקחת תשלום מהאזרחים (= מיסים) ומבקשת מהם לעשות את העבודה בעצמם.

זה היה מקובל לחלוטין בימי הקמת המדינה (עבודות תשתית ושמירה הן חלק מכך), זה לא מקובל במדינה שלוקחת כ"כ הרבה כסף מאזרחיה.

אין לי בעיה לשלם ובתמורה לקבל שירות סביר מהמדינה, אין לי גם בעיה לדאוג להכל בעצמי ולא לשלם כ"כ הרבה.

גם לשלם וגם לקבל צינור? יש לזה הגדרה ברורה מאוד בשפה העברית המדוברת...

פורסם
נשמע כאילו אתה מתלונן על כך שאתה מבצע את העבודה שלך. תודה באמת...

and also - מסכים עם שמר בכל מילה. משטרה (וארגון ממשלתי כלשהו) לא צריכים עמותות אה-לה אור ירוק ולא צריכים מתנדבים. חבל שאת כספי הדו"חות לא מפנים לצורך העניין

1. זאת לא העבודה שלי, זאת התנדבות מזמני הפרטי.

2. אני נהנה ממה שאני עושה.

3. מתלונן? ממש לא, שונא שגם כשאתה עושה משהו טוב לבטחון של האנשים או בכללי תורם למישהו ועדיין זוכה לזלזול שכזה? ממש כן.

אגב - ואם אני יגיד לך שאני מתנדב כבר 3 וחצי שנים ואפילו דו"ח אחד לא הוצאנו? ותאמין לי ש-וואו, כמה שיכולנו, אבל כמו שאמרתי, אנחנו לא מתנ"א, אנחנו לא מחפשים לחלק דוחות, להכניס עוד כסף לקופת המדינה על חשבון האזרח הקטן ומשלם המיסים? ממש לא בא לנו, אני פה כדי להגן ולשמור, ולהנות ממה שאני עושה, לא לסחוט כסף.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
עם שיכורים זה עניין אחר - קודם כל אנחנו צריכים לדאוג לבטיחות שלנו, בן אדם שיכור הוא בן אדם לא צפוי, אך אם הוא טוען כמו במקרה שלך שהוא מתפנה עוד כמה דקות אז מה אנחנו יכולים לעשות? לשים עליו אזיקים ולקחת אותו למעצר בגלל שהוא שתה? ולהעמיד אותו מול שופט אחרי שהוא נרקב לילה שלם בתא מעצר? לא נראה לי כ"כ הגיוני. מה שאפשר לפתור בדרכים טובות, אז למה לא?

ידידי, הנערים האלה (שכנראה אחד או שניים מהם הם חיילים בקבע), יושבים באופן קבוע באותו ספסל, בלילות ובצהריי יום שבת, ובאופן קבוע משאירים את הפסולת שלהם על הרצפה (גרעינים, סיגריות, בקבוקים מלאים ושבורים עם זכוכיות מנופצות על הרצפה). האם עליי להזמין משטרה בכל פעם שאני רואה אותם משתכרים בפרהסיה בחניית הבניין? (אגב, לא חנייה פרטית אלא חנייה של בלוק)

הרי השוטר ממוקד 100 בכבודו ובעצמו אמר לי שהדבר הזה לא חוקי (ייתכן והוא טועה, אבל אני לוקח ברצינות את מה שטען בפניי). אם כך, מדוע השוטרים שהגיעו לא יכולים לעשות את המינימום ולבקש מהם בצורה יפה שיתפנו מהמקום? אני מזכיר שוב, זו הפעם השנייה תוך 3 שבועות שאני מזמין את המשטרה (שמדברת אתם בכל פעם שהיא מגיעה), לאחר שבפעם הראשונה פרצו לרכבי עם בקבוק בירה ושפכו את האלכוהול שנשאר על כל הרכב (אני חושד שזה הם אבל אין לי הוכחות).

לא יודע, אולי זה אני אבל משהו פה דפוק.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

שמר, לא הבנתי מה אתה מציע.

"אין לי בעיה לשלם ובתמורה לקבל שירות סביר מהמדינה, אין לי גם בעיה לדאוג להכל בעצמי ולא לשלם כ"כ הרבה."

