Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה מספיק חברה חובבי מטוסים/ טיסה וחיל האויר ויש בזכרון יעקב תופעה שאני מוכרח לשאול אתכם לפשרה.

פעם בכמה זמן (לא מצאתי עקביות כי מן הסתם אני לא יושב ומתצפת 24/7) חולף בזכרון קרנף צבאי, מה נקרא הרקולס.

הקרנף הזה, תאמינו או לא, חולף מול המצוק, מאוד מאוד קרוב אליובגובה נמוך מהמצוק!!!:shock:

אני לא חולם, לא הוזה, לא מדמיין, ראיתי בחיי מטוסים מנמוכי טוס ואני אומר לכם בצורה חד משמעית שכשהוא חולף לאורך המצוק (נתיב טיסה מעל כביש 4) אני רואה את המשטחים העליונים של הכנפיים!!!:shock:

לא ברור לי כלל אם מדובר באיזה שגרת אימונים שבאה לדמות משהוא או סתם באיזה טייס פוחז (אולי ממעגן מיכאל) שטורח להודיע לאמא ש"אני חולף מעלייך" אבל העניין הוא סכנת נפשות עם עשרות מצנחי הרחיפה שיש שם כמעט כל יום.

מישהוא מכיר את התופעה?

שמע עליה?

למי מתלוננים בלי תאריכי חליפה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מדמיין בעיני רוחי אחד כזה עובר וקוטף את מצנחי הרחיפה מהשמיים אל הכנפיים שלו (ואז גורס אותם בפרופלורים). 10\10.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם אתה ממש רוצה לדעת, בדוק בקצין העיר הקרוב לביתך מה המספר של טייסות 103/131 בבח"א 28 (נבטים). במידה ולא תהיה בעיית בטחון שדה, אין סיבה שלא תקבל מהם תשובה. בתקופתי הטייסות העדיפו לענות על שאלות כאלה באופן ישיר ולא להתעסק עם תלונות ולהמציא סיפורים.

לחילופין, אני בטוח שגם בקריה יש איזה רע"נ שאחראי לשאלות הציבור אודות חיל האוויר וכנ"ל בעמוד שלהם בפייסבוק.

פורסם

בת דוד שלי שירתה בעובדה. היא אמרה לי שיש לפעמים מצבים שהבקר טיסה הצבאי של בן גוריון דורש מטייסי חה"א לרדת/לעלות לגובה מסויים כדי למנוע תאונה. הם לא יכולים לבחור לעצמם גובה טיסה.

אגב, כל המרחב האווירי של ישראל בשליטת חה"א. בכל שדה יש פקח צבאי שמנהל את המרחב האווירי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גם אצלנו בבקעת ארבל זה כך כבר שנים, מנמיכים טוס לפני הכניסה לסוריה.

Picture 011.jpg

Picture 012.jpg

Picture 021.jpg

Picture 023.jpg

Picture 024.jpg

Picture 025.jpg

Picture 028.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

נעשה פה קצת סלט.

בקרים אין בכל בסיס חיה"א אלא ביב"אות.

בבסיסי חיה"א יש פקחים האחראיים על המרחב האווירי של השדה (כמו פקח אזרחי).

הכל מבוקר ואין דבר כזה טייס שרוצה להגיד שלום לאמא היום מבלי שידעו מזה.

יש אימוני ניווט בגובה נמוך שנראים ככה, מי שביקר במצפה רמון והאזור יכול להתקל בזה המוןן.

כל הטיסות (אפילו דאונים ומצנחי רחיפה) מתואמים מול היב"אות, וכל האזורי טיסה האלה מוכרים שם בכל מקרה כך שיודעים להזהר.

כמובן שיש גם לפעמים אילוצים שגורמים למטוס לשנות גובה לפי הוראות הבקרים כמו שנאמר.

אחד הדברים (הרבים) שעשיתי בצבא היה קורס בקרים.

פורסם
אני מדמיין בעיני רוחי אחד כזה עובר וקוטף את מצנחי הרחיפה מהשמיים אל הכנפיים שלו (ואז גורס אותם בפרופלורים). 10\10.

נס אווירי: מטוסי F-16 כמעט פגעו בצנחן רחיפה

קרא על המסכן הזה, אפשר לשאול אותו ולדווח לפרנקוס על רמת המסוכנות מלחרבן במכנסיים כי דבר אחד בטוח, הוא מילא אותם טוב טוב! :lol:

יש אפילו וידאו של העניין.

דרך אגב, הציטוט נלקח מ"כיכר השבת" בשל שמירה על קדושת השבת.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אצלנו, מעל כפר אדומים, הם טסים ממש נמוך.

זה מדהים לראות אותם עוברים מעלייך ואז ממשיכים להרים של מדבר יהודה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כולכם בכיינים, אני גר 5 דקות נסיעה מחצרים :)

בעופרת יצוקה שמעתי כל מטוס שהמריא ונחת בחצרים.

אני רואה הרקולסים טסים מעל הבניינים בשכונה שלי בגבהים מאוד נמוכים, מה אתם רוצים תגידו לי? :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האוזניים שלכם מסכנות. חצי משפחה שלי גרה בקריית עקרון ושם המטוסים והמסוקים היו עוברים כולם מעליהם לתל נוף. זה היה סיוט.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כולכם בכיינים, אני גר 5 דקות נסיעה מחצרים :)

בעופרת יצוקה שמעתי כל מטוס שהמריא ונחת בחצרים.

אני רואה הרקולסים טסים מעל הבניינים בשכונה שלי בגבהים מאוד נמוכים, מה אתם רוצים תגידו לי? :)

אל תשכח גם את נבטים שנמצא גם לא הכי רחוק בעולם :-D

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...