האם אתה מציע לשלם עבור משטרה פרטית כדי לקבל שירות יותר טוב? איזה עיקרון שוויוני זה מייצג והאם זו אינה הפרטה של שירות באופן הגרוע ביותר. איך זה מתיישב עם התנגדותך להפרטת שירותי הרווחה לעמותות?

המתנדבים אינם "מגויסים" בכוח והם כפופים לחוק באותה מידה כמו השוטרים הסדירים. מי שמתנדב עושה זאת מרצונו החופשי.

האם אתה סבור שבגופי הביטחון אין אנשים שבאים מתוך מניעים אישיים ואישיותים (אין אנשים במוסד, בימ"ם, ביס"ם או בשב"כ שבאים בשביל אדרנלין?)

אני מתנגד להפרטת שירותים ציבוריים. תפקידה של המדינה להגן על אזרחיה. אינני רואה בהתנדבות למשטרה הפרטה מכיוון שהמתנדבים לא מחליפים את השוטרים הסדירים או גורמים להורדה בשכרם ובתנאיהם הסוציאליים. עדיף שהתארגנויות מקומיות של שמירה ואבטחה יתבצעו תחת פיקוח של המשרד לביטחון פנים ולא יהפכו למיליציות עממיות.

פורסם

במצב הנוכחי, אני מוכן לשלם עבור שירות משטרה פרטי, וזה אומר דרשני על מדינת ישראל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמר, לא הבנתי מה אתה מציע.

"אין לי בעיה לשלם ובתמורה לקבל שירות סביר מהמדינה, אין לי גם בעיה לדאוג להכל בעצמי ולא לשלם כ"כ הרבה."

האם אתה מציע לשלם עבור משטרה פרטית כדי לקבל שירות יותר טוב? איזה עיקרון שוויוני זה מייצג והאם זו אינה הפרטה של שירות באופן הגרוע ביותר. איך זה מתיישב עם התנגדותך להפרטת שירותי הרווחה לעמותות?

המתנדבים אינם "מגויסים" בכוח והם כפופים לחוק באותה מידה כמו השוטרים הסדירים. מי שמתנדב עושה זאת מרצונו החופשי.

האם אתה סבור שבגופי הביטחון אין אנשים שבאים מתוך מניעים אישיים ואישיותים (אין אנשים במוסד, בימ"ם, ביס"ם או בשב"כ שבאים בשביל אדרנלין?)

אני מתנגד להפרטת שירותים ציבוריים. תפקידה של המדינה להגן על אזרחיה. אינני רואה בהתנדבות למשטרה הפרטה מכיוון שהמתנדבים לא מחליפים את השוטרים הסדירים או גורמים להורדה בשכרם ובתנאיהם הסוציאליים. עדיף שהתארגנויות מקומיות של שמירה ואבטחה יתבצעו תחת פיקוח של המשרד לביטחון פנים ולא יהפכו למיליציות עממיות.

המתנדבים ממלאים את החוסרים, ואני יודע שיש, כי בפעם היחידה שניסיתי להגיש תלונה, על רעש חוזר משכן, הקצין בתחנה הסביר לי שגם ככה לא יהיה מי שיטפל בזה היות וזה לא פלילי ולא מספיק מעניין אף אחד חוץ ממני וכל שאר הסובלים מהרעש (מה שכנראה לא היה קורה אם היו מספיק שוטרים באמת).

לפי התיאורים נשמע שהמתנדבים לא עוברים את אותה ההכשרה שעוברים השוטרים ולכן אני, כאזרח, סומך על היוכלת שלהם להתמודד עם איומים שונים הרבה פחות. אנחנו משלמים מסים כדי לקבל משטרה מתפקדת, ובפועל יש ארגון שהוא חצי וולונטרי והרמה בהתאם. מה גורם לאנשים להתנדב למשטרה זה בכלל לא מעניין, מה שמעניין הוא מה ההכשרה שהם עוברים ואיך הם יכולים להתמודד עם כל בעיה שצצה, אפילו אם זה משהו זניח לכאורה, כמו ילדים שיכורים בגינה ציבורית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...